2022. október 5., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Oh god WHY?

  Értelme van ennek? :F

  De azért az ijos6-os csajon szakadtam :D Azt se tudja eszik e vagy isszák. A lényeg hogy lehessen villogni. vele. :W

  callmeakos 10 éve 60

 • Péhá addikt lettem :DDD

  Csöviiiiiiiiii :P

  callmeakos 10 éve 30

 • Kérdés: Mi ez a sz*r?

  Csak mert ezzel van tele a net, kb 5x kapom arcba fészbukon és nem kevesen látták. Party Rock Made in Korea...

  callmeakos 10 éve 14

 • IT'S BACK!!

  Néhány hónapja itt tárgyaltuk hogy ki emlékszik a jó öreg Vaníliás kólára. Kiderült sokan de egyúttal az is kiderült hogy szinte már sehol nem kapni. Ebben a hitben voltam. A mai napig.

  Ugyanis hajnalba mentem melózni és beugrottam a egy közeli pékségbe ahol vettem némi harapni valót és akkor megláttam. Először alig akartam hinni a szememnek de a következő pillanatban egyből mondtam hogy egy dobozzal de izibe.

  Jó hír hogy ugyanolyan mint kb. 10 évvel ezelőtt. Az íze még mindig karmol (jó értelembe) és hihetetlen nosztalgia kapott el. Abból az időszakból amikor lehetett normálisan kapni. Nem csak efféle sufni módszerrel. Ugyanis durván import a cucc, nem hivatalos Coca-Cola forgalmazású. Ez látszik hogy az eredeti nyelv a dobozon full angol és rá volt ragasztva egy piciny matrica magyar szavakkal. Ez sajnos azt jelenti hogy az árral is gondok lehetnek.

  És vannak is. Ez a 355ml-el doboz 320 forintba került ami horror egy doboz kóláért de egyszer kibírható. Remélhetőleg észbe kap valaki a coke fejeseknél és újra hivatalosan forgalomba visszakerül.

  ui.: most a sor a kék kólán van ;] ;] :P

  Folytatás...

  callmeakos 10 éve 5

 • Reggeli tömegközlekedés a Budai Várnál/ban...

  Ez egy burkolt üzenet a BKK-hoz hogy röviden ****

  Na szóval a sztori: Reggel viszonylag korán sikerült végeznem a melóval. De rá másfél órára meg találkozóm volt szóval nem volt értelme hazamenni, szóval gondoltam azt, hogy busszal felkaptatok a Budai várba a halászbástyához és ott elfogyasztom a kis reggelimet miközben a fülembe bömböl az MS. Szépen elbaktatok a Clark Ádám térhez és beállok várni a 16os buszt. Reggel 7óra volt. 10 perc után arra lettem figyelmes hogy egy darab busz nincs a közelbe a megállóban pedig mint az oroszok annyian voltak.. Rá 2 pillanattal feltűnik a 16os busz. Na mondom itt a járatom a várakozók többségét pedig itt hagyom várni a 105ös buszra. Aha meg amit képzeltem. Amint feltűnt a busz a fél tömeg bemozdult. Mondom erre a buszra akkor se férnének ennyien hogy ha üres lenne lévén a 16os busz alatt egy Ikarus 495ös típusú buszt értek ami szó szerint tömve volt. Egy darab ember nem fért fel rá úgyhogy nem volt mit tenni várni kellett.

  Folytatás...

  callmeakos 10 éve 6

 • ASUS UX300..... Ilyen is van?

  Elég fura egy olyan egeret használni aminek a gyártója inkább a VGAk-ra, Notebookokra, Tabletekre illetve Monitorokra van specializálódva. Ám arról egy percig nem volt kétségem hogy valami vackot dobnak elém. Az összes ASUS termékről amiket használtam csak jó tapasztalatom van, így mikor tegnapelőtt átvettem az UX300at kellően jó érzés fogott el. Egy tesztet rittyentek majd amint lesz elérhető képalkotó eszköz a házban. Ugyanis mind2 házon kívül van :DDD
  Ez bejegyzés csak arra született hogy jelezzem van ilyen, de hogy pontosan milyen is, az hamarosan érekező tesztemben olvashatjátok majd :)

  callmeakos 10 éve 8

 • Ezt hozta a futár 10 perce nekem :P

  Ezt a filmet akkor is megvettem volna ha 5-6k lenne. De 2000 forintért azt hiszem BestBuy. Ráadásul ajándék pólót is kaptam amiért az első 120 megrendelő között voltam. Ráadásul jó is rám :P :P
  Egyébként azért ennyire olcsó a DVD változat mert magán a DVDn semmi extra nincs csak a film. A BR lemezen már vannak extrák csak az már 8k. De mivel se BR lejátszóm, se arra alkamas TVm nincs, ezért beérem a DVD változattal. De a póló kárpótol valamennyire :P

  callmeakos 10 éve 13

 • Japán nyalóka reklám..

  csak 1 kérdés: MI VAN EZEKKEL A JAPÓKKAL? :Y :Y

  callmeakos 10 éve 31

 • Megütött ma a második X..

  Tisztán emlékszem hogy 2 éve amikor nővérem betöltötte a 30at folyamatosan szekáltam hogy: Na betöltötted a 3. ikszet, milyen érzés?: Erre ő szoldian elküldött a fenébe. Most hogy ma én is megkaptam a másodikat kezdem én is érezni hogy ez annyira tényleg nem humoros, de azért nincs itt a világvége :)

  Ééés mivel a tavalyi, hasonló bejegyzésből mint kiderül, Vakegérke is ma ünnepli a születésnapját, szóval neked is Boldog születésnapot :)

  callmeakos 10 éve 19

 • .nox filmes blogja: Életre kelt plüssmedve

  2012 filmek terén piszok erős. Avengers, Dark Knight: Rises, Prometheus vagy akár említhetjük a Humor oldalon a MIB3at vagy kis túlzással a Madagascar3at. Ezeket a filmeket már több mint 1 éve bejelentették így nem ismeretlenül vannak jelen a porondon.

  És jött a bejegyzés alanya a Ted. Amikor először megláttam ezzel a jelzővel volt illetve: ....Ilyen mocskos szájú macit még senki se látott!.... Ez bennem megmozgatott valamit, hogy ebből mit sikerül kihozni. Megnéztem a trailereket és a nem +18as (????) előzetesektől nem dobtam hátast, viszont amik elé már odabiggyesztették ezt a számot megnyugodtam. Ez jó lesz. Pl.: a "vihardaltól" én kész voltam. (lenti trailerben látható majd).

  Ezután egy pillantást vetettem a szereplőgárdára. Mark Whalberg neve számomra csupa kérdőjel és masszív sötétség. Nyilván egy olyan hitvány alaknak mint nekem, aki nem sűrűn jár moziba és csak sorozatokat bambul nem is fog beugrani. Na Mila Kunis már egy fokkal érdekesebb. Neki aztán pörög a karrierje mint egy narkós medvének a hétfő reggele. Például ki ne ismerné a kis..... hááát hogy is fogalmazzak..... összetalálkozását (??) Natalie Portman-el a Fekete hattyúban. Na ha másért nem, amiatt érdekes volt az a film.

  Folytatás...

  callmeakos 10 éve 8

 • Az egyik dolog amiért öröm korán kelni.

  De sajnos ahogy telnek a napok és rohanunk a tél fele, a reggelek egyre sötétebbek. Ez bizonyítja az első és az utolsó kép közötti különbséget. Az első Május elején 5kor készült, az utolsó pedig ma reggel szintén reggel 5kor.

  callmeakos 10 éve 6

 • Az igazság a TVs jósműsorokról...

  Aki csak egy picit is néz névét az vagy akarva vagy akaratlanul de belefut ebbe az agymosó műsorokba. De vajon tudjuk e hogy mi folyik az egész közben. Mert nyílván értelmes ember nem pazarol erre 500ftos percdíjat. Kivéve azok aki igen. Az TV Ügyvédje című műsor készített egy anyagot erről a TVről. Nagyjából a végeredmény az amire lehet számítani. Azaz a totális lehúzás. De tudjátok mit? Okuljatok ebből a videóból és szolgáljon tanúlságul hogy távol kell tartani magunkat az ilyesmiről..

  callmeakos 10 éve 17

 • Jó filmek Budget áron...

  Darabja 990, összesen 1980 forintba volt eme 2 film. Kedvenc filmjeim között van, nekem nagyon bejön. Bár ahogy azt észrevettem ezt a szériát divat fikázni, dehát mindig vannak ilyenek. Ha tudom akkor a 3at is megpróbálom levadászni ennyiért bárt ezt erősen kétlem. De vannak filmek amiket meg kell venni :P

  callmeakos 10 éve 25

 • Teljesen rákattantam....

  Eléggé. Sőt le is szedtem a Playről a teljes verziósat. Az is kiváló. Ráadásul ez a zöld szörnyike ahogy követeli a cukrot :P

  callmeakos 10 éve 8

 • Android app bemutató: Időkép

  Hazánk egyik legismertebb meteorológiai oldala meghódítja az okostelefonokat is.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 10 éve 35

 • Megtaláltam a 12.es ellenőrzőmet....

  És benne a félévi....
  Hát nokomment :D
  Mondjuk úgy, nem ápoltam túl jó viszonyt egyes tanáraimmal :DDD

  callmeakos 10 éve 55

 • Munkahelyi beszámoló számára fenntartott bejegyzés... (F*CK OFF néhány munkatárs)

  A héten kezdtem el a 3. hónapomat a most már nem annyira új munkahelyemen és kezdem megszokni az egészet. A hajnali 4kor való elindulást, a környezetet mindent. Átestem már 2 fizetésen amiből a legutóbbit mindösszesen 3 napig láttam... (hála az új alaplapomnak :DDD ) de egy valamit még mindig nem tudok megszokni....
  A munkatársak illetve azok a dolgozók akik velem egy időbe végzik ott a munkájukat.
  Sokakkal jó viszonyba vagyok sokakkal nem igazán.
  Párat emelnék ki.
  Egyik az 55körüli nő, aki állandóan el akar esni. Tudni illik hogy vízzel dolgozó gépet kezelek ami nyomokban hagyhat maga után közvetlenül némi nedvességet ami igen csúszós ha papucsba van az ember. Na ez a tag állandóan papucsba dolgozik és mindig el akar esni. Tudja hogy vigyázni kell, el lett neki pof*zva 100x hogy óvatosan de azért se. Inkább megy mint a duvad és persze hogy általában a hanyattesés szélére sodródik. Ilyenkor persze én vagyok lehurrogva hogy vizes a padló. Eddig nem igazán vettem róla tudomást de a legutóbb elég rossz lábbal keltem fel és az ugatására picit bepöccentem és finoman elküldtem a pi*sába hogy mi a f*szért nem figyel oda. Na ekkor megingott bennem a léc hogy panaszt tesz ellenem aztán finoman bolygó körüli röppályára küldenek.... De eddig nem. Sőt azóta sem láttam és tegnap reggel láttam hogy munkatársat keresnek oda ahol a tag dolgozott. Csak nem én? ;]

  Folytatás...

  callmeakos 10 éve 7

 • 2 év azaz 731 napja......

  Beléptem a PH kapuján. Yap, 2 éve regeltem és fck yeah, jo itt.
  Szoval eljen :DD :))

  callmeakos 10 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.