Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Én meg azt javasolnám még, hogy itt a pH-n a Programozás topicba olvass bele, ill. ott tedd fel a kérdésedet, mert ott is gyakran érkeznek hasonló kérdések.
-
seredy
tag
Ha itt nem jönne válasz, esetleg próbáld meg a prog.hu Társalgó fórumát, ott általában érkezik reakció ilyen kérdésekre.
-
padosmate
újonc
Sziasztok!
Ez az első posztom a prohardveren, szeretnék segítséget de lehet inkább véleményt kérni tőletek.
18 éves vagyok, kb 12 éves korom óta érdekelnek a számítógépek, játékok és 3 éve kezdett el érdekelni a programozás is. Középiskolában nem programozást tanulok, mivel szinte mindenki lebeszélt róla hogy ott nem igazán tanul meg az ember programozni stb (nagyrészt programozókkal beszéltem erről, és forumokon is ezt olvastam), ezért önerőből tanulok már 3 éve. Jelenleg a Harvard egyetemnek a cs50 kurzusát csináltam a nyáron, annak is a végén járok, illetve saját weboldalakat, programokat kódoltam tanulás céljából. Html, css, js és c nyelvekhez értek jelenleg a legjobban, most kezdem a python-t.
Szerintetek így el tudnék e helyezkedni valamilyen programozói állásban, nem is csak a fizetés de tapasztalat miatt is. A kurzusról majd kapni fogok egy papírt az egyetemtől de az nem fog sokat érni mivel ez inkább egy ilyen bevezetői kurzus a CS világába, ezenkívül csak azzal amit mondok illetve egyéb projektjeimmel tudom bizonyítani hogy értek is hozzá.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4, 15,6" FHD IPS, I5-8350U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olva
- HP Probook 650 G4, 15,6" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Probook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U, 8GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest