Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14851) Mr.Skynet válasza eight (#14850) üzenetére


Mr.Skynet
senior tag

ngabor2: ha már ddwrt-vel nyomod stb. nem feltételezek alapvetőnek mondható hibákat, szóval csak egy 5let: mivel azt írtad, hogy adsl-el ment és a upc is megy direktbe, van egy olyan elméletem, hogy a upc dhcp-je valamiért nem oszt IP-t neked. Ennek szerintem az lehet csak az oka, hogy nem tetszik a upc dhcp-nek a Te routered wan portjának a mac címe. Szóval próbáld meg a routered mec-jét cserélni, mondjuk a direktbe jól működő gépedben lévő lan kártyának a mac címére. Ha ez nem jön be, akkor esetleg pakold újra a ddwrt-t, lehet meghibbant a szoftver :U nekem néha olyan x-aktákat csinált az openwrt, hogy nem sok kellett, hogy egy az egybe kivágjam szegény routert az ablakon.

eight: pedig ha ennyire rommá van ott a hálózat, akkor tuti, hogy vagy húznak még 1 kábelt vagy 5x annyi node-ot raknak ki a környékre. Elvileg upc-nél nem fogyott el a sávszél, sőt pl. a BIX-be talán nekik van a legnagyobb portjuk szóval netből tuti van elég, főleg ha a grafikonokat nézzük, gondolom az optikai gerincek sincsenek az egekig terhelve az, hogy kevés a node a környékeden vagy csak a tiéd atomra túlterhelt az egyéni problem. Egy üzleti csomagos ügyféllel nyilván nem történhet meg ilyen, épp ezért kerül 20x annyiba :U Kábeleseknél nem tevékenykedtem, csak wifi-seknél, horror áron ők is küldtek szinte bármennyit netet, csak fizesd ki! Volt, hogy ment a számolgatás, honnan lehetne a legstabilabb sávszélt meglőni, 1antenna elég(?) biztos ami biztos legyen kettő, nehogy gagyi legyen a jel ha elkezd szakadni a hó és ha már nem szakadhat meg, akkor alap, hogy duplázzanak mindent szóval redundancia rulez...

szerk.: tehetségesen címeztem a dolgokat :B

[ Szerkesztve ]

(#14852) ngabor2 válasza Mr.Skynet (#14851) üzenetére


ngabor2
nagyúr

a szerelő állításával ellentétben valóban a mac klónozás lett a megoldás. köszi.

(#14853) jerry311 válasza eight (#14850) üzenetére


jerry311
nagyúr

Nem kell külön kábel, csak külön frekvencia. Szépen elvannak ezek egymás mellett ugyanazon a kábelen.

(#14854) eight válasza Mr.Skynet (#14851) üzenetére


eight
senior tag

Hát márpedig itt olyan gagyi net van évek óta hogy olyat te szerintem elképzelni sem tudsz, mert egyből azt mondanád hogy erre még te sem gondoltál volna.

Este a három kerülettel arrébb lakó (szintén UPC-s) tesóm már simán time-out, de maga az első UPC-s hop is 200-300ms szokott lenni. Most vagy van egy pszichopata a UPC-nél aki akkor boldog ha velem szórakozhat (ezt azért nem tudom elhinni), vagy pedig az én node-omra van a környék összes torrentwhore-ja rákötve, de az biztos hogy nekem itt új kábel nélkül nem adnának normális netet. Játékban látszik a netgrap-hon hogy hogy mászik fel 10 másodperc alatt a 100-as német ping 400-ra majd vissza 200-ra stb stb, ilyet normálisan müködő rendszer nem produkál ezért meg kelll "dolgozni" ;) . Ráadásul hajnalban ugyanoda meg 30ms atom stabil minden.

Egyébként jó hétvégét mindenkinek :R

(#14855) saguaro


saguaro
tag

Vihar óta ilyen atomstabil a net.

Sebességgel nincs gond, de holland szerverekre játékba 400-as pingjeim vannak. :F

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#14856) eight válasza saguaro (#14855) üzenetére


eight
senior tag

Nem tudom mit tolsz, de ha fps-t akkor a 33-as jitterrel már rég tök mindegy hogy 400 vagy csak 4 a pinged, úgysem fogsz eltalálni semmit;)

egyébként meg a "vihar óta"? :P

(#14857) DJJK válasza saguaro (#14855) üzenetére


DJJK
csendes tag

-

Ezt egy gagyi 8/0,5 Mbit/s-es T-Home ADSLel mértem UPC területen :p

[ Szerkesztve ]

(#14858) eight válasza DJJK (#14857) üzenetére


eight
senior tag

Anyáméknál és a cégnél is T-Home van, szóval két szálon is jön a tapasztalat. A UPC néhol simán csak túlnőtte a teljesítőképességét és ganaj cuccot kapsz a pénzedért (ha olyan helyen laksz), de a T-Homenál viszont egy csomószor előfordul hogy egyszerűen nincs net órákig, semmi!
Akinek nem fontos mondjuk az online játék vagy a jó minőség az sokkal jobban jár a UPC-vel, olcsóbb és sokkal gyorsabb.

(#14859) saguaro válasza eight (#14856) üzenetére


saguaro
tag

League of Legends, meg Bad Company 2, szóval fps is, meg rpg is. Meg is látszik, tegnap óta semmit nem lehet játszani. :(

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#14860) eight válasza saguaro (#14859) üzenetére


eight
senior tag

"tegnap óta?" :))

UPC-vel évek óta nem lehet játszani semmit, ez egész Európában minden országban köztudott, őszintén mondom nem tudom hogy most miért csodálkozol. Ne érts félre együtt érzek, én is legmagasabb szintem próbáltam tolni, de pont amiatt hagytam a francba az egészet, mert a válogatott és kupameccsek idején (vasárnap esténként vagy hétköznap 21:00-kor, stb) nincs "jó" net a UPC-nél.
Csak jót akarok neked, ezért szólok hogy ne idegesíts magad rajta, mert soha nem fog változni, akárkivel is beszélsz vagy hívsz ki. Lesznek napok, hetek, esetleg (ha mákod van) 1-2 hónap amikor már majd azt hiszed hogy most megjavult, de pont mikor már elhiszed és használni kezdenéd akkor fog majd megint szarrá menni a legfontosabb pillanatban.
Hajnalban játsz, az a tuti, vagy csak alibiből ugrabugrálj public szervereken (ahogy én is néha), ahol nem hagyod cserben a csapattársaidat a szar neted miatt.
Egy rakás fórum van szerte Európában (holland, lengyelt, osztrák, stb) ahol több ezer játékos évek óta ugyanezzel szop, ők is már megpróbáltak mindent, írtak helyi adminnak, központba, cégvezetőnek, mindenhova. Ha csoda történik, és meg is csinálják akkor se fog sokáig tartani, ez egyszerűen nem arra való amire használni akarod

Szerk.: Ez van ;) , tölts inkább le valamit ha szoktál, arra nagyon jó :K

[ Szerkesztve ]

(#14861) saguaro válasza eight (#14860) üzenetére


saguaro
tag

Mióta megvan(12.-e), azóta nem volt gond, 30-40-es pingek voltak Amszterdamba.
Mondjuk volt, hogy felugrott 200 köré is, de az hetente egyszer fordult elő. Tegnap meg ranked meccs közbe lehalt az egész, több, mint 70-80 mp telt el a kattintástól odáig, hogy a karakter megmozdult, és azt csinálta, amit mondtam, szóval nem volt az igazi. :DDD

Letölteni szoktam, de nem kihívás, hogy a 14 gigás hd is lejön 40-50 perc alatt. Pedig szép ADSL időkben napokig vártam rá. :DDD

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#14862) eight válasza saguaro (#14861) üzenetére


eight
senior tag

Akkor nagy mákod van, nekem 2007-ben amikor megkaptam még nagyon jó volt, mondjuk 30-40-es pingem még AMS-IX-re sem volt soha, nemhogy egy ottani szerverre, de pl 43-47 az megvolt stabilan, aztán 2008-ban szabadult el a pokol, azóta nem játszom komolyan.
Mondjuk most egy penetráns Dec után volt egy jó Január meg Február, de aztán kiderült hogy megint csak egy mézesmadzagról volt szó:)

Nekem esték vannak amikor jó a net, de a "jó" azt jelenti hogy lehet valamire használni, tehát ha mondjuk egy Bp-i digi-s és egy t-home-os is van velem ugyanazon a német szerveren, akkor nekem a jó napokon csak 10-ez több a pingem (ami nem tétel, még simán kompenzálom) és a jitterem is csak egy 2-3x rosszabb mint nekik.

Mondjuk 2 kedd, péntek és szombat esték azok egész türhetőek az esetek többségében, de aztán pl vasárnap már csoda ha fórumozni tudok timeout nélkül, nemhogy játszani egy partit:)

Pedig nem is vagyok az a pofátlan "csak én létezem a neten" fajta felhasználó, igazán próbálok mindig tisztességesen viselkedni:

2011 Jan: 19Mb
2011 Febr: 26Mb
2011 Márc: 85Mb
2011 Ápr: 72Mb
2011 Máj: 48Mb

Szóval szerintem ha csak heti egyszer van gondod, akkor egész szerencsés voltál :K

(#14863) saguaro válasza eight (#14862) üzenetére


saguaro
tag

Én nem fukarkodok a sávszéllel, 12.-e óta adatforgalmat használtam rendesen:
Feltöltve: 427 337 MB
Letöltve: 83 047 MB
Összesen: 510 383 MB

Töltés van, játék.... :F
Játékokkal sincs bajom, szerencsére itt a környéken még nincs túlterhelve a hálózat, ahogy mondta a szerelő, teljesen kicserélik a környéken az összes régi fibernetes eszközt erősebbre. ADSL-nél mindenképpen milliószor jobb. :)

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#14864) eight válasza saguaro (#14863) üzenetére


eight
senior tag

Az 5 hónap alatt nem használtam még fele annyit se :)) :D

[ Szerkesztve ]

(#14865) ZEN1TH válasza eight (#14860) üzenetére


ZEN1TH
őstag

Egyetértek. UPC játékra teljesen alkalmatlan a tapasztalataim szerint.

https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/

(#14866) HofiZoli válasza ZEN1TH (#14865) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Nálad :D

[ Szerkesztve ]

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#14867) Blackmate


Blackmate
senior tag

Ezek mennyire elfogadható értékek?

Name WebSTAR EPX2203
Hardware Version v2.1
Software Version v2.0.2r1162-091102
Receive Power Level -10.7 dBmV
Transmit Power Level 44.2 dBmV

[ Szerkesztve ]

(#14868) eight válasza HofiZoli (#14866) üzenetére


eight
senior tag

Ha az alábbi képecske számítana neked is a (!) eredménynek, akkor lehet hogy NÁLAD is az lenne a helyzet, mert bizony itt ilyen akkor ha rendben vannak a dolgok;)

(#14869) HofiZoli válasza eight (#14868) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Nekem ez az alap, full le/fel sebesség mellett. Jelenleg 3 gép megy, egyiken gyerek tol valami fps játékot.

[ Szerkesztve ]

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#14870) eight válasza HofiZoli (#14869) üzenetére


eight
senior tag

Hát itt csak hajnalban van ilyesmi, bár a 2ms jitter az már túlzás, de mondjuk hajnali 4-kor láttam már 4-5-ös jittert. A durva estéken erölködés nélkül megkapom az "F"-et is 70-es jitterel:D

(#14871) eight válasza HofiZoli (#14869) üzenetére


eight
senior tag

És ilyen most a sebességem, ami szintén jónak számít, (bár mondjuk az az igazság hogy hajnalban meg több szokott lenni az ígértnél), de esténként ez azért már inkább a jó eredmények közé sorolandó:


Szerk.: mondjuk én vastagon teszek a letöltési sebességre, ha le kell szedni valamit az pikk pakk lejön hajnalban a 30mbit-tel is.

[ Szerkesztve ]

(#14872) HofiZoli válasza eight (#14871) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Most ennyi.

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#14873) eight válasza HofiZoli (#14872) üzenetére


eight
senior tag

olyan ez mint az élet:D

(#14874) HofiZoli válasza eight (#14873) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Csak azért raktam be ezeket, mert ilyen helyen csak a fika megy. Persze jogosan ha rossz. Akinek jó, nem ír és lejöhet az, hogy ez csak szar. Nem az, csak nem jó mindenhol :)

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#14875) eight válasza HofiZoli (#14874) üzenetére


eight
senior tag

mondom olyan mint az élet, 95%-nak pokol-szar, 5%-nak meg rohadt jó :K

[ Szerkesztve ]

(#14876) Mr.Skynet válasza Blackmate (#14867) üzenetére


Mr.Skynet
senior tag

Nem vagyok szakértő, de elég gagyi a bejövő jeled. -10-es bejövőnél nálam a SNR (amit sajnos nem írtál) olyan, hogy már nem lock-ol rá a modem a DS-re. Viszont ha nem szakad a neted, nem indulgat újra a modemed, nincs semmi gond stb. akkor ne foglalkozz vele.

(#14877) eight válasza HofiZoli (#14874) üzenetére


eight
senior tag

Látod reggel itt is minden hibátlan :K



[ Szerkesztve ]

(#14878) bivalyolo válasza Mr.Skynet (#14876) üzenetére


bivalyolo
őstag

ezeket az értékeket amúgy hol/mivel/hogyan lehet megnézni?

amíg t-home adsl-em volt arra ott volt az sm50b.
itt is van hasonló?

"Let's agree to disagree!"

(#14879) eight válasza bivalyolo (#14878) üzenetére


eight
senior tag

1,http://192.168.100.1/_aslvl.asp:
-- user: admin
-- password: W2402 (a nem mindegy hogy kis vagy nagy W !)

2, set AccessLevel 2
-- user: admin
-- password: W2402

3, return to Main page

4, Signal fülecske

De amint látod nálam rendben van mégis penetrás a netem, szóval az SNR nem minden ( meg egyébként is, ha nálam lenne valami hiba akkor reggel sem lenne jó a net)

[ Szerkesztve ]

(#14880) bivalyolo válasza eight (#14879) üzenetére


bivalyolo
őstag

köszi

igazából annyi problémám van vele h párszor megszakad de csak 1 pillanatra aztán visszajön.

[ Szerkesztve ]

"Let's agree to disagree!"

(#14881) eight válasza bivalyolo (#14880) üzenetére


eight
senior tag

az normális sajnos, óránként 1-2db. szakadás az mindig volt. Viszont engem meg az érdekelne, hogy az csak véletlen hogy nálam az US és a DS-nek is ugyanaz az ID-je, most fel és le külön ID tábla van vagy egy kalapból kapják, és egyáltalán ez nodonként lokális?

[ Szerkesztve ]

(#14882) HofiZoli válasza eight (#14877) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Nekem este 8-kor is :)

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#14883) eight válasza HofiZoli (#14882) üzenetére


eight
senior tag

nekem már rég nyolc :(((

free blackops hétvége van steam-en, de nekem csak reggel fog lejönni szóval ebből is vesztek egy napot, bár ha belegondolok, végül is mindegy mert játszani sem tudok majd hiszen nem kell még egy gáma ahol anyut meg a hazámat szidják :(

(#14884) bivalyolo válasza eight (#14881) üzenetére


bivalyolo
őstag

akkor jó.. vagyis nem jó de ezzel még együtt lehet élni. :D

amúgymeg totál elégedett vagyok így t-home után.
mikor lejárt a 6 hónap dupla sávszél kaptam még 6-ot :P

[ Szerkesztve ]

"Let's agree to disagree!"

(#14885) eight válasza bivalyolo (#14884) üzenetére


eight
senior tag

Hát ja, nem mondom hogy nem szokott elszomorítani a dolog amikor látom hogy másoknak van netje nekem meg nincs, de hát ez van. Pár éve még hónapokig kértem őket hogy csinálják már meg, még ember is volt kint nálam, de nem hatotta meg őket a nyomorom. de tényleg nem a világ vége, annyi borzalmas dolog történik itt az emberrel, ez igazából még az első 100 legrosszabba sem tud bekerülni:)

Csak annak örülök hogy március óta már nem 8 rongyot hanem csak 4-et gombolnak le rólam ezért, amúgy meg egyébként t-homehoz képest tényleg rendesek meg mindig segítőkészek:K, csak éppen netet nem tudnak adni évek óta :(((

Jó hétvégét mindenkinek :R

[ Szerkesztve ]

(#14886) bivalyolo válasza eight (#14885) üzenetére


bivalyolo
őstag

tudom milyen az.. amíg t-online volt én is csak szívtam.
10-20 percenként szakadt a net mert nem bírta a vonal..

a végén már csak 130kbit-el jöttek lefele a cuccok és ment a telefon h csinálják meg, azt mondták megcsinálták de ugyanúgy fos volt, aztán megint telefon akkor is szerintük jó volt és hát meguntuk ezért lett upc.

aztán kitudja lehet én is úgy járok majd mint te kicsivel később..

"Let's agree to disagree!"

(#14887) eight válasza bivalyolo (#14886) üzenetére


eight
senior tag

Ja a cégnél is T-online van, és a (szó szerinti!) oránkénti szakadás megreklamálására az volt a válasz, hogy igen tudják, de az utcán a dobozban kéne valamit kicserélni és az már olyan drága lenne, hogy nem érné meg:D

(#14888) eight válasza eight (#14887) üzenetére


eight
senior tag

Kompromisszumok nélkül nem csalódtam ma sem:D

tegnap gyerek 10-kor lefeküdt, uttána gondoltam nyomok egyet free-weekend COD-on, de egy nagy ló....szt, már az is csoda volt hogy lejött a szerverlista :K
Ma detó ugyanaz, simán adják a garantált 56K modemes retek semmit, holnap meg már annyi, szóval ezt is buktam. :(((

Még az a szerencsém hogy az offline cuccaim nem tőlük függenek, mert tutira azt is haza vágnák ha tehetnék.

(#14889) TeeJay


TeeJay
félisten

tegnap nem volt internetem így hibabejelentőt hívtam
érdekességképpen írnám le hogy a gépi hang reklámozta hogy július 1-től már minden jelenlegi Fiber 15 és Fiber Start előfizető nagyobb sebességet fog kapni automatikusan!
közben egyik oldalon találtam nem hivatalos infót miszerint átalakul a kínálat!?
a mostani
2-15-30-60-120 csomagok helyett
10-25-50-120lesz azonos árakon (10megás csomagba 5GB forgalom van LOL...)

elég süti lesz mert idehaza 15megabit van és lesz belőle 25
Pesten a lakásban meg 30megabit van és lesz 50
remélem az N-es wifi átnyomja majd mert megbolondulok ha nem

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#14890) kali válasza TeeJay (#14889) üzenetére


kali
legenda

az 50 megabit/sec sebességű netet még a lite-n (150 megabit/sec elméleti maximális sebességű) kapcsolat is pont átnyomja, ha ideálisak a körülmények!

(#14891) Mr.Skynet válasza kali (#14890) üzenetére


Mr.Skynet
senior tag

Tanúsíthatom ;) Tp-Link wr1043nd router és lite-n 150Mbit Atheros AR9285 kártya a notiban, csak 1 wifi eszköz a routeren, havernál 120-as UPC-vel tesztelve, közvetlenül a router mellett stabilan 10Mb/sec simán megy torrentel, de nem stabilan FTP-vel felmegy 12Mb/sec-ig is. Természetesen van még vagy 15-20zavaró szomszédos wifi ap is, mondjuk elég távoli channel-en működnek ;]

(#14892) eight válasza TeeJay (#14889) üzenetére


eight
senior tag

"Pesten a lakásban meg 30megabit van és lesz 50"

Ez azt jelenti, hogy a 30-asokból nem 25 hanem 50 lesz modemcserével? Mert egyszer már Februárban járt nálam upc-s emberke és mondtam neki hogy le kéne ár cserélni ezt a régi vacak modemet, és megállapodtunk hogy akkor a 8-ezres 30-amból csinál 5-ezres 60-ast, és akkor kapok egy új modemet is, mert neki is UPC van otthon és kifogástalanul megy minden. :D

Persze csak megigérte, de az a lényeg hogy 50-hez már docsis3-as modem kell, vagy nem?

(#14893) kali válasza eight (#14892) üzenetére


kali
legenda

A Fiber Power 50-es csomaghoz EuroDOCSIS 3-as modemet fogunk kihelyezni.
forrás; link

[ Szerkesztve ]

(#14894) eight válasza eight (#14892) üzenetére


eight
senior tag

Hát úgy legyen, remélem igazad lesz! Mondjuk lehet hogy nem kapok semmit, vagy megint egy selejtes modemet, mert engem mindig becsapnak :((( ,Azért próbálok jó magyar keresztény lenni és mindig megbocsájtani :K

ui.: persze most annak is örülnék ha egy órára meg lenne legalább csak a garantált minimum, hogy OS reinstall után leszedhessek valamit steamről amit offlineba tolhatnék egy kis kikapcsolódásként, de sajna az én freqimen megint csak szemet meg zaj jön:((

[ Szerkesztve ]

(#14895) Mr.Skynet válasza eight (#14894) üzenetére


Mr.Skynet
senior tag

Sávszél az sávszél, Motorola 5101 modemre a gyártó 30Mbit sebességet garantál és tapasztalatból mondom, hogy képtelenség átnyomni rajta 47Mbit-nél többet, de egy Cisco epc2100r2 se tud többet, ennyit tud a Docsis 2.0 szabvány végfelhasználói oldalon.
Ha viszik hozzád az 50Mbit csomagot, kénytelenek lesznek Docsis 3-ra váltani ez nem is kérdés, ne aggódj ;)

(#14896) eight válasza Mr.Skynet (#14895) üzenetére


eight
senior tag

Barátom, azután (szóval kb délelőt 11 után) hogy az a torrentvadász csóka bekapcsolja a gépét, akinek ugyanaz a freqi van kiosztva mind nekem, itt bizony örülök ha megvan a 3 Mbit nemhogy a 30 :(((

Szerk.: most pl csak 1.6Mbit lefele, de nekem az 1.6 is bőven elég lenne játékra ha az legalább jó lenne, de ez még az 56Ks modem szintjét se üti meg

[ Szerkesztve ]

(#14897) Gubek-Einste válasza TeeJay (#14889) üzenetére

A 30-as csomagnak a sebességét nem emelik meg, csak a Start-ét és 15-ösét.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#14898) eight válasza Gubek-Einste (#14897) üzenetére


eight
senior tag

Na azért, el nem tudtam képzelni hogy bolinthattak rá a marketingesnek arra hogy az akciós csomagokhoz még cserélgessék is a modemeket :)

(#14899) Mr.Skynet válasza eight (#14898) üzenetére


Mr.Skynet
senior tag

Érdekes, hogy ennyire rá van mindenki cuppanva a modemcsere kérdésre...
UPC-nek idő kérdése és ilyen sebességű csomagok mellett egyébként is át kell állnia nagyrészt Docsis 3.0 modemekre, szerintem teljesen mindegy nekik, hogy ezt most teszik-e meg vagy pl. fél év múlva. 30Mbit felett D3 modemre váltanak ez tuti.

"2-15-30-60-120 csomagok helyett
10-25-50-120lesz azonos árakon"

Engem az jobban érdekelne, hogy ezt hogyan is képzelték el a kakukktojás 60Mbit csomag esetében:
2-ből 10Mbit (ügyfél örül)
15-ből 25Mbit (ügyfél örül)
30Mbit-ből gondolom 50Mbit (ügyfél örül és cserélnek nála modemet is)
60Mbit meglévő ügyfélből most akkor mi lesz :F ott van a Docsis 3.0 modemjük, ha 120-as netet kapnak az a UPC-nek nem biznisz szerintem, ha meg 50Mbit-et adnak nekik, akkor az ügyfél morcos lesz.
120Mbit ugyebár marad.... vagy leviszik a mostani 60Mbit csomagok árára és ők is örülnek, hogy olcsóbb lett / hó.

Nem vágom :N

(#14900) smog86 válasza Mr.Skynet (#14899) üzenetére


smog86
senior tag

Csak az első két csomag helyett lesz nagyobb, a 30-as és 60-as csomag nem változik, csak már nem fogják értékesíteni őket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.