Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42038) Gery15


Gery15
addikt

Sziasztok!

Régen elég "ON" voltam ebben a topikban, de mára már nem. Remélem ettől eltekintve tudtom nekem segíteni.

Szóval a problémám az lenne, hogy a telefon ki kapcsolgat időközönként.
Előzmények:

Amikor megvettem, talán még egy hónapos sem volt ugyanezt csinálta. Akkor szervizbe küldtem azt hiszem, A10-es feszültségszabályzót cseréltek benne. Két éves múlt a telefon novemberben, így már lejárt róla a gari és a plusz meghosszabbítás is. Mostanság jött elő ez megint, fb meg zene hallgatás közben egyszer csak OFF és kapcsolhattam be újra és ugyebár ilyenkor a 80%-os akku töltöttségből mire újraindult lett mondjuk 8-10%... Gondoltam egy wipe chace megoldja esetleg ezt vagy egy teljes lemerítés, aztán felöltés, de nem így lett. Már ott tartottam egészen a mai napig, hogy vinnem kellet magammal, mert állandóan lemerült a telefon. Na gondoltam ebből új aksi lesz, nem is gond megértem 2 éves elmúlt mindennap nyúzva van/volt. Gyári Samsung akkut sikerült beszereznem. De sajnálattal vettem ma észre, hogy ezzel is ugyanúgy kikapcsolt a zsebemben. Summa summárum megint erre a feszültségszabályzóra gyanakodok.

Kérdésem a következő lenne hova ajánlatos vinni szervizbe gari után? Vagy itt PH!-n valaki esetleg, aki ilyennel foglalkozik? Régen ngabi vagy valami ilyesmi nicknevű srác foglalkozott ezeknek a telefonoknak a javításával. Tudtok róla valamit?

Ui.:

Acef féle Fmod van fent a telómon.
Cocore-E r09-es kernelel meg támogatva.

FR lesz majd, de szerintem ez nem rendszer probléma lesz.

Aki tud segíteni bármilyen formában annak előre is, nagyon köszi! :R

HyperX

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.