2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy katasztrofális külföldi kiruccanás margójára.....

    Külföldre utazni általában jó. Kivéve ha valaki megrögzött Magyarország párti, aki a szabadsága alatt is az itthoni helyeket kutatja fel. No én nem ilyen vagyok, és az idei 4 napos "miniszabadságbomból" kettőt külföldre szerveztem. Egészen pontosan Belgiumba, Brüsszelbe. Egyrészt mert a repülőjegy nevetségesen olcsó volt (kevesebb mint 8000 forint oda vissza) és emellett még a város is szép. Kiderült ez csapda. Részben.

    Ekkor még semmit sem sejtettünk...

    Így hát elstartolt kis csapatunk Szerda hajnalban az illusztris Ferihegyről (ja hogy olyan nincs is már??!) hogy megcélozza Európa "fővárosát). Már az odaút is izgalmas volt számomra, hisz most repültem repülővel életemben először, így ebben is volt egy kis plusz. Riogattak hogy rosszul leszek, fájni fog a fejem, befog dugulni a fülem. Nos a helyzet az, hogy semmi bajom nem volt, élveztem a repülés minden percét. Az első hideg zuhany akkor ért mikor megérkezésünk után beakartunk jutni a városba. Brussels Charleroi Airportról 3 féle képen lehet bejutni a városba. Transzferrel (busz), Taxi, vagy ismerős kocsival. Más út nincs, mivel maga az út autóval is alsó hangon 40 perc autópályán.

    Folytatás...

    callmeakos 10 éve 68

  • Playstation3 kölcsönzés - van ilyen?

    Sokat gondolkoztam egy konzol vásárlásán. De mindig arra jutok hogy számomra felesleges, mert amióta dolgozok, nagyon kevés időm van játszani, ha sor is kerül rá, itt a PC. Viszont van pár exkluzív cím amit mindenképp ki szeretnék próbálni (legújabban a The Last of Us az, ami nagyon felpiszkált a gameplay videók után). Viszont sajnos baráti körben inkább XBOX360asok vannak, akinek van PS3a, az pedig 200km-re van Pesttől, ami nem éri meg sem a postát, se a fáradalmat.

    Nézegettem neten ilyen lehetőségek után, de semmi érdemleges konkrétumot nem találtam. Ezért kérdem, hogy van e ilyen. Ha tud valaki ilyet, ne legyen rest magában tartani. A lényeg hogy legyen korrekt a kölcsönzés díja, illetve ha kér kauciót is, ne legyen egy komplett gép ára.

    :R :R

    callmeakos 10 éve 11

  • Megérkezett a tavasz, ki is használtam!

    Tavaly gyakorlatilag ugye nem is volt tavasz. Azon bambulhattunk, hogy Április elején még esett a hó, a hónap közepére meg 25 fok volt, ergo a tavasz nem létezett 2013-ban. Hál' isten idén nem így van, bár az tény, hogy ez most a tél rovására ment, de a tavalyi után egyáltalán nem bánom. Talán tegnap illetve ma volt az első igazi tavaszi nap, amikor kellemes volt az idő, szikrázó napsütés volt, azaz igazi kimozdulóidő. Én pedig imádok sétálni nagyokat (idei projekt hogy még nyár előtt beszerezhessek egy bringát), de addig marad a sétálás. Ma egyik kedvenc helyemre mentem, az Újpesi Vasúti összekötőhídhoz. Nincs semmi különleges abban a helyben, mégis imádom. Lőttem is pár fényképet, remélem sokan hozzám hasonlóan kihasználták a mai napot :)

    callmeakos 10 éve 9

  • Viszlát Grand X IN - a büdös életbe ne lássalak többet!

    Életem talán legrosszabb üzletébe mentem bele tavaly, amikor megvettem a T-Mobile-tól a ZTE Grand X IN típusú készüléket. És a vicc, hogy ebből akkor még mit sem sejtettem, hiszen előzetesen. minden jónak nézett ki, relatíve jó áron jutottam hozzá, jól nézett is ki. De a közel 1 éves használat alatt telefont így még nem gyűlöltem meg, mint azt. És erre az utolsó két hét csak rátett egy lapáttal.

    Hol is kezdjem. Önmagában a telefon rendben lenne. Az Asus pl. bizonyította, hogy nem egy elkapált dolog ez az x86-os Intel platform, csak minden optimalizáció kérdése, amihez a ZTEnek köze nem volt. Kezdjük hogy hogy a telefon hemzsegett a bugoktól, a beígért sw updatek hosszú halogatások után elmaradtak, a kamera néhol vállalhatatlan, néhol rendben volt, elméletileg van benne FM Rádió, amit az okos kínaiak letiltottak szoftveresen hogy ne lehessen használni, telefonálás közbe hol hallanak engem, hol nem, és egyéb ehhez hasonló okosságok. Az utolsó két hét meg maga volt a nyers gyűlölet. Az van hogy én zenehallgatás nélkül nem megyek el itthonról sehova. Vagy rádió, vagy zene, de valami legyen. Előbbi ugye kukázva, utóbbi okés. Azonban az utolsó hetekre azt mondta a telefon hogy nehogymá jól érezd magad, legyen kontakthibás a jack csati. Hát any*d. :D

    Folytatás...

    callmeakos 10 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.