Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
vagy egyszerűen megint csak túl filozofáltam az egészet?
All→M8
-
Samus
addikt
A sima műanyag tok jobb? Ez legalább ránézésre antisztatikus zacskó.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
tDr1v3r
veterán
ESD zacsi.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Armahun
addikt
Kemény fém dobozban van az eszköz a fejet erősen rögzíti a dokkoló.
Nem kell mindent kényszeresen csomagolgatni, már így is nyakig járunk a szemétben.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Raucher
tag
válasz callmeakos #3 üzenetére
Ez OEM merevlemez, amit rendszerépítőknek szánnak. Antisztatikus zacskóba, egyesével csomagolva.
Ugyan ezt megvehetnéd papírdobozban, sérülésgátló műanyag tartóban, de többe néhány ezer forinttal kerülne.Ha rendesen bánnak a meghajtókkal, akkor nincs baj ezzel a csomagolással. Vásárláskor érdemes átnézni külsérelmi nyomot keresve. Ha nincs nyoma leejtésnek vagy más fizikai behatásnak akkor rendben, pontosan annyira megbízható mint a dobozos változat.
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
félisten
Eddig minden HDD-met így kaptam meg.
-
Vangelis
nagyúr
válasz callmeakos #1 üzenetére
Mindig is ilyenek voltak. A samu adott műanyag védőtartót. A többi nem.
Max a dobozos verzió, de érdekes, hogy csak most szembesültél ezzel.
Soha nem vettél még merevlemezt?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
mexicanraven
tag
WD merevlemezt en is szinten igy kaptam.
when the sun shines, we'll shine together
-
h3lios
addikt
Én is így kaptam a WD vinyómat, webboltból rendelve.
A vinyókat még egész jól becsomagolják, nem tudom hogy rendeltél-e már OEM tápegységet de azokat tényleg nagyon gány módon tudják küldeni.B-tag: H3lios#2825
-
Lenry
nagyúr
Samsungokat műanyag tokba rakodták régebben, most nem tudom, de az utóbbi pár évben kapott WD-ket mind ilyenbe csomagolták
(#5) Arni ma összeépítettem három gépet, négy monitorral. két nagy kartondoboznyi papír, 1 zsák nejlonfólia és 1 zsák polifoamszerű puhább fólia jött össze. ránézni is rossz volt arra a nagy halom szemétre...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
sztanozs
veterán
~10-15 éve raktam össze az első gépem, már akkor is ilyenben adták.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Иван
őstag
válasz mexicanraven #9 üzenetére
Szerintem én is.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
callmeakos
veterán
Aha jólvan srácok köszi, akkor megint csak én misztifikáltam túl az egészet, sebaj
Az első HDD amit így vettem, ezért nem is tudtam hogy ez van.All→M8
-
nagyúr
válasz callmeakos #15 üzenetére
Én is kiakadtam volna, ha így kaptam volna HDD-t.
-
félisten
Ha nem mukodik, egyaltalan nem kenyes. Az osszes vinyom igy jott ha jol emlekszem, meg a 60 ezres velociraptor is ilyen zacsiban volt.
Gondolod, hogy a gyarto nem tudja mibe kell csomagolni a termeket?[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Ma már az összes ilyen zacsiban van. Amíg még volt Samsung zokat azért szerettük mert klassz műanyag tokba kerültek- sőt még "aranyozott" /sárga csavarokat is mellékeltek hozzájuk- (van is egy halom hátul). De mivel kimúlt így már csak a zacskók maradtak.
KaiotEch
Akkor még ki fogsz akadni párszor mert így fogod kapni.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
djculture
félisten
Már egyes alaplapokat is így árusítanak, a "bulk" ezt jelenti... Azon én is meglepődtem úgy 2 éve, mikor jött 20 db 30ezres alaplap mind ilyen zacskóba.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dr. Romano #18 üzenetére
Lassan a monitorokat is ilyenbe csomagolják... Értem én, hogy spórolni kell, meg sok szemét keletkezik, de azért nah.. Én finnyás vagyok a gépem elemeire.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Egyszer összeraktunk egy 14 ibm szerverből álló szerverfarmot. Ehhez tudni kell, hogy az ibm az alapgépet adja egy dobozban, minden bővítés külön doboz, tehát ha veszel bele 3 darab 2x2GB ram kitet, az három akkora doboz, mint amibe most a rendes tápokat csomagolják.
Egy szobát plafonig raktunk szeméttel.
A poszthoz: a diszkeket rendes, rezgésmentesített csomagolásban viszik a nagykerbe, sok diszk egy doboz módon, ott szedik szét darabokra és emiatt nem jut neked rendes védelem a lemezedre. A Kürtösök mondták, hogy ők nagyon örülnek ennek a módszernek....
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
ha tudnád, hány doktori disszertációt meg szakdolgozatot vakartak már vissza...
és hordják oda milliárdosok is a cuccaikat, afrikai királyoktól kezdve
mikor két hegyomlás néger tengerészgyalogos áll a labor ajtaja előtt, akkor tudják a dolgozók, hogy bónusz lesz a hónap végénszóval van adatmentés üzletáguk, van adatbiztonsági üzletáguk, amelyik kisebb királyságok, egyebek komplett távközlését megszakértik, meg mostanában már van oktatási üzletáguk. nem féltem őket, jó a főnökük.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
djculture
félisten
Ja persze haver cége ezzel foglalkozik. Heti szinten van egy két céges ügyfél aminél úgy van hogy vagy lelehet menteni a 20-40 gigás ezer éves vinyókról a könyvelést vagy 10+ milliókat bekell csengetni a navnak büntetésként... De volt már komplett találmány is (több száz milliós értékű)ami egy 80 gigás samun figyelt az meg pukk aztmondta, persze mentés róla sehol. Tudnak ám a cégek is meg a feltalálók is alkotni.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Én csak akkor vinném oda, ha milliárdos lennék..mert 7köznapi emernek megfizethetetlen..az adat is, amit elveszít, meg a Kürt is, aki segíthetne..
A csomagolásra nem kell ráparázni..a bolt nem így kapja meg, Te meg vigyázol rá utána, nincs gond..tényleg kár lenne agyoncsomagolni. Igaz, ma már grínedísön sokszor az egész csomagolás, de esztétikailag a lebomló csomagolás is szemétnek hat..
-
Z10N
veterán
válasz callmeakos #3 üzenetére
Mar 20 eve is igy adtak Az OEM/BULK cimszoval nem talalkoztal meg? Muanyag tokot csavarral es manuallal csak a Samsungnal lattam, amikor OEM. Amugy polifoam rekeszekben (nagykerben neha rajtahagyajk) hozzak dobozokban ilyen ESD zacskoval. Semmi bajuk nem lesz. Valahol meg a zacskot is felnyitjak elotte, mivel rairjak/ragasztjak a garancia matricat.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen