Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dug
csendes tag
Yeeeeeeessssssssss!
A GetDataBack vissza hozta mindent! Semmit nem vesztettem, nem hiszem el!
Köszönöm szépen a tippet. Most már mindent le van mentve egy külön winchesterre, még egyszer nem fordul elő.
De, most felmerült egy másik probléma (lehet, hogy külön témát kellene nyítni?).
Leformáztam a lemezt és újra installáltam az XP-t. Utána kézdtem visszarakni a szoftvert. A Nero7 illetve a Logitech vezetéknélküli billentyüzetnek a szoftvere most már nem működik. A nero-t sikerül installálni, utána feljön az a Windows hiba üzenet, hogy hibát eszlélt és le kell zárni a programot. Akarom-e tajékoztani a MS erről stb. stb. A Logitechnél pedig annyit mond, hogy nem alkalmas erre az OS-re, és nem installálja. Pedig előtte probléma mentesen működött. Leformáztam a lemezt, tehát semmi nem maradhatott, amely gátolná ezeket. A Nero egyébként működött, aztán valamilyen okból kifolyólag lefagyott a gépem, és a bootolás után már nem. Probáltam a software registryből kitörőlni a nero mappát, az se segített.
Az egyetlen programm, amely rajta van most és előtte nem volt az az Alcohol 120%. Probáltam ezt is uninstall-ni, de nem vezetett eredményre.
Mi mást probálhatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi