2022. október 5., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Közvélemény kutatás: Ki hol tölti a Szilvesztert?

  December 31 állítom a világ legbulisabb napja. Délután 4ig az emberek nagy része leteszi a lantot és elmegy szórakozni/lazítani. Ki házibuliba, ki romkocsmába ki szórakozóhelyen csápol a ritmusra hering módjára. De vannak azok is, akik egyszerűen otthon maradnak és vagy átalusszák az éjfélt vagy csöndben és nyugiban töltik az év utolsó napját.

  Szóval kis kíváncsiság kedvéért, ki hol tölti a szilvesztert?
  Én nálam csak a házibuli jöhet szóba jó barátaimmal és annyi alkohollal ami nálam az éves mennyiség közel 1/3át teszi ki, majd azután másnaposan átaludjak az év első napját.

  callmeakos 10 éve 36

 • Boldog Karácsonyt!

  Hát akkor ezt a pillanatot megragadom és szeretnék minden PH!s kollégának/kolleginának Békés, Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánni.

  callmeakos 10 éve 9

 • Most már biztos: elmarad a világvége

  Avagy amolyan ráfűzés KaiotEch multkori bejegyzésre. Mutatott egy órát ami mutatja hogy mennyi idő van még hátra, de kémeink jelentették hogy az órát nem lehet elérni. Jelentem ezért:

  Magyarázat

  callmeakos 10 éve 7

 • MOST MÁR MINDENT ÉRTEK!

  No comment. De logikus :D

  callmeakos 10 éve 10

 • Az igazság azokról a bizonyos "pontgyűjtő kártyákról"....

  Mindenki becsületesen tegye fel a kezét akinek van ilyen-olyan kártyája. De ez olyan mint a Való Világhoz (a műsorhoz, nem az élethez :D ) való hozzáállás: Mindenki ócsárolja hogy ilyen sz*r, olyan sz*r, közbe sunyiba otthon összegömbölyödve nézi. Itt is ez a helyzet. Mindenki tagadja hogy van, de azért 1-1 becsusszan innen onnan. Nekem is van 1. Csak tudnám minek.

  Az origo lehozott egy cikket melyben részletezik milyen ára van a különböző matricás akcióknak. Szó szerint. Addig a pontig szerintem nincs gond ezekkel amíg ott használod a kártyádat ahol naponta vásárolsz, gyűlnek a pontok majd később levásárlod azt. De amikor már konkrét akciót szerveznek mögé, tuti a sumákolás a backstage-ben.

  A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) számszerűsítette azt , hogy a különböző pontgyűjtő kártyák esetében 1000 forint kedvezményhez/ajándékhoz mennyit kell költeni:

  Folytatás...

  callmeakos 10 éve 30

 • Epic Cat Fight

  Ilyen harcot még a Tekkenben se látsz ;] :C
  A Varjak meg mi a bánatnak vannak ott? Hergelni a harcoló feleket? :D

  callmeakos 10 éve 10

 • Arcképem történelme

  Mikor 2010ben a Mobilaréna miatt regisztráltam akkor ezzel kezdtem:

  Majd mikor rá 1 évre már fórumozni is kezdtem akkor leesett hogy minden második tagnak ilyen az avatarja én meg szeretem az egyéni megjelenést szóval váltottam a jó öreg zöld marslakóra akinek állandóan lóg a nyelve mint valami kutyának :D

  De most végre hosszú várakozás után megvan a saját, egyéni arcképem :P
  És hogy miért ez?
  Nos egyrészt azért mert az Avengers elég durván katapultált a kedvenc filmjeim közé, és abból is a kedvenc karakterem Amerika Kapitány. (De Starkot is csípem és bárki bármit mond, nekem a Kapitány filmje jobban bejött)
  Nem utolsó sorban Rogersre fel lehet nézni. (Aki látta a filmet az tudhatja miért)

  callmeakos 10 éve 55

 • Combos egy Ketchup erős idegzetűeknek.

  Imádom a Ketchupot. Szinte mindent azzal eszek. Ezek közül is a No.1 a Felix féle Pokol Tüze. Ez a fincsiség piszkosul erős. Tudom, sok mindenre azt mondják hogy erős, de ez tényleg. az. Nem viccelnek már a fekete színű flakonnal sem, de a lángoló paradicsom a címkén azt hiszem intő jel lehet. Maga az íze elég rövid ideig érezhető mert szinte azonnal kapcsol a nyelved hogy itt bizony valami erős van. De abszolút finom. Mondjuk a Felix hál' istennek nem az a noname gyártó és a termékei is viszonylag széles körben kaphatóak. Tecsóban illetve a Madaras tecsóban lehet kapni 600 forint körüli áron. Ajánlom azoknak akik szeretik az erős dolgokat. Mert azt, ebben megtalálják.

  callmeakos 10 éve 29

 • Van aki tojt a Sandyre.....

  Miközben mindenki a Sandy hurrikán miatt izgult, sokan féltek, volt akik kifejezetten sz*rtak a veszélyre.
  Pl. ez az arc. Nem tudom mi volt az elképzelése, de az biztos hogy elvetemült :D

  A videóhoz tartozó kommentek se egyszerűek :DDD

  callmeakos 10 éve 15

 • Lassan törzsvendég leszek a Telenorba...

  A múltkoriban masszív fejfogással olvastam SymbianOS Nokiás bejegyzését közben arra gondoltam hogy ilyen még létezik- Kiderült igen, sőt, valamilyen formában engem is utolér.

  A történet szeptember elején indult amikor a hőn szeretett Telenor One Touchom idegesítő szokást vett fel. Azaz random időközönként fogta magát és minden ok nélkül újraindította magát. 2 hét után betelt a pohár és besétáltam vele a Telenorba. Az ügyintéző kiscsaj egy kicsit lekezelően azt mondta, hogy ez valószínűleg ez abból fakad hogy túl sok programot szedtem le a Marketről (nem akartam kijavítani hogy az már Play de mind1) és ezek okozzák ezt. De azt is mondta hogy mivel garanciális így semmi akadálya nincs annak hogy beküldjék a szervizbe. Mivel volt neki egy kisebb 3. típusú zuhanása a 7. emeletről amit hihetetlen módon túlélt így ragaszkodtam az elküldéséhez. A szervizbe való tartózkodási időt 2héttől 1hónapig terjedő időre becsülte így kérvényeztem hogy cserekészüléket biztosítsanak mivel egy 20as telefon sem volt a házban. Bezzeg nem tudtak biztosítani.

  Folytatás...

  callmeakos 10 éve 7

 • Vasember3 - Első Trailer

  Alig csengett le bennem a Bosszúállók mánia erre tessék. És a hatás megint ugyanaz. Felrobbanok az ámulattól: mennyire beszabehu lett ez a trailer. És nem is azért mert "hurrá Stark visszatér" hanem ahogy visszatér. Felettébb darkos lett a trailer ami előre vetíti azt, hogy ez közel sem lesz olyan habkönnyű és légies mint az előző 2 rész.

  Az új ellenségről is érdemes említést tenni. A neve Mandarin (Lokinál már csak neki idétlenebb a neve :D ). És a hangja alapján van okunk az örömre. Már a hangjától is kiver a víz, hát még amit meg inkább ahogy mond:

  "Some people call me a terrorist, i consider myself a teacher. Lesson number one: Heroes….there is no such thing"

  Az biztos hogy már most jobb főellensége van most Starknak mint mondjuk az Avengersben Loki.

  Sőt. Olvastam pár olyan véleményt hogy ez már túl sötét és ez már nem az Vasember amit megismertünk.

  Folytatás...

  callmeakos 10 éve 8

 • Kora esti kékfény avagy kékfényben dagonyáznak a kereskedelmi tévék....

  Ugye nem kell ezt bemutatni senkinek. Aki az elmúlt pár évben odakapcsolt valamelyik kereskedelmi tévé fél7-es Híradójára annak bizonyára leesett hogy itt valami nem stimmel.

  Ugyanis egy átlagos esti Híradó 20-25 percig tart. És ennek sajnos jelentős része bűncselekményekkel, gyilkosságokkal illetve ehhez hasonló Rendőrségi ügyekkel foglalkoznak az átlagos 20-25 perces műsoridő 40%ában. Ez egyszerre felháborító és elkeserítő. Felháborító azért, mert ez már nem most kezdődött, szinte minden ismerősömnek elege van az efféle tematikájú Híradásokból, és emiatt nem is néznek este Híradót. Ráadásul a fejeseknek eszükbe nem jut kirakni egy 12es karikát ha már nagy részben gyilkosságokról van szó, mondjuk azért mert talán gyermekes családok épp belenézhetnek egy ilyenbe.

  Elkeserítő pedig azért, mert hihetetlen pimaszok a hírszerkesztők. Tudni illik hogy tavaly az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság) létrehozott egy olyan szabályt miszerint 2012-től éves arányban legfeljebb a hírműsorok időtartamának 20 százalékában teszi lehetővé bűnügyi hírek bemutatását. Ennek ellenére a csatornák láthatóan tesznek erre a törvényre ugyanis az Index.hu ennek a cikkében olvasható, miszerint az RTL Klub a Híradó műsoridejének 41%ában, míg a TV2nél ez az adat 51%ra rúg. Ehhez aztán kell merészség.

  Folytatás...

  callmeakos 10 éve 29

 • Újabb filmekkel foglalkozó oldal bemutatása: Videómánia

  Azt már egy korábbi bejegyzésem alkalmával mutattam, szeretek filmkritikusi blogokat/videókat nézni. Ilyen pl. a rossz filmnek "hivatalos" bemutatója a BaadMovies, az OtherWorld amely filmek mellett játékokkal is foglalkozik és az abszolút favorit a Szirmai Gergő által vezetett Hollywood Hírügynökség.

  Ám pár hete új egyed ütötte fel a fejét. Kezdetben csak legyintettem rá, azonban amint megnéztem pár videóját megtetszett. Nagyon is.

  Ez a Dancsó Péter vezette Videómánia.

  A különleges az egészben az, hogy az arc csak rossz magyar filmek bemutatásával foglalkozik, illetve néhány kivétellel, és azt kell hogy mondjam jól is teszi. Kellően elborult, de kellően lényegre törő.

  Bemutatásként pedig a sorozat elvileg első epizódja amelynek alanya szerintem is a magyar filmgyártás sz*roldalának netovábbja, a rózsaszín cupp-cupp-tól nyálas Álom.net

  Jó szórakozást!

  callmeakos 10 éve 9

 • A fülhallgatók új királya az alsókategóriában -SZERINTEM-

  Az úgy volt hogy 2 hónappal ezelőtt bemondta a csődöt hirtelen az akkor használt Creative fülesem. Érzékenyen érintett mert nagyon megszerettem azt. És mivel sürgősen kellett egy füles mert a reggelt én nem bírom ki anélkül hogy bömbölne valami a fülembe villámgyorsan elügettem a tecsóba mondván most bár mi jó. És akkor felfigyeltem egy sorra ahol egymás mellett MyAudio fülesek voltak. Nem is ez a lényeg, hanem az hogy kapcsoltam hogy ezt mintha már láttam volna: Hát itt

  Mondom elég olcsó, jól néz ki, egy próbát megér. Azt kell hogy mondjam sokkolt a végeredmény. Olyan jó a minősége hogy az valami elképesztő. Megfelelő a hangerő, a basszust tisztán érezni, a kábelhossz pont oké, túl szép ahhoz hogy igaz legyen. Az ára pedig 2000 forint körül van. Ez pedig fele annyi mint az előző amire köröket ráver. Mondanom sem kell mennyire tudom ajánlani aki az agybadugós füleseket preferálja mint én de nem akar sokat kiadni egy fülhallgatóra.

  callmeakos 10 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.