Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#6001) SaNyEe válasza hobizoli (#5999) üzenetére


SaNyEe
aktív tag

ööö nem értelek továbbra sem, ezeket hol kérdőjeleztem meg? :)
Városi forgalomban szerintem nem kell kinyomni szerencsétlen Kiának se meg a Puntonak se a szemit. Innentől kezdve meg tök8 hogyan is tudna menni mert, ha egy IFA seggét tolod izomból fix, hogy nem haladsz előre egy centit se TJET ide TJET oda. Töltés közben persze, hogy jobb a turnyós, vitattam valamikor is? nemhinném. A középkategóriában meg ez az 1200-1300kiló teljesen átlag lett az utóbbi időben. A Punto Grande pedig supermini kategória .. bár már leginkább csak a punto név miatt asszem mert az is minden téren kinőtte magát mint ahogy többi kisautó.
De mostmár nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától nem? A turbos tütük nemkicsit vannak felülméretezve városban meg akárhol való közlekedésre is. Nemhiába számolnak be rengetegen magas fogyasztásról, persze szívkónál is ugyanez megvan, ha nagyon magasra tekint az ember.
Mondjuk a gtti pont jó példa a kis fogyasztásra :) könnyű is, kicsi is a motorja sőt mai szemmel tekintve is korszerű..mármint a motor, ám nemsok ilyet lehet felsorakoztatni sajnos.

-- end of transmission --

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.