2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG KU990 Viewty, a fényképész mobilja

A készülék láthatóan a kamerára és annak képességeire van kihegyezve, de azért még tud pár dolgot.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, Doboz

Az LG KU990-as készüléke a Viewty névre hallgat. 2007-ben jelent meg még abból a korszakból, amikor csak a jól keresőknek adatott meg hogy tapizzák a telefonjukat, és ritka volt hogy a BKV járatain ilyet lásson az ember. 2011-re megváltozott a helyzet. Már a csapból is az érintős telefonok folynak és lassan mindenkinek ilyen telefonja van. Nekem ez az ötödik érintős telefonom két év leforgása alatt. És azért, mert szeretek új dolgokat kipróbálni, és ezt nem feltétlenül az új dolgokban keresem.

Mára a boltok, szolgáltatók polcait a tapicskolós telefonok vették át az uralmat. Lassan egy kezemen sem tudom megszámolni, hány gyártótól láttam már érintős telefont. De azért próbáljuk meg. Egy emberen, 2 kézen összesen 10 ujj van. (1.LG, 2, Samsung, 3.Nokia, 4.SonyEricsson, 5.Apple, 6.HTC, 7.Alcatel, 8.Huawei (Akinek ismeretlen lenne ez a gyártó csinálta a Vodafone 845öt és a T-Mobile PULSE-t. többek közt). És ott van 9.ként a feltörekvő ZTE. És az utolsó ujjra még a Motorola.) ÉS még ott a BB, és a többi kínai cucc amiket inkább nem számolnák. Mindegy, lények ami lényeg hogy az érintős telefonból sok van. A Viewty a korai korszak példánya, a PRADA utódja.

A telefonhoz egy közepes méretű, fekete kartonból készült doboz járt, melyben maga a készülék, egy akkumulátor, egy headset, egy kisméretű toll és egy miniCD. Ennyi. Állítólag járt hozzá egy 2GB-s memóriakártya, de mivel ezt a telefont nem közvetlenül a magenta színű szolgáltatótól vettem, hanem a telefon második tulajától. így ezt az információt nem tudom megerősíteni. De mindenesetre a hozzá járó tartozékokat igyekeztek stílusosan átadni a tulajnak, ezért minden tartozék a dobozon belül külön-külön kismérető karton dobozocskákban foglalnak helyet. Annyi biztos hogy stílusos.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.