2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Telenor S520: mindent bele!

Szaporodnak a szolgáltatók saját nevükkel ellátott készülékek. Teszt alanya ezúttal a Telenoré...

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, Doboz

"Nemrég" jött divatba az a szokás, hogy a szolgáltatók, saját nevükkel ellátott készülékeket árulnak. Ilyen a Vodafone 845, az utódja a nemrég megjelent Vodafone 858, a T-Mobile-tól ilyen játékos a Pulse vagy a Move.
De ezek mind-mind olcsó Androidos készülékek. Viszont nem ritka, hogy teljesen alap készülékeket csomagolnak át. Ilyen például a Vodafone 256 vagy a Telenortól az R222. Ezek mind alap telefonok egy kis extrával, nagyon olcsó árcetlivel. Az S520 sem kivétel ez alól, rendkívül jó az ára ahhoz képest, amit tud a készülék, de ne szaladjunk előre.

Máris lelövöm a poént, az S520 legnagyobb fegyverét, az árát. 4990 forint a kék-fehér hipermarketben. Ha ennyi pénzzel mennénk be az egyik értékesítési pontba, mondván ennyi pénzünk lenne egy kártyás konstrukciós telefonra, akkor kiröhögve küldenek el a fenébe. Ugyanis ezek a Telenoros készülékek, csak ezekben a hipermarketekben kaphatóak, amit nagyon tisztán nem értem, mi ennek az értelme, de sejtem... Annyi, hogy itt sok ember megfordul. Több, mint az értékesítési pontokban.

Az Alcatel gyártja a készüléket. Saját nevét OT-506-ként is megtalálható

Következzék a doboz tartalma. A rendes dobozban van a készülék, és egy Díjcsomag ismertető füzet. És a dobozon belül van még egy doboz, amiben stereo headset, töltő, egy útmutató "újság", illetve egy jótállási jegy, amivel az utcasarokra sem mész el, hacsak nem őrizted meg a blokkot. Kb. ennyi volna. Nem sok, de a célnak megfelel. Én még mondjuk egy adatkábelt is betettem volna. És ezzel remélem felcsigáztam mindenki figyelmét, mert az esetleges adatkábelnek szerepe van. Nem úgy mint a Nokia 1616-nál, hogy csak ott van dísznek.... Emellett van még egy SIM kártya is, melyet a szokásos szóbeli szerződéssel lehet aktiválni. 400 ft. lebeszélhetőséget tartalmaz....

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.