Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1590) aggleány válasza sxxorp (#1579) üzenetére


aggleány
addikt

ÉN nem ítélkezem, és nem azzal van bajom, hogy a Te telódat soron kívül fogják megcsinálni/kicserélni. Azzal van bajom, hogy az enyémmel ezt nem tették meg. Nem soron kívül, csak úgy mezei módon, a hatályos jogszabályokat követve, a hivatalos eljárás szerint.

Igaz, hogy én nem írtam mindenkinek, és nem tettem fel közösségi oldalra sem a problémámat, én nemes egyszerűséggel az SE support által telefonon és írásban is megadott hivatalos utat követtem. Mint kiderült, ez kevés ahhoz, hogy érdemben fogalalkozzanak egy törzsvásárlóval, aki mellesleg elég sokat költ az ő készülékeikre.

Az iromány tényleg nagyon hasznos lehet a Pro tulajoknak, de nem igazán vagyok képes egy súlycsoportba helyezni azzal, amit én műveltem hosszú hónapokon át az aláírásomban szereplő oldalon. Ha lesz időd, nézz rá. Nem pár órás meló volt.

Következtetésnek azt vontam le, hogy ha minden létező helyre beírom, hogy gond van, és folyamatosan panaszkodom, és a világ elé tárom, hogy az SE készülékem rossz, akkor inkább megcsinálják, minthogy rossz hírüket keltsem. Nagyon nem tartom korrektnek az eljárást. Nem a tiédet, az övéket.

Az a gond, hogy ha a hivatalos utat követi az ember, nem ér el semmit. Ellenben ha ügyeskedik, minden követ megmozgat, utánanéz, utánajár, keresgél stb. akkor van esélye rá, hogy elérjen valamit. Tőlem elvárják, hogy a törvényeket betartva éljek, de magukra nézve ugyanezt nem érzik kötelezőnek.

Ne legyél ennyire udvarias, nem áll jól az előzmények után. Valahogy nem hiteles. ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.