2022. október 5., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Kamu vírusírtók veszélyei

  [PAGE:1]Bevezető[/PAGE]

  Az internet világa veszélyes, főleg akkor, ha nem figyelünk oda. Számtalan veszély leselkedik ránk, és minden formában: csalók, vírusok és miegyéb.
  Én most egy igen arcátlan dologra szeretném felhívni a figyelmet. Arra, hogy akár hisszük, akár nem, az interneten terjengő kamu vírusirtók bizony alattomos kártevők. Elhitetik az emberrel, hogy jószándékúak és hogy használjuk is őket. Az egyszeri mezei internet user simán bedől, ha egy „hivatalos” honlapon különféle díjakat és kitüntetéseket látnak. Őszintén szólva miben bízzon az ember, ha ne az ilyen „hivatalos” dolgoknak.

  Egy kis kitérő magukról a számítógépes vírusokról.

  A számítógépes vírusok tudatos emberi fejlesztőmunka eredményei. Olyan módon megírt programok, amelyek képesek magukat más állományokhoz vagy e-mailekhez hozzámásolni, és így terjedni, hogy aztán adott időpontban kisebb-nagyobb üzemzavart vagy adatvesztést idézzenek elő.

  A terjedés módja, az üzemzavar típusa, valamint az aktiválás időpontja teljesen egyedi, a vírus alkotóján múlik, mert ezeket a vírusokat emberek idézik elő. Vagy heccből, vagy komoly indokkal.

  Folytatás...

  callmeakos 11 éve 124

 • Samsung E1175: a bébicápa

  A Samsung Shark széria legkisebb tagja: keveset tud, de azt jól...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 11 éve 29

 • 2 magos telefonok. Kell ez nekünk?

  Szubjektív vélemény. Tőlem. Nektek.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 11 éve 116

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.