Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10191) KeNTaGoN válasza riam (#10188) üzenetére


KeNTaGoN
tag

Az hogy az egyikre az van írva, hogy 18-20kHz, a másikra meg az hogy 25-21kHz, az nem azt jelenti, hogy az elöbbiben több a basszus, az utóbbinak meg szebb a magas tartománya!
Ezeket a szélső értékeket műszerekkel mérik, mivel egy átlag fiatal ember is csak kb. 18kHz-ig hall, és a közép korúak már csak 15-16kHz-ig. Szal a felső érték nem jelent sokat. Alul pedig azt hiszem, úgy 30Hz környékén kezd hallani az ember, tehát ezeknek az értékeknek tényleg nincs értelmük, attól függetlenül, hogy 15 ezres AKG-ről vagy 250Ft-os noname-ről beszélünk.

Más:

Kicsit alaposabban meghallgatam a CX500-at, a CX400II-t és a Koss the Plug-ot.
Summázva:
CX400II és CX500 közt gyakorlailag semmi külömbség nincs, külsőre, hangra gyakorlatilag u.a. Talán a CX500-ban a közép-magas tartomány kicsit részletgazdagabb, a CX400II-ben pedig több a basszus. De nem merem ezeket a kijelentéseket nyugodt szívvel tenni, mert olyan apró a külömbség, hogy a semmihez közelít.

Koss the Plug:
Sajnos nem ment bele rendesen a fülembe, így nem tudok rendesen nyilatkozni róla. Az biztos, hogy küllemre nem túl szép, de a hangja egész jó. Ha vki rendesen be bírja pakolni a fülébe, akkor egy jó, és relatíve olcsó alternatíva lehet. (nekem annyira nem jött be)

Végül: érdekel vkit, hogy hogy lesz egy CX500-asból HTC Legend headset? Mert mutathatok pár fotót! :DD

www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.