Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz callmeakos #14 üzenetére
Persze, az NFS2015 meg egy (szerintem) egész jó játék.
No Sana No Life
-
tomazin
veterán
válasz callmeakos #14 üzenetére
én most megnéztem egy 5hónapja készült értékelést róla és a leggyakrabban elhangzó szó a fuck és a lie volt.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz callmeakos #4 üzenetére
Egyik se a legjobb játékok közé tartozik, de ha a kettő közül kéne választani gondolkodás nélkül az NFS2015 lenne.
No Sana No Life
-
Realradical
őstag
Hja ez ilyen ócsóbót, kb. mint anno a Petőfi csarnokban a Nintendo kazetta cserélgetés ráfizetéssel.
Ez a bolt hozta meg a kedvem, hogy beszerezzek egy Switchet.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
callmeakos
veterán
Picit túlgondoltátok ezt srácok.
All→M8
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Hieronymus #8 üzenetére
Gondolom odaát most érezni kicsit hogy meggyengült a Font az elmúlt évben. Nálunk is lehet érezni a mai napig, hogy hirtelen elszálltak a hardver/szoftver árak amikor megzuhant a Forint.
-
oriic
HÁZIGAZDA
NFS kicsit drága így használtan, de kb. okés árakat látunk szerintem.
szerk: okok NMS-ért inkább nekik kellene fizetni szerintem, hogy elviszi valaki.
Live-Die-Respawn
-
válasz callmeakos #6 üzenetére
Ennek nem sok köze van az inflációhoz.
Az, hogy egy használt szoftvert drágábban árulnak az eredeti áránál, nem kapcsolható az inflációhoz.Az EU-ban nincs infláció, mégha egyes tagországaiban van, az EU eurozónájában nincs. Az euró banki alapkamat nulla százalék. A megtakarított pénzre csak jelképes kamatot adnak illetve büntetőkamatot alkalmaznak a bankok. A jelképes kamatot meghaladó költségeket terhelnek az ügyfélre.
A ködös Albion kezd leválni, szóval arrafelé már infláció is lehet.
Az EU-ban célkitűzés a 2% elérése. Erre most jók az esélyek, Trump apátok hatékonyan segít be a probléma megoldásába. Sőt a szétszéledni látszó tagországokat is egységbe kovácsolja.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
juliabrilke
veterán
No Man's Sky-ért elég ha csak leszórsz egy csomag mogyorót az asztalra és kb. viheted is.
-
Gdi
senior tag
válasz callmeakos #4 üzenetére
De azt az Electonics Arts adta ki!
A karcokért a borítón is egy plusz DLC árat számolnak fel.[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
elithun
őstag
No Man's Sky még így is drága.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Gdi
senior tag
Care to explain?
Használt szoftver, nem?
(Egyébként nem tudom mennyi (lenne) a normál ára)''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest