Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
DoubleD
aktív tag
Én olvastam, szerintem félelmetes.
Bevallom, vagyok annyira mai gyerek, hogy ebben a (egyébként a végletekig (f)elnagyított) formájában el se tudjam képzelni a zsarnokságot, ami valós szatírája lehetett a kommunizömnek. Orwell tudodd valamit. Szerintem a műve nem kis hatás lett volna, ha idehaza sikeresen elterjed. (naná, hogy a legtiltottabb imperialista szerzőördögök listáján volt...) Fontos gondolat, hogy topikot nyitottál a megemlékezésre. (a téma ezen részét messzemenően re5pekt)
Állatfarmot is szeretem, akit érdekel
REKLÁM ON
az a k*tona j*zsef színházban egyet-fizet-kettőt-kap jegyakció keretében
REKLÁM OFF
mindenképp nézze meg.
A mai világra vetítve szerintem az az óvar, hogy becsületesnek lenni nem túl kifizetődő. (e.g. hosszabb az út) Gyorsabb és egyszerűbb a sok kiskapu, amelyek persze magukban horodozzák a nagyotfogszavégénkoppanni effektust, amit szintén némi előzgetéssel lehet csak kikerülni.
Hallottam egy mondást, nem egészen idevágó, de megejtem:
Szebb lesz a világ, amikor nem az lesz a mérvadó, aki hangosabban beszél, hanem aki okosabbat szól.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest