Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dug

csendes tag

Tegnap újra akartam installálni a WinXp-t. Két winchesterem van 20GB (C meg D) illetve 160 GB (E). WINXP a C-n volt installálva, de át akartam méretezni a partíciókat az első wincsin, ezért mindent átmentettem az E-re, a másik winchesterre. A win setupban viszont összekeverte a D az E-vel, én nem vettem észre és csak a betű alapján töröltem a partíciót, nem a méret, ez ezért sikeresen kitöröltem az egész 160Gb-ot! Csak akkor vettem észre, amikor atírtam a méretet és láttam, hogy nagyon sok hely marad rajta, ami nem kellett volna, hogy ott legyen.

A Partition Recovery progit használtam, meg is találta mindent, de nem sikerült visszaírnia a HDD-re. Kiderült, hogy a Boot Sector eltünt. Ezért indítottam a Win RecoveryConsole-t és a fixboot-ot, hogy rekonsztruálja a boot sectort, de azt írja, hogy nem tudja a partíciót kinyitni.

Mivel a PR találta a mappákat, szerintem még ott vannak valahol rajta. Hogyan szerezhetem vissza? Egyébként kikapcsoltam a másik wincsit végig, hogy azzal ne legyen gond. Nem tudom, hogy ez befolyásolja-e.... Egyébként ami rajta van nem túl fontos, csak többek között a septemberben született lányomról készült fotók.... :O

Segítsetek!!!!

Új hozzászólás Aktív témák