Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42778) #16820480 válasza buci30 (#42776) üzenetére


#16820480
törölt tag

Ez sok dologtól függ. Mindenkinek más a füle, máshogy hall, más az érzékenysége és igénye. Ahogy például vannak emberek zenei hallással és nélküle is. Sok embernek elég egy alap füles is, nem érdekli, nem hallja a különbséget, nem szeretne többet áldozni rá. Főleg aki csak olcsóbb (például telefon, zenelejátszó tartozék) füleseket hallott, annak hatalmas előrelépés egy ilyen 10e körüli ajánlott cucc is, de minőségben és hangban azért onnan van még bőven felfelé. Azt már mindenkinek a sjaát igényes és hallása befolyásolja, hogy medig szeretne elmenni. Ha megszokja a jobbat az ember, akkor nehéz nagyon kompromisszumot kötni.

A belinkelt fülesről meg annyit, hogy szerintem nem sokan ismerik itt, de akkor már akár nézhetnél Audio-Technica CKP200-at vagy CKP500-at is, azok talán még jól is szólnak, és olcsóbbak is.

Azgo: Nézegettem a head-fi fórumot az ilyen nagyobb kártyákkal kapcsolatban, de elég megoszló vélemények vannak, hogy megy-e vagy sem. Lehet, hogy kártya típustól függ, mert nem mindenkinek ment hibátlanul sajnos.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.