2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ilyen volna a magyar orvoslás?

    Háborognék egy kicsit...
    Múlt hét végén történt egy baleset, melyben jó pár napra nulláztam a jobb bokámat. Mivel egyre csak rosszabbodott (értsd: már a mosdóba se tudtam egyedül eljutni) ezért még aznap elmentem a kerületi traumatológiára. Nagyon-nagyon rég történt meg velem olyan, amivel ilyen orvoshoz kellett fordulnom, (tán még gyerekorvos volt az), úgyhogy nem igazán tudtam hogy mennek a dolgok. Mikor beléptem a kerületi "Egészségházba" (merthogy tényleg ez a neve... kac...kac) minden "simán" ment. Körülbelül 1 óra alatt meg is voltam mindennel együtt, és miközben a fuvaromat vártam hazafele elgondolkoztam: ezt az orvost vajon érdekelte mi a fene történt velem? Merthogy mikor beléptem alig akarta észrevenni hogy itt egy újabb beteg, csak a nővérekkel való trécseléssel volt elfoglalva. De mikor észrevette hogy ott vagyok, akkor is olyan szintű nemtörődömséggel vett kezelésbe, hogy szinte kellemetlenül éreztem magam, és majdnem én kértem elnézést, hogy megzavartam őket a délelőtti traccspartiban. Természetesen feltette a kötelező kérdéseket, azaz a mit dolgozik, hány éves, tanul e még stb. Mikor elmondtam, azonnal felküldött röntgenre. Mikor visszatipegtem a nővér egy hangos: itt a bokasérüléses gyerek felkiáltással konstatálta hogy visszaértem az eredménnyel. Azért akármennyire is fiatal vagyok még, majdnem elsuttogtam neki hogy az öreganyád térde kalácsa a gyerek, meg a kutyád, akit annak hívsz.

    Folytatás...

    callmeakos 10 éve 85

  • Godzilla vitaszoba - SPOILERES-

    Eredetileg más bejegyzést terveztem írni ma, de mivel ez annál is aktuálisabb, és szinte az egész Filmes topic erre megy rá, kicsit leszeretném venni arról a terhet, mert azért van beszélni való a filmről, amit nem biztos hogy kibírna a topic, egy átnevezés nélkül :D

    Szóval akkor hajrá! :D

    callmeakos 10 éve 5

  • Sony Xperia SP = Nokia 3310??

    Ha valamit szeretek ebben a telefonban, az a mérhetetlen optimizmusa :D
    Milyen kár, hogy készenlétben se tudja a 3 napot, nemhogy a 19-et :))

    callmeakos 10 éve 8

  • Életem legfontosabb döntésének kapujában....

    Biztos mindenkinek az életében vannak nagy mérföldkövek, amikor olyan döntést hoz, ami kihatással van a jövőjére. Nekem az elmúlt 21 évem alatt akadtak nehéz döntések, de egyik sem olyan fajsúlyú, ami előtt állok. Ugyanis az a helyzet, hogy jelenleg ott tartok, hogy ugyan már van bejelentett munkám, kis túlzással még talán önfenntartó is lehetnék, de sajnos ezzel nagyon messzire nem jutnék, és nem látom az alagút végét. Érettségi óta két más fajta képzésre is beiratkoztam, mindkettőnek az lett a vége, hogy idő előtt abbahagytam. (hogy miért, az megérne egy külön posztot, de most nem ez a lényeg). A későbbiekben mindenképp szeretnék elvégezni egy főiskolai kurzust, az informatika valamelyik szegletében, de hogy pontosan melyikben, azt még talán magam sem tudom, de jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy erről gondolkodjak. Mert ugye egy ilyet meg is kell finanszírozni (állami támogatásos kurzusra jelenleg esélyem nincs), amire jelenleg nincs keret. Viszont van más lehetőség.

    Folytatás...

    callmeakos 10 éve 94

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.