Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz callmeakos #23 üzenetére
Én akkor hosszú farmerban és magas szárú gumicsizmában ástam gödröt a tűző napon.
-
válasz Crystalheart #20 üzenetére
Alföldi kölökként én már hozzászoktam a hőséghez.
Amikor 2007-ben volt ez a nagy meleg én csak röhögtem egyet, és délben dacból lementem egy jót sétálni az akkori barátnőmmel, aki kész volt hogy mért akarok pont akkor sétálni.All→M8
-
-
-
Eastman
addikt
Teljesen normális a májusi változékony idő. Tavasz van még, nem pedig nyár. Májusi eső aranyat ér, a mondás szerint. ...remélem nekem is és végre valahára eladom az ajándék esőkabátom.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
talmida
Közösségépítő
Nálunk még csak-csak hagyján a nyár, mert 31-33C fölé nem is nagyon megy. Itt soha nincs 40 fok a tenger miatt. Viszont Dallasban európai embernek kibírhatatlanul meleg a nyár. Hónapokig 40-43C nappal és éjjel is 30C fölött!! Na, az durva.
Bocs, hogy nem vettem észre, hogy csak vicceltél.
IN GOD WE TRUST!
-
Jim-Y
veterán
Nálunk ma délen 33-34 fok volt napon, napoztam is rendesen
-
-
-
talmida
Közösségépítő
Itt abban az adott pillanatban reggel felé volt. Most délután fél kettőkor 29C. Szerintem nálatok az ilyen időtől már hőségriadó lenne
MÁS: Nem értem, hogy miért szólod le noxwill háttérképét??? Nekem se tetszik, de mindenki a saját ízlése és kívánsága szerinti képet teszi ki. Ahhoz meg senkinek semmi köze, se beleszólása nem lehet.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
titán
Milyen idojarast szeretnel majusban?
Ja es a hatterkeped egy hulladek...
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
Május közepén szerintetek ez nem szokványos? Az általánosnál melegebb is volt. Szerencsére felhős volt az idő, ezért elmaradtak a durva májusi fagyok.
-
Wictor
őstag
Valahol megdőlt a hidegrekord is, -2 fok körül volt. Ma.
-
keIdor
titán
Inkább, mint 30-35°C. Nekem jó lenne ennyi is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zolaash
senior tag
Itt konkrétan 5 fok volt reggel. Áprilisban meg volt 28 napközben.
Rip and tear
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box