Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28417) Gery1987 válasza kovadika (#28416) üzenetére


Gery1987
őstag

Annyit tennék hozzá, hogy sajnos a mai világban nem feltétlenül az a fő köre egy gyártónak, hogy minden telefonját úgy támogassa ahogy azt illik. Gondolom te kifogtál egy rossz szériából pár darabot ami elég nagy pech. Ezt bármelyik gyártó bármilyen rendszerű telefonjánál megtalálod, nem kell messzebb menni a Nokia-nál is voltak szar szériák, de előfordul bárhol.

Van aki csak úgy használja és simán jó neki (anyum pont ilyen mert nem lát jól és kell neki, hogy lássa), van aki gyilkolja és azt is bírja és van aki csak használja amikor szüksége van a képességeire (ez vagyok én), és van aki szét ROM-olja mert neki ez az igénye...mindenki más az igénye. Javaslom neked ha nem vált be akkor inkább add el és nem okoz bajt.

Az a gáz ezzel a készülékkel, hogy egy baromira nem elterjedt hardvert nyomtak alá, főleg processzor címén. A többivel nincs gond még a grafikus gyorsító is jobban elterjedt. Nem lennék meglepve ha a csődközeli helyzetkor romlott a minőség a processzor gyártójánál és te pont beleestél. Ez nem a Samsung hibája.

Amit kérdeznék, és bocsi, csak nem akartam kettőbe tenni.

Anyum telefonja művel érdekességet. Full térerő mellett nem hajlandó hívni...csak írja hogy tárcsáz, tárcsáz és süket...újraindítás után simán megy. 2-3 napja feltettem a repartos JB-t is hátha de azóta is előjött a baj. Nekem meg a hívás kellős közepén fagyott úgy le hogy totál leállt de újraindulni nem akart, akksi ki és be és azóta megy.

Az első probléma az égetőbb mert anyué és volt már példa korábban is...az enyém ma jött elő először.

Előre is köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.