Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#5999) hobizoli válasza SaNyEe (#5998) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Maradjunk annyiban, hogyha ket autoval tokegyforman mesz, azaz a Kia uveghangtempojat prezentalod fej-fej mellett haladva a ket autoval, megnezheted mejik, hogy eszik. Segitek, hatha nem sikerul rajonnod, nem a TJET fog tobbet enni, mert azt tempot amit a Kia tud, az a TJET joval kisebb terhelesen is produkalja, nem kell lepadlozni, hogy tartsa a Kia tempojat. A Kia meg sosem fog ugy mennyi ahogy az a TJET tud, meg vegtelen nagy fogyasztas mellett se, meg ha ket vodorrel ontod be a hengerterbe a benzint, akkor sem.
A 200kg pluszrol meg a kedves mernok urak tehetnek, mas gyartoknak sikerul kevesebb anyagbol is megcsinalni a hasonloan 5*-re toro kelloen merev utascellat, ugyhogy akkor vhol naluk lehet a bibi...szerintem.

Egy az 1.4-s Kia-val megyezo dinamikaju, de turbos autonak eleg lenne ~90 lovat produkalnia. Ennyit egy 1.0-s motorbol ki lehet hozni rohogve.
Az sosem eszik tobbet egy decivel sem, nincs olyan uzemallapota, max ha kilukad a tankja es kifolyik a foldre
20eve a Charade GTti 101lovat es 135Nm-t tudott 993ccm-bol, 3 hengerrel es 12 szeleppel

Ezt mondjak a mernokok is, csak max Te nem fogod fel: ugyanahhoz a menetdinamikahoz egy kisebb ccm-s feltoltott, vmivel gyengebb motor is eleg, raadasul az meg kevesebbet is zabal.
Ezert jonnek most ki sorban az ijen motorok. A tenyek makacs dolgok. Ha teccik, ha nem.

hobizoli

több drón kell ;P

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.