Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#42005) vhw válasza psycroptic (#41990) üzenetére


vhw
addikt

Hiába lő többet, ha kisebb a lövésenkénti átlag dmg. Na meg a kettő nem ugyanaz a kategória 10es heavy vs 9es TD. Bármennyire is szeretné a WG úgy beállítani, hogy a 9es TD-k avagy medek a 10es nehezekkel "egy szinten van" harcértéket illetően, ez sehogysem igaz. (különben tele lennének a CW csaták medekkel és TD-kel) Egyszerűen nincsenek pariban, így nem is meglepő, ha nagyobb tűzerőt visz magával egy 10es heavy.

S70 vs M58, bármennyire is meglepő, a T110 sem lövi át bárhol az IS7et, ugyanőgy gyenge pontra kell célozni, és még úgyis becsúszhat 1-1 lepattani, egyáltalán nem autoaim az amerikai ágyú.

"nem OP az csak jó az ágyúja és én azt irígylem tőle..."
Hát akkor ki kell fejleszteni... :D

Ami meg a kreditet illeti; lehet, hogy ebben kicsit túl teljesítették a tervet (bár a 7.2-ben minden 10es tanknak megemelték kissé a szorzóját) De azért a nettó nyereségért meg kell harcolni, agresszíven játszani, hátul kempelve várva a jó szerencsét ez sem hoz egy deka pénzt sem.

joker1220: csak aztán óvatosan a free xp költéssel, olyan nagy tankot oldj fel, ami stock állapotban hulladék, de elkölthető free xp hiányában nem úszod meg vele a szenvedést. Szal próbálj találni egy olyan tankot, ami már viszonylag tűrhető, és ahelyett, hogy feloldanád a következőt ezt fejleszd elitre és innen kezd a grindet.
(virkir talán tudna mesélni, milyen egy stock ARL44, mikor már elköltötte minden free xpjét :D)

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.