- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Én meg azt javasolnám még, hogy itt a pH-n a Programozás topicba olvass bele, ill. ott tedd fel a kérdésedet, mert ott is gyakran érkeznek hasonló kérdések.
-
seredy
tag
Ha itt nem jönne válasz, esetleg próbáld meg a prog.hu Társalgó fórumát, ott általában érkezik reakció ilyen kérdésekre.
-
padosmate
újonc
Sziasztok!
Ez az első posztom a prohardveren, szeretnék segítséget de lehet inkább véleményt kérni tőletek.
18 éves vagyok, kb 12 éves korom óta érdekelnek a számítógépek, játékok és 3 éve kezdett el érdekelni a programozás is. Középiskolában nem programozást tanulok, mivel szinte mindenki lebeszélt róla hogy ott nem igazán tanul meg az ember programozni stb (nagyrészt programozókkal beszéltem erről, és forumokon is ezt olvastam), ezért önerőből tanulok már 3 éve. Jelenleg a Harvard egyetemnek a cs50 kurzusát csináltam a nyáron, annak is a végén járok, illetve saját weboldalakat, programokat kódoltam tanulás céljából. Html, css, js és c nyelvekhez értek jelenleg a legjobban, most kezdem a python-t.
Szerintetek így el tudnék e helyezkedni valamilyen programozói állásban, nem is csak a fizetés de tapasztalat miatt is. A kurzusról majd kapni fogok egy papírt az egyetemtől de az nem fog sokat érni mivel ez inkább egy ilyen bevezetői kurzus a CS világába, ezenkívül csak azzal amit mondok illetve egyéb projektjeimmel tudom bizonyítani hogy értek is hozzá.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciális Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest