Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
DoubleD
aktív tag
Én olvastam, szerintem félelmetes.
Bevallom, vagyok annyira mai gyerek, hogy ebben a (egyébként a végletekig (f)elnagyított) formájában el se tudjam képzelni a zsarnokságot, ami valós szatírája lehetett a kommunizömnek. Orwell tudodd valamit. Szerintem a műve nem kis hatás lett volna, ha idehaza sikeresen elterjed. (naná, hogy a legtiltottabb imperialista szerzőördögök listáján volt...) Fontos gondolat, hogy topikot nyitottál a megemlékezésre. (a téma ezen részét messzemenően re5pekt)
Állatfarmot is szeretem, akit érdekel
REKLÁM ON
az a k*tona j*zsef színházban egyet-fizet-kettőt-kap jegyakció keretében
REKLÁM OFF
mindenképp nézze meg.
A mai világra vetítve szerintem az az óvar, hogy becsületesnek lenni nem túl kifizetődő. (e.g. hosszabb az út) Gyorsabb és egyszerűbb a sok kiskapu, amelyek persze magukban horodozzák a nagyotfogszavégénkoppanni effektust, amit szintén némi előzgetéssel lehet csak kikerülni.
Hallottam egy mondást, nem egészen idevágó, de megejtem:
Szebb lesz a világ, amikor nem az lesz a mérvadó, aki hangosabban beszél, hanem aki okosabbat szól.
Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest