2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Logout top tipp vásárlási tanács:

    Felejsd el a sok Ip szabványos Sonimot meg Defyt. Vegyetek helyette Telenor One Touchot. Nem vicc. Ez a telefon tegnap kibirt egy 7emeletnyi zuhanást és meguszta kisebb horzsolásokkal. Egy ilyet mikor él túl egy "sima" okostelefon? ;]

    callmeakos 12 éve 15

  • Tanulságos videó

    És hogy miért? Mert itt mutatkozik be az ember igazi természete. Persze ha a srácok rongálást követnének el meglehetne érteni, de véleményem szerint szó sincs erről. A videó 80%a idős, becsavarodott, kötözködő csendmániás nyugdíjas véleményével van tele, akiknek olyan a modoruk hogy az valami elképesztő. Persze hál' istennek a videó tartalmaz nyomokban normális embereket is, de tényleg csak nyomokban.

    Videó pedig ITT

    callmeakos 12 éve 34

  • Need For Speed World: Játékosok listája: (folyamatosan bővül) FRISSÍTVE: 2013.05.04

    Ezen bejegyzés azért jött létre, hogy a PH!n regisztrált fórumozók akik játszanak a játékkal, azokat ebbe a bejegyzésbe legyenek összeszedve. A feliratkozás menete: Egy hozzászólás tartalmában írd le a Wörld nickedet és felkerülsz a listára. A lista folyamatosan bővül.

    PH nick - World nick

    noxwill - N0XW1LL
    Yeffy DJ - YEFFYDJ
    LamerGyuri - LAMERGYURI
    Danielssss - BATHORYDANIEL
    SHiZUOKA - HERSMILE
    beluschi - BELUSCHI
    Mr.Skynet - MRSKYNET
    F22Reventon - Z0L1
    -Rolika- - CROSSOVERMAN
    csako - CSAKO
    csab991 - P911GT2RS

    Folytatás...

    callmeakos 12 éve 151

  • Cicás videó: No.2

    Először is köszönöm azoknak, akik figyelmezettek az előző törölt (okkal) videó bejegyzésében, hogy ott teljesen más helyzet áll fenn, ami fényében már nem vicces a dolog. Köszönöm még 1x

    Cserébe egy klasszikus osztok meg, amit évek óta ismerek, és mindig mosolyt csal az arcomra. Lessétek :)

    Ehhez a videóhoz most kivételesen nem lehet hozzászólni. Egyszerűen csak nézzétek a vidit :)

    callmeakos 12 éve

  • Holnap startol a foci EB. Szerinted ki nyeri?

    Én most már csak azért is, a Franciákra szavazok. A botrányos VB után megérdemelhetnék....

    callmeakos 12 éve 20

  • Budapest anno. -1.rész-

    Bevezető
    Ezzel a bejegyzéssel elindítok egy olyan sorozatot, mely Budapestről készült képeket tartalmaz, de erősen retró jellegűek. Bár még nem vagyok 20 éves sem, mégis kedvemet lelem abban, ha ilyen fényképeket nézegetek. Remélem ti is hasonlóan vagytok ezzel.
    Lássuk is:

    Blaha Lujza tér a '70es évek tájékán.

    Nos igen. Fiatal fejemmel egyből arra gyanakodtam hogy ez egy ma készült kép, csak fekete fehér effektel. De nem. Ez elárul sok mindent.

    Az első Erzsébet híd

    Sokan abban a tévhitben vannak hogy a most látott Erzsébet híd az eredeti. De nem. Az eredeti Erzsébet híd közel sem így nézett ki. De azt 1945 januárjában a német csapatok felrobbantották.

    Zeppelin - 1936

    Folytatás...

    callmeakos 12 éve 11

  • Taxisblokád

    Értem én hogy a taxisoknak nem tetszik az ami rájuk vár, de mért kell ezért megbénítani a fél belvárost? Ezzel semmit nem fognak elérni, maximum annyit hogy jól feldühítik azokat, akik pont telibe kapják a blokádot és masszívan megszívják mint a torkos borz. A döntéshozók meg pont lesz*rják hogy itt tüntetgetnek....

    callmeakos 12 éve 66

  • EuróVizió 2012 - kiakadt a szánalommérő.

    Van ennek az egésznek bármi értelme?
    Mindenki tudja hogy ez a világ egyik legnagyobb átverése, és teljesen tiszta az is, hogy itt nem az számít, hogy az ott éneklő előadóknak mekkora a tehetsége, hanem hogy diplomáciailag ki nyal mélyebbre. És akkor még küldjön a nép sms-eket. Hagyjukmáá.
    E szempontból is jól látszik, hogy magasról le vagyunk tojva.
    De sebaj meg kell rendezni ezt minden évben. Csak tudnám minek. Az Abbán kívül valaki emlékszik az elmúlt évek győzteseire? Mert én nem. Még a tavalyi győztesek nevét sem tudom.
    Na mindegy....

    callmeakos 12 éve 46

  • Hogyan NE csinálj játékbemutatót.........

    A Crysis2 topicban jött a videó és.......
    És az első reakcióm: AZTAQRVA B+ :DDD (csupa nagybetűvel :DDD )
    Ez annyira f*s, annyira szánalmas és annyira EPIC FAIL hogy attól már a ház is reng.
    Ilyet én még nem láttam.

    Logout top tipp: Ha csinálsz egy bemutatót egy játékról, TANULD MEG A NEVÉT BAZ* MEG!!

    Videó pedig itt

    callmeakos 12 éve 47

  • Bemutatom a kedvenceimet III.Rész: A magyar filmelemzők

    Az utóbbi időben nagyon rákattantam a filmekre és azon belül azok elemzésére. Egy ideje minden megtekintett filmet más szemmel nézek. Szerencsére kis hazánkban nem 1 kiváló oldal foglalkozik filmek elemzésével. Most őket mutatom be, röviden.

    BaaaaadMovies
    Aki egy picit is jár internetes kritikusi oldalakra, azok bizonyára összefutottak a BaaaadMovies bloggal. 1 testvérpár (Sorter és Blacksheep) azok mellett hogy aktuális filmeket elemeznek ki, fő tevékenységük, a néhány évvel ezelőtt induló RosszPcJátékok által generált hullám meglovagolása. Csak ők nem játékokkal, hanem filmekkel foglalkoznak. Habár nem vagyok profi kritikus, szerintem ők bőven benne vannak az etalonban. Nagyon jó érzékük van ehhez, mindenképp érdemes az oldalukra ellátogatni és megtekinteni 1-2 munkájukat.

    Hollywood Hírügynökség
    Erre az oldalra csak nemrégiben bukkantam rá, és bánom is hogy nem tettem meg ezt előbb. Az előadó Szirmai Gergelynek rendkívül jó érzéke van ahhoz, hogy kell ezt csinálni. Nem mellesleg látszik a videóin hogy egy igazi profival van dolgunk. (vágások, narráció, hangtechnika). Nem mellesleg érdemes megjegyezni hogy egyedül csinálja az egészet. Ez pedig abszolút becsülendő.

    Folytatás...

    callmeakos 12 éve 18

  • Első nap egy új munkahelyen.

    Gondolom mindenkinek megvolt már. Kinek jó, kinek kevésbé jó élményekkel.
    Nekem tegnap volt meg, és nekem kevésbé volt jó. A munkát természetesen elvégeztem ahogyan az illik, de az az alatti időintervallum háááát.... Maradandó lesz. Nem jó értelemben.
    Első hogy a főnököm nem valami jó főnök. Jófej meg minden, de sajna a munkával kapcsolatosan pár igen fontos részt kihagyott. A felszerelés amit használnom kell nem működik valami megfelelően, ezt tegnap tepasztaltam és picit felment a vérnyomásom hogy ez mi a f#+-*....
    Ma meg az fogadott hogy kiderült, vasárnap hétvégéből adódó okok miatt csak a munkám felét kell elvégezni. Ezt is elfelejtette közölni a főnök. De mindegy. Örülök hogy újra dolgozok, mivel február óta nem melóztam, és piszok nehezen jött össze ez is.

    callmeakos 12 éve 6

  • Darth Vader RAP

    Nem vágom mért pont ez a címe, de az tény hogy....
    Mind1 a Yodás részen besírtam :DDD

    callmeakos 12 éve 4

  • Nincs mese gyerekek, Május van.

    Legalábbis azt hiszem. A dátum szerint igen, az időjárás szerint meg nem.
    Kabát kell ha reggelit akarok magamnak... :W

    callmeakos 12 éve 24

  • Manchester City, Juve, Loki = Bajnokok, Vasas = vesztes

    A Manchester City a sírból hozta vissza a kupát, a Juve meg a Loki viszonylag simán lettek bajnokok.
    A Vasason meg csak törölgetem a csipákat a szememből. Hogy süllyedhetett le ennyire mélyre a csapat? 2-3 éve emlékszem olyan rajtot vettek az idényben mint az álom, erre tessék. Bár elismerem ők jobbak a Vízilabdában, de akkor is. Kár értük. :O

    callmeakos 12 éve 0

  • Megjelent a Samsung Galaxy S III.......

    ........és a trollok újra felütötték rusnya fejüket...... :W

    callmeakos 12 éve 3

  • Vodafone Belvárosi Nagydíj - Rövid élménybeszámoló

    Hát kezdem ott hogy az egész műsor Jenson Button és az ő "kicsi" Mclarenje körül zajlott. Ami nem is csoda, hiszen aki nem hallott élőben egy Forma 1-es autót, az nem tudja mit vesztett. A tv közel sem adja át azt a hangerőt, amivel ordít ez a 800-850 lóerős kocsi. De emellett voltak még egyéb csemegék is. Michelisz Norbi a nagy Hungaroringi verseny előtt még itt tiszteletét adta, Wéber Gábor aki szintén a WTCC-ben versenyez, Talmácsi Gábor 2007 MotoGP világbajnoka a 125ccm-es kategóriában és még rengetegen kifutottak a Belvárosi "versenypályára" Volt ott minden. WTCC-s autók (BMW, Chevy, Seat) Lotus Elise-ek, Lancerek....

    Egy élmény volt pláne hogy ingyen volt, e végett a tömeg is nagy volt így nem ártott időben kimenni. De ahogy észrevettem volt néhány "leleményes" ember aki inkább a 2-2,5 méteren lévő ablakpárkányra ugrottak fel.

    Íme 2 videó is amit én készíttettem.

    Jenson Button

    Hungaroring TEAM

    callmeakos 12 éve 19

  • Beszélgessünk egy kicsit....

    .... a BKV ellenőrökről.
    Nem tudom ki vette észre, de az ellenőrök nagy részével felháborítóan elszaladt a ló. Eddig sem voltak ezek az emberek a szívem csücskei, de végleg a legsötétebb lyuk kellős közepére katapultálták magukat. Nemrégiben járt le az ún. utazási kártyám amivel utazhattam a BKV járatain: De mivel mostanában az ügyes bajos dolgaimat a kerületemben kell elintézni, azt pedig gyaloglással oldom meg. Nemrég fordult elő az, hogy az unokatestvéremet reggel kikellet kísérnem a buszpályaudvarra onnan pedig go haza villamossal. Igen ám, de a kedves BKV pénztárai zárva voltak. Mondom oké, marad az automata. Naná hogy az meg "Out of Order". Hát mondom akkor nincs mit tenni, haza kell valahogy jutni, talán a következő 5 megállóra nem jönnek a pajtások. Hát persze hogy jöttek.....

    3 nő sunyin karszalag nélkül hoppant fel a villamosra majd amikor az ajtók becsukódtak, karszalag fel. Mikor hozzám lépett azzal kezdtem hogy "Magánál tudok jegyet venni??" Mikor mondta hogy nem, elmondtam neki az előbb történteket. Gondolkodás nélkül kérte az irataimat. Mondom mire is fel? Azért mert utazni szeretnék, de a békávé nem tudja biztosítani a jegyeladást? Mikor mondta volna az idióta érveit, egy kiabálás szakította félbe csevegésünket. A másik ellenőr szóváltásba kezdett a másik sorban ülő férfival. Az ellenőr szerint a fickó rángatta a kezét, de ez közel sem volt igaz.

    Folytatás...

    callmeakos 12 éve 133

  • Avengers - Bosszúállók Az év filmje?

    Hát az biztos hogy nem kispályás film lesz. De hogy őszinte legyek ezidáig nem is pörögtem rá nagyon a filmre. Pedig rengeteg felől hallottam már hogy "fúúú milyen jó film lesz meg izé-bizé". Azért hagyott hidegen eddig a dolog mert valahogy nem igazán mozdultam rá a Marvel-es szuperhősökre. Thor-t egy kőkorszaki istennek hittem akinek van egy kalapácsa amivel mindenkit lenyom. Amerika kapitányról eddig azt hittem hogy nem más mint a kisgyerekek főhőse aki rohangál egy pajzsal és kész. Hulk meg..... Nem éri meg a kommentárt. Egy zöld gorilla. Juppí. Az egyetlen figura akit csípek az a Vasember. Vagyis inkább maga Tony Stark. Annak a csávónak akkora az egója mint ide lacháza, de mégis annyi kurázsi van benne mint egy fél hadseregnek. És ez a kombó még humoros is. Plusz erre jön a menő ruhája ami csak dob az összképen. A másik kettőről akiknek még a nevüket sem tudom. (1 csaj meg 1 pasi).

    De úgy döntöttem hogy nem nagyon fogom érteni az Avangerst ha már megnézem, szal meglestem a Thort meg az Amerika kapitányt hogy valamennyire képben legyek. Vasembert nem kellett. Őt kívülről tudom :DDD

    Folytatás...

    callmeakos 12 éve 28

  • Mobil és internetadót vetne ki a kormány...

    Olvasható az Index.hu-n.
    Csak 1 kérdés. Elment ezeknek józan eszük? Múltkori csekkadón is kiakadtam, de ez mindennek a teteje. Jóhogy már nem vetnek ki vizadót....

    callmeakos 12 éve 8

  • Van e valakinek ötlete a következő "problémámra"

    Már a hónap elején megemlítettem hogy a Telenor Klikk szolgáltatásomban felbukkant a magasabb sebességet jelentő HSDPA. Viszont a móka eddig tartott. Most kaptam az SMS-t hogy lassítanak a cuccon mivel lejárt az adatforgalmi keret. Ez rendben is van, de amennyit használtam (folyamatosan ON, FB, Twitter, Napi 2-3 youtube videó, Play-ről appok) ahhoz képest feltűnően sokáig ment a cucc (3 hét) És ez nekem kicsit gyanús, mivel 100 MB ilyen használattal képtelenség hogy eddig elég legyen. Viszont tegnap kaptam az SMS-t hogy az egyenlegem 500 ft alatt van. És ezek után elkezdtem azon gondolkodni hogy mivan, hogy ha ez az egész megint egy ordas nagy lehúzás. A teóriám az, hogy ha lejár a 100 MB, de még van az egyenlegen 990ft (a havidíj ára) akkor levon ennyit, és értesítés nélkül kapsz újra 100MB-t. Ha ez így van ez masszív self fail és a továbbiakban hááát....

    De egyenlőre ebben nem vagyok biztos, de hátha van valakinek tippje hogy ez igaz vagy vmi más van a háttérben...
    Ötletek? :U

    callmeakos 12 éve 22

  • Perverz delfin

    Hátez bakker :DDD :DDD
    VIDEÓ

    *Eredetileg egy másik videót linkeltem de ez felülbírálta azt :D

    callmeakos 12 éve 5

  • Instant szépség...

    Igyad ezt, oszt szép leszöl....

    callmeakos 12 éve 9

  • Chuck nem sz*rakodik....

    callmeakos 12 éve 13

  • Ismerkedés a WP7 Metro UI-jával a'la' Android

    Ezért szeretem az androidot. Ahány téma annyi féle. Mostanában a Win8 véget kicsit rákattantam a Metro UI-ra. Nyilván kipróbálás céljából nem fogok venni egy Lumia 800-at, de egy ingyenes témát megér. Asztali PC-n teljesen feleslegesnek tartom ezt a UI-t, de a mobilokon kezdem megérteni mért is olyan jó. Egyszerű, átlátható.


    Aki esetleg hasonlóan tenne egy próbát, az megtalálja ezt a launchert itt

    callmeakos 12 éve 13

  • Fura hóbortom...

    Mindenkinek van valami hóbortja. Gondolom neked is, ki ezeket a sorokat olvasod. Nekem is van nem is 1. De az egyik csak májusban vagy esetenként korábban "aktivizálódik" Ugyanis mániákusan szeretem a viharokat. Szeretem a felhőszakadást, a villámlásokat, a mennydörgést és ezek kombóját. Órákig képes vagyok az ablakban állni/ülni és figyelni az eseményeket. Ha úgy adódik, videóra is veszem amiket néha napján visszanézem hogy "mennyire is jó volt".

    Persze ez a vihar dolog is olyan mint a hóesés. Valakinek tetszik valakinek meg nem. Egyesek azért szeretik mert néha látványos, mások azért utálják mert bosszúságot okoz. Véget vet a veteményeseknek, elfújja a kertben hagyott holmikat, kárt okoz egy-egy komolyabb zivatar.

    Ez persze rendjén is van mert minden csak nézőpont kérdése. Ha én még mindig vidéken élnék, és egy zivatar tönkrtetenné a kertemet már nem szeretném, de innen Budapestről egy panel lakás 7. emeletéről egyszerűen imádom.

    Sajnos a tavaly év nagyon soványka volt. A sok kis zivatar helyett 1-1 nagyobb volt amit nagyon sokan bántak, ugyanis a zivatarok csapadékkal járnak, abból pedig tavaly nyáron baromi kevés volt.

    callmeakos 12 éve 23

  • Star Wars: Magyar FANfilm.

    A tegnapi SW-s bejegyzésem után találtam erre a "kis" szösszenetre. Magyar SW Fanfilm. Hát az ilyet persze illik fentartásokkal kezelni, de a fanok annyira kivannak éhezve minden SW tartalomra (kivéve ezt a mostani Kinect-es dolgot. Ez jobb ha elfelejtjük minél hamarabb). Szóval annyira ugrunk minden új dologra hogy az csak na. Én tegnap ebbe belenéztem és ledöbbentem. Egy FANfilmhez képest........ Az első reakcióm: "VAZZZE EZ JÓÓÓÓÓÓÓÓ" kiáltottam fel.

    Hiteles jelmezek, hangeffektek, aláfestő zenék, viszonylag jó szereplők, . (Bár érződik hogy némelyikük inkább csak statisztának lenne jó). És ami az abszolút ledöbbenést okozta nekem. Az eredeti filmből származó szinkronhangok. Jelen esetben az Uralkodó és Darth Vader. + Gangsta Zoleee rögbiruhában :DDD :DDD

    A történet elég kusza és a film 70%a flashback + túl sok az "xy idővel később" felirat.

    Szóval aki kíváncsi erre az megtalálja itt a film első 15perces részét. Egyébként 6 darab negyedórás részből áll. Ami ha jól számolom 1,5 óra :D

    callmeakos 12 éve 7

  • Eközben az Endor bolygón....

    ...................

    [link]

    callmeakos 12 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.