2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Eltelt egy újabb év. De ez más volt.

    Kivételesen most az aktuális évzáró kapcsán nem bosszankodni szeretnék, mert ha teljesen őszinte akarok maradni magamhoz, ez az év, az ubbóbbi 2-3, de inkább 4-5 talán legjobbja volt. Mind emberileg, mind szakmailag, mind úgy ámblokk. Persze, velem is történt olyan az idén, ami miatt átkozom az évnek annak a szakaszát, de ha jobban belegondolok az ha nem most, akkor máskor következik be. Emiatt ezt az évet nem szabad átkoznom. De van valami fura. Tavaly ilyenkor volt egy megérzésem. Hogy ez az év más lesz. Különlegesebb. Izgalmasabb. Fordulatosabb. Eredményesebb. És igy, két órával az év vége előtt azt kell hogy mondjam, életemben először akkor igazam volt ilyen volumenü kérdésben, Nem szeretném részletezni hogy most mik voltak azok a pontok, mert nem is erről szól ez a bejegyzés. Hanem csak egy amolyan feljegyzés, hogy igen, ilyen is volt. És most, így 2015 kapujában ismét van egy megérzésem. Hogy 2015 a leginkább meghatározó éve lesz az életemnek. Viszont csak rajtam áll legfőképp, mit kezdek vele. Meglátjuk.

    Boldog új évet mindenkinek aki ezt olvassa :)

    callmeakos 9 éve

  • Befejezeztem életem legjobb játékát.

    Ez pedig nem más mint a The Last Of Us. Na igen....sikerült egy màsfél évett csuszni, de megszoktam :D

    Szoval sikerult szereznem egy PS3at, ugyhogy az elso dolgom az volt, hogy beszerezzem ezt a jatekot. Merthogy regota szerettem volna ezzel jatszani, de nem volt PS3am. Nagyon sokaig az volt, hogy e miatt fogok venni egy konzolt, de vegül nem ugy alakultak. De most végre eljött a lehetőség, éltem is vele. Azt gondolkm ez minden idők legjobb játéka. Egyszerűen földbedöngöl. Nem fogom én itt bemutatni, mert szerintem már mindenki találkozott vele aki akart.

    De miután végeztem vele ma délelőtt az járt a fejemben, hogy milyen jól döntöttem volna hogy ha e miatt veszek egy konzolt. De azért van egy kis üröm az örömben. A DLC. A Left Behind. Sajnos lelöttem már magamnak a poént azzal hogy megnéztem a full gameplayt a jutyúbon, de nem érdekel, át akarom azt is élni. Kérdés: a Left Behindet csak letölthető formában lehet megszerezni?

    Ezen kívül nem tudom hogy mi lesz ezután. Lesz e valami, ami megugorhatja ezt a szintet. Talán a 2, mert ez a történet igencsak nyitva maradt. Remélem. Nagyon. Azon gondolkodom még hogy vajon az Uncharted is bejönne e nekem? Ha ilyen a történet meg a karakterek, akkor biztos.

    callmeakos 9 éve 10

  • 1 honapja az Egyesult Kiralysagban

    Oktober 31,en reggel kezdodott minden. Azon a reggelen kaptam egy uzetetet, miszerint eljott az ido, amire amugy regota varok. Megkaptam a zold jelzest a kimenetelre. Csak sajnos nem olyan korulmenyek kozt, amire en szamitottam. Anelkul hogy belemennek tulsagosan a reszletekbe, a lenyeg annyi, hogy itt tartozkodasom egyenlore ideiglenes, jovo ev kozepen fog eldolni, hogy mikent tovabb. Egy a lenyeg szamomra: itt maradni. Mert beleszerettem ebbe a varosba.

    Igy kezdodott minden...

    A lenyeg: hogy itt minden mas. Drasztikusan. Nem minden jobb, hiszen szamos dolgot tapasztaltam, ami amugy furcsa mod rosszabbul megy mint otthon. Nincs ebbol sok, legalabbis amit tapasztaltam. Az egyik ilyen a kozlekedes. Addig amugy nagyobb baj nincs is az egesszel, amig nem kezdodik meg a napi csucs. De De amint negyet ut az ora, abban a minutumban London kozlekedesenek vege. Ez ertendo a buszokra leginkabb, de tapasztaltam mar olyat, hogy a vonat egeszen egyszeruen kihagy bizonyos allomasokat, es csak a vegallomason all meg. Jelen esetemben ey volt West Croydon, es London Bridge kozott. Ha jo, akkor mesz, ha nem akkor varsz. De ha mesz, akkor ugyanugy ki kell fizetned a zonankenti viteldijat. Kompenzacio ilyenkor nuku.

    Folytatás...

    callmeakos 9 éve 34

  • Ismét valami, ami miatt büszkék lehetünk, hogy magyarok vagyunk...

    Nem, ez most nem valami újabb technológiai úttörés. Egyszerűen csak jó azt látni, hogy minden magyar ember népszerűsíti, meglehetősen gazdag magyar szókincset. És néha ehhez kapunk asszisztálást is :D ;]

    callmeakos 10 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.