Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#42251) Murder3 válasza ollie (#42234) üzenetére


Murder3
addikt

ez nagyon érdekes de a játékba a fejlesztők szépen érzékeltetik, h bezon elég a kis pen is...

pl ugye a német l/56-os is fine t6-ra sőt még t7-re is..na ugye annak van 132 pen akkor mienk t6-ra 140-től nagyobb pen?

t10-en is ilyen h ott is elég a 232 meg a 246 akkor mienk 270 meg 260-as penek a többinek?
mert ugye itt meg az amcsi ágyúnál már a pontosság se jobb.

de nem is ez a lényeg, hanem az hogy itt a pontosság mint előny a játék szerint felér azzal h éppen hogy elég pen és kissebb sebzés..

meg eleve ha az orosz tankok pl közelharciak ahoyg az amcsik is akkor miért nekik nagyobb pen..attól h kisseb a pontosságuk még nem kell neki nagy pen, hisz közelharcar való és a tank test is ebben a helyzetbe képez előnyt pl a némettel szemben...

tehát se nem a nagyobb pen se nem a nagyobb sebzés nem képzehetne a pontossággal szembe ekkora "balancot"
csak érdekes ezeknél nem hangoztatja senki annyira h akkor használd arra h belemenj az ellen képébe mint a németeknél h te sniper vagy maradj hátul...
pedig akkor se lehetne senkinek sírni valója mert ugyan az a helyzet állna elő eggyik ebbe a másik másban lenen jó csak épp balancolt ágyúelosztással..

(#42252) Iron Funeral válasza vhw (#42248) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ahogy én látom az IS-7 annyival jobb mint a T110, hogy nincs neki a tornyon weakspot, amúgy szemből nagyon hasonló a két tank illetve a T110 oldalán nincs 0dmg "splashboard".
Kicsit agilisebb a T110 viszont lassabb, szerintem rendben van a tank.

A német meg olyan, hogy megmutathatná valaki a rengeteg páncélt, nem nehezebb semmivel sem átlőni egy E-75öt mint egy IS-4et vagy M103at mert a lower hull ugyan olyan gyenge mint a másik kettő akármilyen páncélja, cserébe ennek van a legrosszabb ágyúja. Gyakorlatilag ha nem vagy -lower-hulldown pozicióban akkor semmi különbség a tankok páncélzatában, sőt ami azt illeti a Mauson még a torony is softspot(220mm) ha nincs beforgatva(ha be van forgatva akkor meg nem tudsz vele lőni az ellen irányába...).
Extra HPról meg annyit, hogy a HE (arty) kényelmesen annyival többet sebez ezeken a tankokon, hogy ne legyen semmi előnyöd belőle :)

(#42253) Paul119: Még mindig gyorsabban tölt mint a KwK 44, illetve arról a weakspotról lehet pattanni is/a 107 minden lottóhúzás alkalmával lövi át. De ha mégis átmenne a lövésed akkor is előfordul a 0dmg... Ja meg kb 2/3ad HE sebzést kap E-75höz képest :)

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42253) Paul119 válasza Djuree (#42250) üzenetére


Paul119
addikt

Csak neked a mostani toltes ido kabare s70el,nekivan tier9bena legkebesebb hpja,a bazi nagy weak spotrol az elejen ne is beseljunk amit mar egy 107es zis6is at kuld:U

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#42254) vhw válasza Iron Funeral (#42252) üzenetére


vhw
addikt

Én a több páncélt a 10es tankok esetében értettem, ami részben igaz, részben nem, de érvként ezt használja pl. a WG is, mikor a többi paraméter aránytalanságairól van szó.

Azért a "több HP, az arty úgyis többet sebez" dologgal vitatkoznék, nem egészen úgy megy az.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#42255) Murder3


Murder3
addikt

ezért jó ez a premium mert így pl t1ht is eltudja látni a grind+fram feladatot...

(#42256) Murder3 válasza Iron Funeral (#42252) üzenetére


Murder3
addikt

e-75 azért érdekes ilyen szempontból, mert annó 1-2 x alul simán átvttem a 88 l/71-el, de azóta kb szinte sose tudom alul átvinni még a kt ágyújával sem...

már kezdtem volna örülni, mert hogy most lesz sok prem és akkor már midnjárt nyomulhatok e-75-el..de engem valszeg mindne átvisz majd alul...
meg ugye t9-eknél midn1 mert ott ugye képtelenség h ne vidd át már akkor a pen..

(#42257) Murder3 válasza vhw (#42254) üzenetére


Murder3
addikt

kettős mérce...
különben csak azt nem mondják h annak ellenére h több a páncél az amcsi,orosz tankok jóval jobb kialkításuk miatt legalább annyit érnek és annyival pattógósabb is pár tank..

aztán h sokkal több weakspot amik hatalmas méretűek
és szintén undocumneted h az orosz tankok jóval több sebzéselnyelő faktorral rendelkeznek.

(#42258) Iron Funeral válasza vhw (#42254) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Várom a példákat amikor az adott tierű szovjet tank többet sebződik mint a német :)
IS-7 példának okáért olyan szintű reductionnal szaladgál, hogy majdnem fele akkorát sebez rajta az arty direkt találat esetén mint egy E-100ra, vicces mert közvetlen közelről splash nagyobbat sebez rajta mint a direkt találat, (pl. IS-7 direkt találat 5-700->900splash, E-100 7-900 splash-> ~1.1k direkt). De Én lőttem IS-4et oldalba(tornyon volt a "lyuk") a GWT 21cm ágyújával fantaszikus 240 sebzésért. E-75-be a legkisebb sebzésem mennyi volt direkt találattal? 500?
(Most azokat nem számítom, amikor 7-et, 12-t, meg 18-at sebeztem direkt találatokkal, egyértelműen glitch/rossz mechanika miatt)

A WG meg mindig úgy forgatja a tényeket, hogy az ő igazát bizonyítsa, mindent fenntartással kell kezelni amit mondanak.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42259) ollie válasza Iron Funeral (#42252) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ha beforgatod az E-75-öt, akkor nehéz átlőni szemből. Az IS-4-et viszont bárhogy áll, átlövöd.

***

(#42260) Iron Funeral válasza ollie (#42259) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ja, nagyon nehéz 260+ átütéssel :U

Ez majdnem olyan volt mintha azt mondanánk, hogy a VKB frontja a legjobb a játékban...

Bár ma délelőtt volt egy meccs ahol 3x pattantam a KV-3 elejéről a félelmetes KwK 44-el, és az csak tier VI akkor mit tudhat egy IX :Y

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42261) Sontir Fel


Sontir Fel
őstag

Mikorra varhato a kovetkezo peccs? Meg csak most szedem ossze az is3 es nem szeretnek lemaradni az is4rol :F

Eddig nem kedveltem az IS-t, de most hogy nyomnom kell vele folyamatosan az xp miatt, tud meglepetest szerezni :Y

Győzelem!
Csata: Ensk 2012. április 12. 12:19:52
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 1 794
Szerzett kredit: 54 103
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész, Top Gun

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz

(#42262) vhw válasza Murder3 (#42257) üzenetére


vhw
addikt

Sajnos a "kialakítással" nem lehet mit kezdeni, anno így álmodták meg, ha a Maus akkora mint egy panel, hasonló sík oldalakkal akkor az így fog megjelenni itt is. Ha az IS7 egy lapos felfordított tepsi, akkor az is így fog kinézni. Csak az a lényeg, hogy nem kellene hozzákölteni azokat a lövés elnyelő oldalpáncélokat.

Az egyiknek azért kellene, a sebessége, hogy mozogva rálátása legyen az ellenfél lágyabb részeire, ezért elég lenne (kellene) a kisebb pen, a másik meg a nagy tehetetlen tohonyaságával azért igényli a nagyobb pent, hogy a felé igyekvő ellent nagybiztonsággal átlőjje. De itt a szerepek fordítottak, a gyors legyen erős minden szögből, kerülni se kelljen, a lassú meg úgyis ráér célozgatni, hát használja ki a kisebb penjét.

De itt megint eljutunk egy magasabb szintű problémához... Rengeteg térkép csak 2-3 ütközőzónából áll, igen bátornak-tapasztaltnak-szerencsésnek kell lenni, hogy működjön hatékonyan az ellenség kerülgetése, hátbatámadása. (amik jelenleg is csak azért valósulhatnak meg, mert az ellenség kretén is üresen hagyja a szárnyakat, vagy annyira eltolja az MM a tankok típusainak összeválogatását, hogy a csapat rákényszerül, hogy; - kerüljön, - üresen hagyjon stratégiai pontokat)

10 kilométeres pályák kellenének jó sok gazzal, 1-2 kilométeres látótávval és akkor lehetne gyorsan kerülve sunnyogni, vagy a távolból célbalövöldözni. De amíg ilyen 10x10es mezőn torpedózásra vannak kényszerítve a játékosok, nincs igazán előnye a gyorsnak a lassúval, a pontosnak a pontatlannal, a tanknak az artyval szemben (mert ugye nehezebb lenne artyval is egy marha nagy térképet mindig lefedni)
A gyorsat megöli az a pár ütközőzóna, a pontosat a kis távolság, a tankot (vs arty) a kis tér.

r1E3S3E7T: Az tény, hogy az E75 többet bekajál, mint egy IS4, több rajta a sík felület, meg úgy relatíve is nagyobb az eltalálható felület. Én nem az E100at tekinteném etalonnak, sokkal inkább a Maust, azokon is 500-600akat sebez a random találat, az IS7en se kevesebbet (de a HPjuk között van különbség) Az E100 ilyen szempontból elcseszett, mert majdhogynem egy meghízott E75. Nem is igazán értem mi a szerepe, jójó mozgékonyabb mint a Maus, de nem tudja azt képviselni egy védelemben mint az. De ugyanúgy támadásban is alulmarad, mert ahhoz meg kevés a sebesség, nagy a "rakomány". Szóval se ez, se az, azt meg tudjuk, hogy "aki mindenben , az semmiben sem jó".

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#42263) L-e-f-i-e válasza Iron Funeral (#42258) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Pedig az Is7-et is átüti boldog boldogtalan ha épp nem full fontba áll, de még akkor is, ilyen szempontból a 4-es jobb, én is jobban szeretem mint a 7-est...

=^-^=

(#42264) Iron Funeral válasza L-e-f-i-e (#42263) üzenetére


Iron Funeral
őstag

....éééééééééééééééééééééééééééééééééééés? Valami követelménye legyen már annak a tanknak is ne csak a "W" meg a bal egérgomb ismerete.

Mindenkinek szabad jobban szeretni az IS-4et, furcsa is lenne, gyakorlatilag 10es tank 9es MM értékkel. winwin.

Más: Van olyan aki játszik ebben a "Guess What?" eventen? Ennyiből most komolyan ki lehet találni, hogy mi van a képen? :))

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42265) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Kár, hogy nem ez volt a mai első nyertes csata. Prémiumos eredmény.

Győzelem!
CsataKomarin 2012. április 12. 12:38:42
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 600
Szerzett kredit: 46 312

Megvásárolva:
A lőszerek KV-3 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 16 400

A 122-es ágyúval játszok. Amióta kipróbáltam, csak ezzel megyek. :)

(#42266) Rém válasza vhw (#42262) üzenetére


Rém
tag

Ha nagyobb pályák lennének, nem lenne elég a mostani időkeret egy egy csata végigjátszásához. A könnyű és közepes tankok mennének előre, ahol kilőnék őket a kempelő nehezek, akik meg sem próbálnának eljutni az ellen bázisára, mert úgysem érnének át!

(#42267) L-e-f-i-e


L-e-f-i-e
senior tag

Amúgy én nemtom honnan veszitek hogy az Is7 vagy is4 jobban elnyel lövéseket, most épp ezekkel mentem, E-75 ugyanúgy nyeli el az s70 lövéseit...hagyjuk már....ugyanúgy nyeli el ahogy a többi is ahogy a random faktor beálmodja, ez egyébként a legutóbbi patchel jött be a játékba , ez van...

=^-^=

(#42268) Blom válasza L-e-f-i-e (#42263) üzenetére


Blom
aktív tag

nekem is ez a véleményem az IS-7-ről.
bánom, hogy kiadtam érte a rengeteg xp-t meg a sok lóvét.
inkább mentem volna Jagdtigerre jobban jártam volna.

(#42269) athomi válasza Sontir Fel (#42261) üzenetére


athomi
veterán

hónap végén, de nem bánnám ha kicsit csúszna, mert én is az IS4-re gyúrok. :) nekem már az IS3 megvan, de nem tudom h tudnám leggyorsabban összegyűjteni azt a ~170.000 tp-t :S fejlesszek vagy ne? :S

(#42270) Djuree válasza athomi (#42269) üzenetére


Djuree
félisten

nekem napi 10-12k-vel jött össze. elég hosszadalmas volt.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#42271) L-e-f-i-e válasza Blom (#42268) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Igazából csak én is azért nem adom el mert most épp nem kell a lé semmire, meg néha futok vele egy poén kört, de ha élvezni akarom a játékot a 4-essel megyek, mostanában kevesebbet játszottam, de a hétvégére ezzel a speciallal simán meglesz az object704 is meg az amx-et is huzom...

=^-^=

(#42272) Iron Funeral válasza L-e-f-i-e (#42267) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Onnan, hogy IS-7 oldalán van egy "0dmg slpashboard" ami benyel MINDEN lövést 0 sebzéssel. Egyébként meg arról volt szó, hogy kevesebb HE sebzést kapnak mint a többi.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42273) vhw válasza Rém (#42266) üzenetére


vhw
addikt

Nem muszáj ennek a játéknak is CS mintát felvenni, ahol sok szerveren csak 5 perc egy-egy kör (vagy annyi se).
Biztos vagyok benne, hogy meg lehetne oldani ennek a nagy térképes dolognak is a "szabályrendszerét", hogy ne órákig tartson egy-egy csata. Változtatni a láthatóságon-rejtőzködésen, nagyobb szerepet kaphatnának a scoutok (mert valljuk meg, elég nehéz úgy felderítgetni, hogy 100 méterekre meg kell közelíteni az ellenséget, mert csak onnan van értelme spotolni, mert ha már közelebb jön elveszett az a stratégiai pont, amit lehetne fedezéknek használni/védeni)

És az sem feltétlen törvényszerűség, hogy csak 1-1 bázis lehet, hogy is volt anno a Batllefiled '42ben? Több bázis is volt, és meg lenne mindegyiknek hova mivel érdemes menni.
Persze ezzel már ott tartunk, hogy új játékmódok, meg a szokásosnál magasabb intelligencia a játékosok részéről, hogy tudja melyik bázisnál lesz szükség az ő segítségére.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#42274) Sontir Fel válasza athomi (#42269) üzenetére


Sontir Fel
őstag

Mar a honap vegen :F :Y Azt hittem majd talan julius lesz belole... ra kell porognom, akkor mostantol csak is es is3 korok lesznek :DDD

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz

(#42275) L-e-f-i-e válasza Iron Funeral (#42272) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Érdekes, az én tankomról lefelejtették mert ha oldalamba kerül valaki 10-ből 9-szer átlő, rendes sebzéssel és én is átlövöm az is7-et oldalból ugyanígy...

=^-^=

(#42276) jahrn válasza L-e-f-i-e (#42267) üzenetére


jahrn
senior tag

Hat, az IS-4 gyakran nyeli el az oldalaba kapott loveseimet T34-el es M103-al, es IS-7 eseteben sem ritka. Olyan mintha mind2 mini fekete lyukakat hordozna oldalt. Ugyanakkor E-75-ot mindig tudom sebezni oldalrol. Vk45P - hagyjuk egy vicc, ez tunik a leggyengebb tier 9nek. Az M103 (meg a T110) gyakorlatilag barki altal sebezheto oldalrol akar auto-aimmal is.

Tegnap talalkoztam egy IS-7el aki facehuggolta a T34-emet de valamit nagyon eltolhatott mert en gyoztem. Ilyenkor jo lenne ha feltennem az ingame-player-ratings modot mert latnam az aktualis ellenfel mennyire jo, ugyanakkor nem akarok mar a csata bejelentkezo kepernyojere pillantva megoszulni.

(#42277) athomi válasza Sontir Fel (#42274) üzenetére


athomi
veterán

hétköznapokon napi 20 meccsel számolok, hétvégéken meg napi 30-cal, így ha beleveszem h a napi első win-ek 2 illetve 3x-os szorzót adnak, bele kell h férjek :) kár h hétköznapokon nem igazán érek rá :DDD

(#42278) Iron Funeral válasza L-e-f-i-e (#42275) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Látom figyelsz rendesen :)
A splashboard egy része az oldalának nem az egész oldala.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42279) L-e-f-i-e válasza Iron Funeral (#42278) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Melyik része? Ahol a lapátok vannak vagy alatta, mert akkor megfigyelem, és direkt oldalazva fogok közlekedni :P

=^-^=

(#42280) Sontir Fel válasza athomi (#42277) üzenetére


Sontir Fel
őstag

Szabira vagy tappenzre kell mennem :DDD

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz

(#42281) Eagle16 válasza jahrn (#42276) üzenetére


Eagle16
addikt

Az E-75 meg az Is-7 oldala az két külön kategória.

Látjátok az oldalát? Igen, döntött, nincs rajta egy darab függőleges felület sem, az ami függőleges, az csak az előtétpáncélzat, ami csökkenti a lövedék átütési képességét, tehát mire a valódi páncélzathoz ér, már sokkal kevesebbet tud átütni. Ki lehet számolni, hogy a képet látható döntöttség 150mm-rel mennyit effektív...nem kevés, annyi biztos.

Az E-75 oldala ezzel szemben nem ilyen, az teljesen függőleges, szinte 90 fok a talajhoz képest, akárhol.

Az Is-7 oldalában nem fekete lyuk van, de nem is sötét mágia miatt olyan...

Amúgy a lánctalp vonalában szinte akármi átlövi, ott 100mm 90 fok. Ott kell lőni, nem az oldalának a felső részét.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#42282) Iron Funeral válasza L-e-f-i-e (#42279) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Alatta levő függőleges rész, és leginkább az eleje csinálja (working as intended!).
Na tessék itt a magyarázat is felettem :)

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42283) Antonius1978 válasza Blom (#42268) üzenetére


Antonius1978
addikt

Nekem egyik nagy vagyam volt a JT, de most hogy megvan, egyszeruen nagyon rosszul tudok vele jatszani.Nem tudom hol lehet a baj...vagy en megyek rossz helyre vele (esetleg nemi kenyszer is szerepet jatszik neha), vagy a csapatom megy rossz helyre es bedaraljak oket, vagy nem kedvez a palya neki, nem tudom, de annyit erzek, hogy nagyon szerencsetlenul jatszom vele...meg lomha es lassan fordul, szoval ha valamit elcsesztel hadaszatilag egy ponton, akkor szamithatsz ra hogy megkerulnek, az oldaladba kerulnek es tarsai es akkor neked zokni.Persze van amikor raarzek es a csapat osszetetele is jo, meg a palya is kedvez neki, de tul ritkan...Masik allando bajom vele, hogy akik tudjak hogy hol kell loni, es at is tudjak loni - kozepen a lampanal - akkor azonnal serul a motor, ha meg melleje a sofor is kihalt, akkor aztan 1 perc alatt fordulsz egy masik iranyba :W
De gondolom, majd a jatekkedvem is visszater hogy vele menjek, de egyelore masra osszpontositok.

(#42284) Zeratul válasza Antonius1978 (#42283) üzenetére


Zeratul
addikt

Ferdivel vagyok így. JP nagyon király volt, de ezzel egy béna teknőcnek érzem magam.

(#42285) Blom válasza Antonius1978 (#42283) üzenetére


Blom
aktív tag

érdekes amit írsz, én úgy látom, hogy nagyon jól mennek vele és hatásos is a harcban.
különben én mindig azt gondolom, hogy mások tankja jobb az enyémnél és mikor megszerzem a járgányt már nem is olyan jó.

lépek mert vége a melónak.

(#42286) Iron Funeral válasza Antonius1978 (#42283) üzenetére


Iron Funeral
őstag

A JT egészen addig nagyon jó amíg nem lövik, utána már nem annyira tetszetős :DDD
Egy idő után én is meguntam, hogy csak hulldown pozícióban tudtam túlélni akármilyen párbajt, aztán ott van az arty, mert ugye ezzel még arrább menni is problémás a fedezékek és a torony hiánya miatt, az meg kizárt dolog, hogy nekiállj szaladgálni mint valami medium tank. Ezért el is adtam, majd talán a JagdE jobb frontpáncéllal nem lesz ilyen körülményes.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42287) vhw válasza Eagle16 (#42281) üzenetére


vhw
addikt

Ez mind rendben is van, de mikor történelmileg pontos tűzgyorsaságokról, vagy optikákról van szó, akkor miért nem jön elő ez a "historicallay accurate" bullshit?

Ja, hogy a német tank oldala sík függőleges lemez? :széttárják kezüket: "Sajnos ez így volt, nem tudunk mitcsinálni"

A szűkös küzdőtér illetve a két komponensű lőszer miatt alacsonyabb (1-2 lövés percenként) az IS szériánál? :trollface: "Ki kell balanszolni a tankokat!"

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#42288) Murder3 válasza Iron Funeral (#42260) üzenetére


Murder3
addikt

kv-3 nagyon erős szemből eggyáltalán enm nagy szám ha pl arról pattansz...
meg egy dolog hogy pattansz de mennyi sebzést nyel el az a másik :DD

kvk amúgyis nagyon pattognak azoknak sztem bőven nem t5-ös de még csak nem is t6-os a páncél értéke..legalábbis ha összehasonlítjuk atöbbivel most egy tigris szintjén állnak.

(#42289) Iron Funeral válasza Murder3 (#42288) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Jómagam is tudom, hogy milyen a KV-3, pont ezért kellene apró csavarokra esnie egy 12.8cm-15cm lövéstől de sokszor inkább csak lepattan, pedig nem lövegpajzsra célzok, csak ugye a lézerprecíziós pontossága erre jó az ágyúnak.
Az hozzá tartozik, hogy ~70 méterről lőttem a srácot, 3 pattant, egy mellément (azt hiszem pont meglőtt ő vagy valaki más), egy meg eltűnt az éterben, eközben egy Obj. 704 belémnyomott 2x 800at majd az M40 kiszedett splashből...

Néha úgy megütnék valami WG fejlesztőt :DD

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42290) Murder3 válasza vhw (#42262) üzenetére


Murder3
addikt

így álmodták meg őket...háború után.. a német valós fejlesztések meg kb 42-es évet súrolták a többinél meg szinte midnen high tier már post war..

ez meg egy játék ergó semmi értelem itt történelmi pontosságra hivatkozni...mert hüyleség hisz akkor milyen már az h kb eggyik oldalon ősrégi tankok a másikon meg már modernek..

meg amúgy pl vk3002db-nek elvileg azért van az a nagyon jó ágyúja mert gyors agilis, kerülgessen csak..akkor ezek magas tierbe miért vannak fordítva :N

(#42291) Eagle16 válasza vhw (#42287) üzenetére


Eagle16
addikt

Hát elhiheted, hogy a Tigris II sem 10-es ROF-al köpködte az L/71-es gránátokat igazából, amik egyenként ~20 kg-ot nyomtak :) Ennek jó ha a harmada / negyede megvolt.

Ha az IS 2-t lőne percenként, akkor a Tiger II meg hármat...élvezetes lenne? :D Lejárna a 15 perc mire megölnék egymást a tankok.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#42292) Iron Funeral válasza Eagle16 (#42291) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Elmegy az ~10 kilósnak is ;)
Egyébként a 122mm ágyúk további hátránya a 2 részes lőszer ami tovább lassítja a betöltést... kivéve itt persze, ahogy a torony méretének és a kalibernek sincs semmi kihatása lol :DD

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42293) Murder3 válasza vhw (#42287) üzenetére


Murder3
addikt

meg akkor már azt is elhetne modellezni h az orosz tankosok képzetlenebbek voltak vagy a német tankok páncélja jobb minőségű volt úgy általába.

meg olvastam írta vki h az orosz átütési tesztek is sokkal gyengébb anyagokon történt míg a németek erre is speciális acélt edzettek--(de ezt nem tudom mennyire igaz csak olvastam :P )

(#42294) Paul119 válasza Iron Funeral (#42286) üzenetére


Paul119
addikt

en imadom a jtt,kinek a pap,kinek a papne,tudja azert pattintani a loveseket,multkor top tank voltam.lattam hogy docog felem a t95,el kezdem sima.ap ammoval.bombazni a hasat, 3lovesre felborult es kaptam a fucing.gold ammo nuubot

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#42295) Iron Funeral válasza Paul119 (#42294) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Mondtam én bármi rosszat valaha is arról az ágyúról? :)

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42296) Eagle16 válasza Iron Funeral (#42292) üzenetére


Eagle16
addikt

Jah elírtam, 10kg.

Már hogy ne lenne kihatása? Az Is-2 a játékban 4,86-os ROF-al rendelkezik, a Tigris I meg 6,5-7 körül tud...az L/71-el.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#42297) DeniBoy


DeniBoy
aktív tag

M62-T2 IS4 Tier X GUN
S-70 IS4 Tier IX GUN, IS-7 GUN

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#42298) Iron Funeral válasza Eagle16 (#42296) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ez tényleg olyan különbség ami visszaadja a ~2.5x súlytöbbletet és a két részes lőszer hátrányát ugye?
Egyébként konkrétan Maus/E-100 vs. IS-7 esetre gondoltam, ugyan az a kaliber (ok. a német kisebb 2mm-el) ugyanannyi loader, IS-7 féle torony fele-kétharmada a másik kettőnek(a kialakítást ne is említsük), és még is melyik lő gyorsabban?

(#42300) Antonius1978: nem arra gondoltam, hogy az lő ki mindig, csak ha éppen megoldod, hogy más ne okozzon nagy kárt benned akkor mindig van egy "tartalék" arty aki megpiszkál/kilő. És emlékeim szerint retkes sok modulsérülést kap a tank az ilyen HE bombázástól, oldalról meg jó eséllyel oneshotolnak a nagyobb artyk(80mm oldalpáncél 2 emelet magasan).

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#42299) jahrn válasza Eagle16 (#42291) üzenetére


jahrn
senior tag

Azt nem tudom h a Tiger B-nek mennyi volt IRL a RoF-ja, de a Tiger (H)-nal 15-20 loves per perc elerheto volt harci korulmenyek kozott. Igaz az 8,8 L56ot hasznalt.

(#42297) DeniBoy Szerintem ul magasra allitottak az M62 sebzeset.

[ Szerkesztve ]

(#42300) Antonius1978 válasza Iron Funeral (#42286) üzenetére


Antonius1978
addikt

Nagyjabol igy van ahogy leirod, tehat jo helyre kell allni es jo tavol, hogy kuldjed a legalabb 560-as puszikat az ellenfelnek.Az en esetemben viszont erdekes, hogy ritkan lott ki tuzerseg, neha megesik, de nem gyakori.

Blom : persze, amugy hatasosak, ha tudod hogy hova kell allni, es nem jon egyszerre 5 tank veled szembe.Hozzatartozik az is, hogy a csapatod is tudja hogy mi merre hany meter, mert ha nem, akkor az egyik oldalt bedaraljak, es oldalba kapnak.
Most kezdem keresgelni azokat a helyeket amelyek nekem elonyt biztositanak.A multkor Sand River-en 2 T95 volt ellenunk, gondoltam, na most veszitunk (ok a felso harmadban voltak).Errefel olyan helyre mentem (szandekosan, mert meg akartam nezni hogy ott milyen a loallas, merre lehet loni), hogy epp elottem ballagtak at a T95-k, mind a ketto, mert a tobbi csapattars a bazisuk kozeleben jart mar.Az elso kapott 2 puszit, aztan mas lotte ki ha jol emlekszem, de az is lehet hogy en. A masodik szinten 2 puszit, de akkor mar felem fordult, ugye 305 mm elol ha jol emlekszem. 2x mellemlott, mert en miutan lottem hatra tudtam huzodni a homokdunen.Akkor lottem meg vagy 2x, de lepattant, aztan a harmadik loves gondolom a kupolat talalhatta el, mert felrobbant.Jo messzirol lovoldoztem, ugy 350-400 meter lehetett.

Zeratul : en is igy voltam az alap Ferdivel, mint egy nyugdijas tetu, olyan volt.Aztan a jobb motorral es lanccal, meg 100% legenyseggel gyorsabb es fordulekonyabb lett.A JT ennel rosszabb, hidd el.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.