Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Krugszvele #44 üzenetére
WTF na az már meredek De akkor látod, van alternatívád.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Krugszvele #42 üzenetére
Ja, ehhez megfelel az a méret, de igazából egy 2020 vagy 2022-es SE sem nagyobb annyival. Barátnőm is puffogott, hogy nem akar nagyobbat, aztán lett egy 2022-ese, és szereti
-
Krugszvele
senior tag
2016-os SE van nekem. Telefonálni szinte sohasem szoktam, havi 2-3 hívás, összesen 2-3 perc. A fényképezés az nagyon hasznos. Látom, hogy a családtagjaim hol vannak a térképen, meg úgy önmagában a térkép nagyon hasznos. az NFC fizetés szuperkényelmes, valamint a banki alkalmazás is király! Ha néha 1-2 dolgot meg kell nézni a neten, arra is elfogadható. 2FA eszközként is jó. A telekom egyenleget fel lehet tölteni az alkalmazáson keresztül, ez kell. a bolti bevásárlólista nélkül nem tudnám mit kell venni. Folytathatnám, de azt hiszem, hogy pont nem telefonálni kell.
Viszont ha ennél nagyobb és nehezebb lenne, az már iszonyat kényelmetlen. Lehúzza a zsebet, a kilógó periszkókamerák meg olyan rondák (nem kell nézegetni!!)Ez az én felhasználási módom, mások meg máshogy használják. Elfogadom, hogy sokaknak előny, ha nagyobb és nem zavarja őket a súlya, sőt, nem is szempont. Nagyon remélem, hogy lesz valami utódja, ha más nem, akkor majd egy 13 mini... De már az is vagy két és fél éves!
-
-
Narxis
nagyúr
De idősebbek csak telefonálnak rajta, legtöbb a pokolba kívánja az egészet de az ingyen telefonálás(interneten keresztül) kellene nekik. Ezért nem jó a butatelefon.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
totron
addikt
Külömpen engem is zavarnak a szűnni nem akaró nyakatekert önmegokolások, hagyjuk az ökoszisztéma fogalmát és magát az agyonismételt szót is többedrangú: el akarom magamat különíteni a plebsztől ésvagy a technológiára ráhúzott mesevilágon keresztül szeretném megélni a használatot. Van, aki kifejezetten antitechnicista mivoltát kívánja sugározni a közismerten bolondbiztos modellekkel, mást a tengernyi bizonytalan minőség és szemét ellenében kínált, sokkal szűkebb, ezért átláthatóbb, minőségi paletta vonz. De a vezető ok nyilván az aláhúzott rész.
Arról kevesebb fáma szól, hogy az ökoszisztéma hiánya, 2 világ ütközése milyen valós nehézségeket okoz a használójának. Annyira döcögős, lehetetlen lenne egyik rendszerből adatot utaztatni a másikba?
-
totron
addikt
nemhiába első dolga mindenkinek kivenni és letenni az asztalra amikor leül.
LóL, mióta vannak kézbe fogható telefonok létezik a jelenség, de szerintem még volt, aki az analóg monstert is kivágta az asztalra.D1Rect, ne bántsuk a 120Hz-et tényleg látókat és igénylőket. A többi számára meg marketing, rosszul ők sem járnak, maksz. nem tudják vagy akarják kiélvezni a kiadott pluszpénz ellenszolgáltatását.
[ Szerkesztve ]
-
-
Narxis
nagyúr
Azért a Viber, facebook messenger miatt még kellhet. Idősebbeknek ez kell meg a banki alkalmazás ha van bankszámlájuk. Mást nem is használnak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
válasz Krugszvele #34 üzenetére
Te tudod Nekem a méret az S4, S5, A5, de az SE2020 ezeknél se nagyon nagyobb. Volt SE 2016-om, de az már tényleg túl kicsi, képernyőterület is kevés, meg gépelni se jó rajta.
Ha csak telefonálni kell, arra meg felesleges okostelefon...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz callmeakos #32 üzenetére
Egy luxustermék marketingbullshitje ami "kellett" annyira, hogy a kisebb méret már nem is volt olyan fontos.
A te példád tökéletesen mutatja, hogy a kis telefonoknak valójában nincs is piaca."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
aktív tag
válasz Krugszvele #27 üzenetére
Igen, a meghatározott Pro és Pro Max típusok 120 Hz-es kijelzői működnek ezzel az adaptív megoldással. Nekem is tetszik, hogy váltakozik és nem fix.
-
-
félisten
válasz callmeakos #21 üzenetére
Arra, hogy eladják vele a telefont?
Sikerült nekik.Hint: a telefonnak az összes tulajdonságát arra találták ki, hogy te odaadd érte a pénzt.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
válasz Krugszvele #23 üzenetére
De a 120hz-et nem állandóan használja, ha jól tudom. Tartalomtól függően változhat az értéke. Így lehet akár 1 is, ami meg pont kíméli az aksit.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
De mi az, ami nem megy 60Hz-en játékokon kívül?
Értem, hogy fluidabb a 120, de különben, nem hinném, hogy meg kell halni, ha nincs.Mutogatni való hater díszpinty
-
Krugszvele
senior tag
a 120 hz-et arra találták ki, hogy hamarabb merüljön le az aksi. -> több degradálódás -> hamarabb tönkremegy -> gyorsabban veszel újat -> több pénz. Ennek tükrében túl sok a pénzed, erre kellett a 120 Hz.
-
looser
addikt
Én hagytam az S22-t normál 60Hz-en, mivel nincs rá szükségem és fontosabb az akkuidő, de elfogadom, hogy aki sokat bámulja a kijelzőt, annak kellemesebb látvány, kevésbé fárasztja a szemet. Ha pl. VR dobozkába tenném (bakker, lassan 2 éve megvan, de ezt még nem próbáltam...) akkor tuti bekapcsolnám a 120Hz-et, hogy ne folyjon ki a szemem :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
félisten
válasz callmeakos #19 üzenetére
Mire KELLETT a magas képfrissítés?
-
félisten
-
válasz callmeakos #10 üzenetére
Androidos vonalon a Galaxy flip sorozat is nagyon kompakt. Csak az emberek többsége fél az ilyen nyitható telefonoktól. Mondjuk teljes joggal, az igaz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Krugszvele #2 üzenetére
SE 2022 nem annyival nagyobb.
Amúgy mezei userként én még a kijelző frissítésén egyszer sem gondolkodtam...
Többször is tölteni? 1 napot simán kibír még az A5 2017 is. Mondjuk nem a telefonjaimon élek... lehet azért.
Asszonynak a SE 2022 meg SE 2016 is elmegy több napot. Mondjuk ő alig használja.[ Szerkesztve ]
-
nemlehet
őstag
Amúgy érdekes paradoxon ez. Mert alapvetően szerintem valójában nem használni nehéz ezeket a böszme telefonokat, még kis kézzel sem. Ha egy 5 éves gyereknek megy akkor egy felnőttnek is fog.
Inkább az a gond, hogy hova rakod? Lassan már a férfi zsebbe se fér bele rendesen, nemhiába első dolga mindenkinek kivenni és letenni az asztalra amikor leül.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
félisten
Neked is megfelelt a sima i14 méret.
Pont mint ahogy a többi vásárlónak is, ezért vették le a menüről.Fun fact: évekig én voltam a hülye, mert az állítottam, hogy a kicsi telefon nem piacképes.
"háde a zapple is most fogja kihozni, ezt kell az embereknek".Fenéket, nem akarják az emberek naponta többször töltögetni a telefonjukat.
-
callmeakos
veterán
Hogy is mondják? Kis ember nagy bottal, és Iphone minivel jár
looser
Köszi, de sajnos már nincs a közelben. Még egy ideig látható a lokátorban a helyzete, csak sajnos nem éppen a szomszédban van. Elég gyorsan megszabadultak tőle. [kép]Fred23
Androidos vonalos szerintem az S24, Zenfone 10 a felső határ a kényelmes és kompakt mérethatár.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
bul07
nagyúr
Amúgy is kinek mi a kicsi telefon
Akinek kicsi a keze annak a Mini is lehet nagy (És igen az is )[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
looser
addikt
Szia, én semmi hasznosat nem tudok hozzászólni, de remélem megkerül az ellopott telefonod
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Fred23
nagyúr
Pár napig próbálgattam a 13 minit, de aztán rájöttem, hogy a piac már engem is sikerrel leszoktatott az ennyire kicsi készülékekről. S23/S24, Pixel 7a/Pixel 8, Zenfone 9/10, Xiaomi 13/14 -ezeknek a méretét tartom ma már inkább követendőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Engem is az egyre növekvő telefonok üldöztek el az Apple irányába 2 hónapja. Mindig is Androidom volt, tavaly összetörtem a Flip4-em, 8 hónapig egy régi telefont használtam ezalatt próbáltam találni valami értelmes mérető telefont jó teljesítménnyel, hosszú támogatással és jó kamerával. Ez a kombináció kihívás. Fairphone 5 (ok ez kakukktojás), Zenfone 10 és S24 maradt a pikszisben márciusra. Méretben az iPhone Minik jöttek be, de teljesen kizártam USB-C hiánya miatt. Végül a boltban, tapizva az S24-et és a 15 Pro-t utóbbi mellett döntöttem. Azt leszámítva, hogy nem Android, minden a helyén. Meg sem bántam.
Szerintem is nagyon kéne egy 15 vagy 16 Mini, egyből váltanék, de igazán akkor lennék boldog, ha Androidban lenne ilyen komoly tudás Mini méretben.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
callmeakos
veterán
Súlyügyileg a 15 Pro már nem vállalhatatlan, de a 14 Pro a minihez képest egy hatalmas lépés, mintha konkrétan egy téglát tartanál a kezedben. Én e miatt az első pár napban utáltam is a 14 Prót, mert kényelmetlen volt még kézben is tartani. Arról nem is beszélve, hogy tok nélkül még csúszós is volt.
All→M8
-
kuntics
aktív tag
Ha jönne újabb széria lehet én is kipróbálnám a mini szériát. Se1-ről váltottam se3-ra, de tudásilag ezt se használom ki. A méret miatt viszont nem akartam annyi pluszt fizetni a miniért. Pedig jobb lenne a kisebb telefon, még az se1 meret is megfelelt nekem, csak ott már voltak akadások ami miatt megérett a cserére. Nehezen is ment a váltás, egy darabig még a fiokban maradt, volt, hogy azt használtam pár napig. Most viszont remélhetőleg még egy 4 évig nem kell telfoncserén gondolkodnom, addig csak elmegy az se3.
-
divan
őstag
Én is ezt vallom. Megvolt a 12 mini is, majd lecseréltem 13 minire, ami két éve dolgozik nálam. Néha még ez is kicsit nagy a zsebemnek, de ettől nagyobb, és nehezebb telefont nem szívesen használnék. Engem is birizgál a Pro széria, de mikor a kezembe veszem, és szó szerint olyan nehéz mint a sár, mindig elmegy tőle a kedvem. Pro Maxról nem is beszélve, számomra az teljesen élhetetlen.
-
Krugszvele
senior tag
Az a baj, hogy ez a pár millió felhasználó, akinek szüksége van erre a telefonra (én is) egyszerűen túl kevés az apple-nek. Android telefonból sincsen kicsi.
Nekem az SE (2016) az optimális méret, az meg aztán teljesen sci-fi, olyat többet nem fognak gyártani sajnos. Sebaj, használom, amíg szét nem megy. -
wapee
tag
Megvettem én is, de nem bántam meg. A kijelző 60Hz-el nincs bajom, volt nagyobb teló nagyobb frissítéssel de valahogy mégis jobb ezt használni. Az akku nálam épp kibírja, ha gpsnek használom egész nap akkor nem nagyon.
Mérete az nagyon jó néha elfelejtem, hogy zsebben van (hirtelen pánik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest