LAMERGYURI
LAMERGYURI2
LAMERGYURI3
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
(#1) LamerGyuri
LAMERGYURI
LAMERGYURI2
LAMERGYURI3
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
CROSSOVERMAN
https://www.youtube.com/@Rolika82
CSAKO
CSAKO02
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
SPEEDMETALX6
Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
NOBLEM1983
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
WEREWOLF
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
Halihó, aludtam, most tértem magamhoz. A játékban TUTUHAWER és TUTUHAWER003 a nevem és augusztusban kezdtem játszani a játékkal. NEM megyek team escape-et, versenyeket viszont annál szívesebben. Kedvenceim a japán autók meg az Audik és ezen a tetves szemét fejlesztőgárda sem változtathat. Aki hasonló felfogású , és szeretne bejelölni barátnak, az dobjon egy üzenetet valahol, és megpróbálok helyet szorítani a barátlistában, mert tele 99+1/100.
Szevasztok
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
ODEBBB
OLCSVA
WHITEANGIE
köszi szépen !!
odébbb
ALONSOFERNANDO
HARCIMALAC
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
PH nick: JuhaAasz
World nick: JUHAAASZ
NFSW: JUHAAASZ // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Thunderzolee a nickem a játékban is.
De nem nagyon játszok, azt hiszem már meguntam.. :/
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
üdv , leírjam a nickem ha talán nem 1 értelmű ?
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
PH: Severinus
World: SEVERINUS, CRIMSON89
[ Szerkesztve ]
Origin: Severinus89 | Uplay: Severinus89 |JKJA: Severinus | CoD2: Connor
PH, World : WASPZotya
[ Szerkesztve ]
Zotya
Alul olvasható mind a 4 A legtöbbet használt a XENON54HUN
[ Szerkesztve ]
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
IGN: RABIDFOX
és akkor pár szót én is magamról:
5 liter, V8, orrmotor, hátsókerékhajtásl
(Cobra Daytona motorját nem méricskéljük, a Viper meg szétcsavarozná magát a plusz két henger nélkül...uff )
XSHIKOUX
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
Hátőőő beírhatlak úgy is mint: Sunny a Honda fan, de ebben az esetben asszem ettől eltekintek, már csak az egyértelműség miatt is
All→M8
Jelentkeznek en is. LoRDDeaDBuLLeT
Romaniai PH! tag vagyok.
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
Bocs hogy nem irtam le részletesen, de a world nickem: DRIIFTSTAR1988, nem pedig driftstar, az a PH nickem . Ki kellene javitani
[ Szerkesztve ]
Javítva!
All→M8
ok kössz, csak egy i-vel de azt már én irtam el mer siettem
Van velem baj mi??
[ Szerkesztve ]
kösz , eléggé tapló módon sikerült beírnom , sajna van mikor ilyen vagyok
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
GTC nevében van egy elütés, kérlek, javítsd,
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
jogos köszöntem.
továbbá figyelmeztek minden újonnan feliratkozót ha nem kerül fel a listára az nem azèrt van mert elfelejtettem, csupán egy kis ideig nem leszek gépközelbe, csak mobilról, innen meg nem tudom megoldani az egységes felírást. Türelmeteket kérem.
Köszönöm.
üdv.: nox
All→M8
Üdv Barack!
1NST1G8R
Fortune doesn't favor fools.
szia noxwill !
Örülök , hogy apraja , nagyja , na jó a krémje már itt van ( de még jöhetnének )
Köszi , hogy összeszeded egycsokorba a magyarokat akik büszkék rád ....
(hun).
[ Szerkesztve ]
odébbb
Most feltudtam jönni rokon laposáról, szóval az újonnan feliratkozók repültek a listára
All→M8
Örülök annak, hogy ezzel is tudom támogatni a közösséget
All→M8
Sirkonyak
"Szia bumburnyák kaparsz?Azt hiszed te vagy a Schumacher?Úgy feszítesz mintha te huggyoztad volna a Golf áramot.Mi ez a két gokart csak nem Mercédesz??Azannya már verdákat is gyártanak??"
Sziasztok ha már gyülünk én is jelentkezek
KAOSAMIGO
KAOSAMIGO2
[ Szerkesztve ]
üdv.:kaoszamigó NFS world nick:kaosamigo kisprofil kaosamigo2
Csáó haver
G0NE7
Ritkán online, de azért zárójelben én is itt vagyok.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Szevasz! BETA? az nem semmi, büszke lehetsz rá. Mindig is irigykedve nézek a bétásokra, mert én csak megkaptam az e-mailt, de nem kezdtem el játszani
Hát én igazából már annyira inaktív kezdek lenni / elment a kedvem a játéktól, hogy csak "dísznek" lesz a nevem a listán. Én se sokat játszottam akkor vele... Meg azóta sem vittem tulzásba max ideig óráig. Csak amikor a Run előrendeléssel megkaptam a starter-t, azóta játszottam kicsit...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
bejegyzés Need For Speed World: Játékosok listája: (folyamatosan bővül) FRISSÍTVE: 2013.05.04