Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11951) ViTaZi válasza szn0rbi (#11916) üzenetére


ViTaZi
aktív tag

[ Szerkesztve ]

braner00 kerüljétek!

(#11952) ADAM1337 válasza keIdor (#11931) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

kitalálom kevesebb gl/gusti halál :)

(#11953) fireproof


fireproof
őstag

Én azt utálom még hogyha csipával nem fejbe lövöm akkor meg sem hal. Ugye kicsit fölé kell célozni és akkor "headshot" DE ha már csak a fejére célzod lakkor csak sebeződik pedig úgyis nyakon találod vagy mellkason ami erősen halálos. :DDD Erre nincs valami megoldás? :D

(#11954) BandiHUN válasza r-chee (#11950) üzenetére


BandiHUN
veterán

a nagy probléma a gl/gusztinál mostmár az,hogy aki taktikusabban használja,annak sincs "pofája" egyszerűen elővenni,hiába csak kéne azzal is haladni a platina felé,azé' is van,de ugye sokszor a helyzet úgy kivánja,hogy a tetőtérben/szomszéd házban kempelnek,és egyszerűen nincs más igazi megoldás,persze a lámák miatt ha az ember ilyen indokolt helyzetben használja,akkor is kapja a noobozást a sok gl/guszti only majom miatt.
Pedig szerintem eleve rengeteget segit a támadóknak pl.a gyors m-comhoz jutásban is ez a 2 cucc,én legalábbis sosem ajtón megyek be,ha tehetem,robbantok egy gyorsabb utat,avagy UAV-val,amit szintén kedvelek,a társaimnak csinálok bejáratot annak függvényébe,hogy épp merről rohamoznak,pl.a havas-erdős mapon,ahol nincs tank

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#11955) r-chee válasza fireproof (#11953) üzenetére


r-chee
őstag

Sok utálat közé akkor benyomom: egy én szeretem, ha sniperrel
- távolról leszedem a futó ellent,
- heliből kiszedem a pilótát.
Ezek olyan felemelő érzést nyújtanak, ha összejönnek :) .

Lorenzo9: Ha házakra és járművekre használnák mindig, én nagyon elégedett lennék. De legtöbben only emberre, karnyújtásnyi távolságból is. Ez pedig csak a többi játékos kedvét veszi el egy szervertől...
Ezt a csillaggyűjtögetést sem fogom soha megérteni. Én nem foglalkozom vele, ha megvan valamire bronz stb., örülök, hogy dob a pontokon, aztán annyi. Aki platinákra megy, az olyan, mint, aki a k/d-re hajt, szerintem. Nem csapatjátékos.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#11956) Bavid válasza ciry (#11949) üzenetére


Bavid
senior tag

Nekem pont ez szokott, hoyg "az ellen is jön mint a bivaly" épp hogy megvan a 35-40 fpsem és nagyobb akciókból mindig rosszul kerülök ki. Meg így elvesz a taktika nagy része, kb szerencse hogy msot épp beadja e azt a találatot és ki hal meg a tömegbe. 24-es szerverek sokkal jobbak, ill. 16-oson is jókat játszok néha, mikor van 2-2 sqad egyik megy a-ra másik b-re és védők viszont; felhúzzuk egymást figyelünk hogy ne kerítsenek be, és nem is halok fél percenként, mert nem lőnek folyamatosan oldalba/hátba.
Amúgy elég érdekes, ma egész jó volt a ping majd minden szerveren (még jó 25/5ös nettel) msot meg felmentem F_Zolee-val egy szeróra és ilyen 500, aztán meg ki is dobott conn. losttal. Nem futott a torrent se pedig....

(#11957) F_Zolee válasza mackosajt (#11942) üzenetére


F_Zolee
veterán

Egy konkrét esetre emlékszem. Kiszálltam a Bradley-ből és te szaladtál felé. Ott kényszerből használtam, nehogy egy gyorsan oldalról beosonó ember elkösse nekem. :) De tényleg kevésszer használtam. Ezek szerint lehet az összes nálad landolt. ;] Nemrég jöttem le egy szerverről. Egész jó statot értem el. 42-t öltem le és összesen 4et gl-eztem csak.
Viszont volt egy jó fordulat is...támadunk, mint atom...már az utolsó pontot élesítették erre nem áttesz a szerver a másik oldalra. :(( Imádom az ilyeneket.

(#11958) gabipaci válasza ciry (#11949) üzenetére


gabipaci
addikt

Adminok!

A közelmúltban változások voltak, Voyage admintársunktól megváltunk, illetve DieHard kilép a szerverbérlésből, mert nem a mi szervereinkre jár :((
Helyettük két állandó adminunk lett: Sgt Godfather és LorenzoHUN.
Az adminprogram nem fog üzemelni a következő pár napban, de ingame parancsokat ugyanúgy lehet adni. Az összes adminnak elérhetőek az ingame parancsok.
Egy leállás volt a virtuális szerveren, ahonnan futtatom a programot, és sajna elvesztek a beállítások. Az egyik port is bezárult, ami az egyesé volt. De gyors kicseréltem, így most az egyest a 2932-es portal lehet elérni, a kettest csak ingame.
Amint meglesz a szerver oldali patch, úgyis újra kell állítganom mindent, ezt a pár napot kihúzzuk így.

A hármas szerver is gőzerővel megy, 24 férőhelyes, de a patch-ig csak HC mod van, minimap és spot, etc nélkül.
Viszont a mixed gamemode működik, egy pálya RUSH, egy pálya CQ váltják egymást.
Hungarian Sun / PH! Ranked III lett a neve (találó...)
Ha a patch olyan lesz, ahogy igérik, tudom reklámozni is az egyik szerveren a másikat, így nem lesz gond a népszerűséggel. Én biztosan azt fogom látogatni.

Így hirtelen ennyi, jó éjt mindenkinek :)

Logitech hardware tester

(#11959) Yany válasza zack (#11899) üzenetére


Yany
addikt

Pontosítanám: igenis függ tőle, ugyanis a köznyelvben elterjedt "inputlag" szó a felhasználótól számítógép felé érkező bizonyos inger (input) és a számítógép által kiszámolt eredmény láthatóvá tétele között eltelt időt jelenti. Ebbe éppúgy beleszól az egér feldolgozási sebessége, a videovezérlő elektronikái és a kijelző megjelenítési sebessége. Sőt, nagy mértékben beleszól a játék motorjának feldolgozási sebessége (ugyebár sok-sok időzítés, szinkronizáció történik a szoftverben), a számítógép teljesítmnénye (beleértve a processzort) és minden egyéb, az inger feldolgozásának láncolatában részt vevő egység sebességét.

Az inger lehet ugyebár egy egérmozdulat, egy billentyű leütés, egy akármilyen mozdulat egy kamera előtt vagy bármi más, aminek a lereagálását számítógépünkre bízzuk.

Egy tipp: a V-Sync, avagy a függőleges szinkron habár nagyon stabillá tudja tenni az egyes képkockák megjelenítését, egyrészt a teljesítményre is nagyon rossz hatással van, mert csak bizonyos időközönként "hajlandó" kitenni az amúgy már "rég" lerenderelt képkockát a képernyőre, másrészt az input lagon is nagyon erős nyomot hagy ugyanezen okból.

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#11960) zack válasza Yany (#11959) üzenetére


zack
nagyúr

Szerintem ezt rosszul tudod... :U
A monitorba beérkező jel miatt "input", ami kizárólag a VGA által küldött képi információ idejét jelenti, amíg meg jelenik a monitoron. Semmi mást ne keverj ide, a felhasználó érzékeléséhez, és a játék motorjának ennek semmi köze. :U Az más kérdés, hogy van aki jobban észreveszi és van aki kevésbé.
A nagyobb input laggal rendelkező monitornál számíthat FPS MP-nél hogy az alacsonyabb input laggal rendelkező gamer előbb észreveszi a másikat, így mire a nagy input lagos gamer elkezdené lőni, lényegében már el lett találva, vagy meg is ölte az ellenség. Ezért mondtam hogy a HC gamerek CRT-n tolják, mert ott lényegében nincs input lag, így legális handicappel indulnak 1-1 ütközetben.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#11961) Fortissimus válasza r-chee (#11955) üzenetére


Fortissimus
őstag

mi koze van a csapatjatekhoz annak, hogy milyen puska van nalam :F
en most arra megyek, hogy mindenbol meglegyen az arany minimum, de emiatt nem hanyagolom el a csapatot...

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#11962) ciry válasza r-chee (#11950) üzenetére


ciry
őstag

Adjak egy gillette-et? :D

Az ingame parancsokat nem tudom sajna :F

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#11963) gabipaci válasza ciry (#11962) üzenetére


gabipaci
addikt

Priviben elküldtem a programleírással ezelőtt sok-sok nappal.
Amúgy ma megoldódik a dolog, mert 4 euróért havonta bérlek egy szervert, amit direkt erre üzemeltetnek. Csak tegnap még nem értek ide az account adatok.

Logitech hardware tester

(#11964) Doki-HUN1978


Doki-HUN1978
senior tag

Tegnap felmentünk a haverommal egy német szerverre ill. utána még egyre.
Azt hittem én vagyok nagyon béna, de a haverom is panaszkodott, hogy egy két lövéstől fekszünk. Mondom talán HC szerver célkereszttel és mappal vagy mi az Isten?!
De az ellenbe ugyanannyi golyó kellett mint normál szerveren.

Samuraihax-et nem csítereztem, pedig ő az volt, de tegnap ezen a 2 szerveren csítereztem rendesen.

Esélyünk nem sok volt, szerintem többen csaltak... vagy csak nem vettük észre a "cheater-server" kiírást. :)

Miért jó ez, nem tudom?!

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#11965) Joe-T válasza Doki-HUN1978 (#11964) üzenetére


Joe-T
tag

Na én pont ilyen dolgok miatt nem is próbálkozom már külföldi szerverekkel, hanem a PH-s szerverekre megyek fel játszani! Ott legalább, ha valami gondom van azt szóvá tudom tenni és ha van fent admin, akkor esély van rá, hogy meg is oldódik!
Az ilyen csalók rohadtul el tudják venni a játékkedvet! Igaz Samuraihax-el én is játszottam, de szimplán csak az volt az érzésem, hogy ügyesen tolja a srác és ennyi! Ugyanez volt Hitman ellen is!
De már régebbi hozzászólásomban én is írtam, hogy tapasztaltam olyat ami hihetetlenül csalás gyanus dolog volt, amire nem találtam normális magyarázatot! :F

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#11966) ciry válasza gabipaci (#11963) üzenetére


ciry
őstag

Az játékos átrakás ami érdekelne, azt nem találom :(

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#11967) rankesz válasza Doki-HUN1978 (#11964) üzenetére


rankesz
veterán

Tegnap én is mentem külföldi szerverre, mert ph-ra ne fértem be. Elég jó körök voltak azt leszámítva hogy néha mintha "odébb teleportált" volna 1-2 enemy... :Y És ez most nem a szokásos lag volt amikor hirtelen ugrik egyet a játék és akit lősz előrébb kerül... ó nem. Ez az emberke folyamatosan futott felém cikkcakkban kb 3x olyan gyorsan mint normál esetben. :((( kicsit sem feltünő... :N Asszem ugyan ez volt az aki nehezebben is halt,
KB 1 hetet kihagytam a játékban de tegnap nagyon rossz volt erre visszajönni. LEhet hagyom az egészet a fenébe és elkönyvelem hogy buktam 10k-t, ez a hosszútávú szorakozás mint terv nem jött be... :(((

[ Szerkesztve ]

(#11968) robyg


robyg
senior tag

Hello Srácok.

Lenne egy kérdésem remélem tudtok rá válaszolni.
Nagyon szarakodik a Win7em és azon gondolkozok hogy újrarakom.
Namost ha leformázom a vinyót a multi mentéseit nem fogom elveszíteni?

(#11969) ciry válasza robyg (#11968) üzenetére


ciry
őstag

Az accountodat félted, vagy pl. az egér beállításokat?
Az accountot nem kell félteni, csak megjegyezni a jelszót/emailt.
Onylyány van mentve valami ea-s szerveren.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#11970) Joe-T


Joe-T
tag

Nem ma kellene jönni a frissítésnek a játékhoz? Vagy rosszul emlékszem?! :F

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#11971) Yany válasza zack (#11960) üzenetére


Yany
addikt

Igen, a monitornak is van input lag-ja, mint ahogy minden egyes perifériának és központi egységnek a gépben. Te most kiemelted a monitorét, de az egérnek speciel éppúgy később érkezik meg az eredménye az engine felé, mint ahogy a videokártya jelen a monitor felé. Végeredményben mindkét input lag (a sok-sok másikkal egyetemben) érvényesül és késleltetés lesz a végeredménye a beavatkozásod pillanatához képest. Sőt, ezek közül sok össze is adódik, tehát nem függetlenül, vagy egymást átfedve történik. Az említett egér+videójel mondjuk éppen ilyen.

Az engine feldolgozási sebessége pedig igenis ide tartozik. Vannak szoftverek (még anno az első UT volt pl. ilyen lassú gépeken), amelyekben hihetelenül érezni lehet a reakcióidőt ugyanazon a hardveren, amelyiken egy másik játék azonnal reagál. Ez nem hardveres, hanem szoftveres input lag, de ez már részletkérdés: a lényeg, hogy a bevatkozásod nem azonnal kerül lereagálásra, hanem késve. Szoftveres input lag-ra a legkézenfekvőbb példa lehet pl. a lag-compensation nélküli hálózati kód, vagy a még durvább, amikor nincs kliens oldali jóslás, hanem minden nálad történő eseményt előbb a szerverrel egyezteti a kliens és csak azután reagálja le. Nem akciójátékoknál jó megoldás lehet ez utóbbi is, mert a csalás lehetőségét elég jól lenyomja, de pergős játékmenetnél borzasztó zavaró.

Szóval a lényeg, hogy ne ragadj le az input lag kifejezés hallatán a kijelzőknél csak azért, mert velük kapcsolatban hallod a legtöbbet. A kifejezés önmagát magyarázza (~bevitel-késés).

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#11972) Gripper


Gripper
tag

SAMURAIHAX-nek küldöm nem sok szeretettel a hazai pop gagyi 1. számú nagyágyújától
a Szomorú Szamuráj című "produkciót". Így jártál csíter g*ci. :(( :DD :C

(#11973) ciry válasza Gripper (#11972) üzenetére


ciry
őstag

Á, nem érdemli meg azt a bomba szőkét :N
Inkább ezt neki :C

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#11974) bul07


bul07
nagyúr

nem tudom de én úgy 10-15perce nem tudok bejelentkezni a játékba
[link]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11975) zack válasza rankesz (#11967) üzenetére


zack
nagyúr

Eddig még nem futottam bele külföldi szervereken hasonlóba. Nagyon kifogjátok, ennyire azért nem drasztikus a csíterek száma, de lehet mostantól elárasztják a szervereket...
Én a PH-s szervereken érzem ugyanezt. Szinte 1 külföldi szerveren sincs annyira profi lövész aki pisztollyal messziről leszed, vagy szinte még rá se tart a célra a recon, már is jön a fejes. Érdekes, hogy külföldi szerókon sok az együtt elhalálozás, mert egyszerre adja be mindkettőnk halálát, ami tök reális. PH szerókon 99% én húzom a rövidebbet. Nah..ez az ami nem reális. Vádaskodni nem fogok, meg már nem is tudom ki volt, nem érdekel a téma, mert hiába írtjátok ki, jön helyette 4 másik, mert nem lehet győzni. Olyan ez mint a "szélmalomharc". :(
Ennek a játéknak is az lesz a vége, mint a többinek, hogy a cheaterek miatt mindenki félre fogja tenni. Én sem örülök ennek, elkeserítő, bár annyival jobb helyzetben vagyok, hogy én csak 5k-t adtam érte és nem 10k-t. Ha valami a PC-s játékok halálát fogja okozni az nem a Warez lesz hanem a sok kis köcsög csíter. :(((

bul07:

Én se. Valami központi hiba lesz..az is lehet hogy a patch miatt van.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#11976) Norb3rto válasza bul07 (#11974) üzenetére


Norb3rto
senior tag

Nálam is ez jön be :((

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#11977) :_Lajoska_: válasza bul07 (#11974) üzenetére


:_Lajoska_:
csendes tag

Szintén zenész!

Lehet most jön a peccs...

(#11978) reset


reset
senior tag

Ja, nem lehet felkúszni a játékra egy ideje...

(#11979) Jazzy válasza reset (#11978) üzenetére


Jazzy
tag

Reméljük jön az új patch és azért. :))

J@zzy

(#11980) madgie válasza zack (#11975) üzenetére


madgie
titán

Ugyanezt érzem én is, egyre kevesebbet játszom vele, sok a furcsa eset, ami elveszi az ember kedvét (a CoD4-et is ezért hagytam abba). Konzolra tényleg nincs csít? Lehet veszek egyet, ott legalább mindenki egyformán bénázna a gamepad-del :D

(#11981) Norb3rto válasza madgie (#11980) üzenetére


Norb3rto
senior tag

nem sokat játszottam még a játékkal,nálam kell qrva sok golyó 1 emberbe vagy másnál is pl barretta 50cal 1 golyó nem elég :F testre fejre akár hová lövök, engem meg kukáspuskával leszednek a pics@ba :D

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#11982) Jazzy válasza madgie (#11980) üzenetére


Jazzy
tag

Részben igazatok is van, én is nagyon ritkán játszom a Ph szervereken. Az általatok említett okok miatt is. A lag sokszor kikészít engem is. Mostanában 16 vagy 24 fős jellemzően német és francia szervereken játszom. Ritkán laggol és sokkal elvezhetőbb a játék. Persze vannak cheat-ek is, de az esetek nagy részében élvezhető csapatjáték folyik. Szerintem le fog csengeni ez a nagy csaláshullám ez mindegyik multi fps-nél beindul és szépen fokozatosan csillapodik. Mindig lesznek csalók sajnos, de a számuk folyamatosan csökkenni fog, mert egyrészt kijön másik játék ami érdekesebb lesz nekik. Másrészt megunják. Csak ki kell tartanunk és olyan szerverekre kell járni addig, ahol kevesebben vannak és az adminok figyelnek is rá.

J@zzy

(#11983) Neoteric válasza zack (#11975) üzenetére


Neoteric
addikt

"Érdekes, hogy külföldi szerókon sok az együtt elhalálozás, mert egyszerre adja be mindkettőnk halálát, ami tök reális. PH szerókon 99% én húzom a rövidebbet. Nah..ez az ami nem reális."

Ez tetszett :DDD

Amúgy én sosem játszottam külföldi szerveren, PH- szerók valamelyikén mentem mindig, és nem vettem észre, hogy laggolnék, max akkor mikor elfelejtettem kilőni a letöltéseket és úgy álltam neki játszani. Szal nincs viszonyítási alapom, de ettől függetlenül én meg vok elégedve a szerverrel, csak néha tényleg idegesítő a sok gl meg guszti. Olyankor visszalövök énis cgvel aztán megnyugszom egy időre :))

Mostanában nem játszottam, érettségik voltak, most még mindig készülgetek, mert matek sajna nem lett olyan jó mint vártam.. de azért valamikor próbálok időt szakítani játékra is.

[ Szerkesztve ]

PSN: ne0teric_sAN

(#11984) zack válasza madgie (#11980) üzenetére


zack
nagyúr

Nem tudom, mert én online nem tolom a Boxon, mert flashelt. Az fps játékok borzalmasak gamepad-dal. Szinte játszhatatlan egér+bill után. Sajnos nincs tökéletes megoldás. Konzolon jobbak a sport, ügyességi játékok, az autós-motoros játékokról nem is beszélve. Viszont az fps PC-n jobb, konzolon nem nagyon játszom ezt a műfajt.
Sajnos nem lennél kint a vízből, ha vennél egy konzolt. :(

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#11985) ThePoweR


ThePoweR
senior tag

Ez a patch mit is csinál majd?

(#11986) madgie válasza zack (#11984) üzenetére


madgie
titán

Figyi én már nyomtam kormánnyal is a Quake II-t anno PlayStation-ön, ahhoz képest a gamepad teljesen jó :DDD

(#11987) Balika23hun válasza madgie (#11986) üzenetére


Balika23hun
aktív tag

Én régen ált. suliba játszottam Quake 2-vel úgy hogy nem volt egér(mindegyikből kilopták a golyót) ezért a billentyűzet nyilait kellett használni, az kb olyan volt mintha gamepad-al nyomnánk de kormánnyal külön művészet lehetett.

Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus

(#11988) Brian_RL válasza ThePoweR (#11985) üzenetére


Brian_RL
aktív tag

Nekem se megy, addig gondoltam benézek :)
Szerintem semmi jót, az eddigi BF "javításokat" elnézve csak rontani fog ez is a játékon :(

(#11989) gabipaci válasza ciry (#11966) üzenetére


gabipaci
addikt

@fmove
de estere megcsinalom az egeszet. bar inkabb ejszakara.
nagyon komoly, kb egy honapja irtam egy magyar szolgaltatona, hogy kene csinalni egy ilyen szervert, ahonnan pici penzer lehet futtatni az adminprogramot.
kirohogtek...

Logitech hardware tester

(#11990) madgie válasza Balika23hun (#11987) üzenetére


madgie
titán

Poén volt csak, mert csupa olyan sráccal nyomtam, akik életükben alig fps-eztek (még oldalazni sem tudtak, míg meg nem mutattam nekik) és valamivel kompenzálni kellett :)

Egyébként jó buli volt, alig tudtak megölni, mert folyamatosan röhögtek, mit összegépészkedtem... főleg a rocket jump kivitelezése volt így mókás :))

(#11991) gabipaci válasza zack (#11984) üzenetére


gabipaci
addikt

en eger+gamepad komboval nyomom. kb olyan, mint ps3-fa a fragFX .

patch-et meg nem emlitik clanforge oldalon.
de en nagyon bizom benne

Logitech hardware tester

(#11992) ThePoweR válasza Brian_RL (#11988) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Konkrétumot nem lehet tudni? Valami lista? :D

(#11993) Madn!ght válasza zack (#11975) üzenetére


Madn!ght
addikt

Teljesen egyet értek veled. Az utóbbi időben én is inkább Squad DM-ezek külfüldi szerókon. Azóta indult meg az arányom is az "1" irányába. :) Sajna másik nagy szívfájdalmam a játékkal kapcsolatban az általad elmondottakon túlmenően, hogy ha nem nyomom a zoomot/aimot, akkor hiába látom hogy talál, mégsem hal meg olyan gyorsan az enemy.
Ezzel ellentétben CoD-ban például nagyon sok múlott azon, hogy még rányomok a közelítésre/célzásra, vagy sem. Ott mesteri szintre fejlesztettem a célzás nélküli gyilkolást. Itt pedig ugyanúgy látom a célkereszten, hogy folyamatosan eltalálja az ellenséget, (a célkereszt "szétcsúszik") és mégsem hal meg... Őrület...
Egyszerűen nem bírom megszokni. :U

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

(#11994) BalaNce87 válasza Madn!ght (#11993) üzenetére


BalaNce87
addikt

Zoomolás nélkül nem pontos a fegyver, pötyögni kell vele, vagy egy helyből lőni mert mozgás közbe meg alíg fog találni a golyó. Codba meg iszonyat könnyű lőni, mert nem szór egyik fegyver se, tapasztalat, cod1 után az összes rész könnyebb ilyen téren, de más szempontból is.

(#11995) zack válasza Madn!ght (#11993) üzenetére


zack
nagyúr

"Sajna másik nagy szívfájdalmam a játékkal kapcsolatban az általad elmondottakon túlmenően, hogy ha nem nyomom a zoomot/aimot, akkor hiába látom hogy talál, mégsem hal meg olyan gyorsan az enemy"

Ez engem is baromira idegesít. :W Ezt ki is hagytam. Megyek MCom-ot betámadni...élesítem, majd fedezékbe vonulok a bódé mellé. Jön az "ellen" hatástalanítani, majd amíg hatástalanítja, megállok vele szembe és medic-kel egy tárat beletolok zoom nélkül M60-al, és nem halt meg, majd miután kifogytam, felált a hatástalanított MCom mellől és fejbelőtt. :DDD Hozzáteszem, szinte mindegyik golyó talált, látni a célkereszten, és persze fejre is ment belőle bőven...
Ez a játék nem kicsi hibája. Ha nem zoomolsz bizonyos fegyók hatástalanok lesznek. Röhej. Ha meg zoomolsz azzal meg bizonyos szitukban, lehetetlen elég gyorsan reagálni. Még a "red dot" is van hogy lassú, ha úgy játszol, hogy nyerni akarsz és nem recon-nal mész. Persze most nem a kempelőkről beszélek, nekik jobb a 4x zoom (Medic, Assault) a bokor mélyéről... :(

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#11996) zack válasza madgie (#11986) üzenetére


zack
nagyúr

Fasza lehetett. :DDD :DDD
Amíg a célkereszttel befogod az "ellent" gamepaddal...pfff. Lemegy a nap. Főleg ha ide oda kell lőni.

gabipaci:

Ez se egyszerű. :DDD Igazából a bill-t ki lehet váltani, talán egyszerűbben, mint az egeret.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#11997) reset válasza BalaNce87 (#11994) üzenetére


reset
senior tag

a célkereszt "szétcsúszik")...az azért csúszik szét, mert mozog a fegyver - nem a találatot jelzi...

(#11998) BalaNce87 válasza reset (#11997) üzenetére


BalaNce87
addikt

Ezt gondolom nem nekem írtad, célkeresztről szó se volt, valamit benéztél.
Én azt írtam hogy ha pl gugolás közbe mozogsz és nem zoomolsz akkor lesz pontatlan. Szóval a ha zoom nélkül akarsz pontosan lőni akkor ne mozgolódj, bár ennek a zoomoláskor is igaznak kéne hogy legyen.

[ Szerkesztve ]

(#11999) Doki-HUN1978 válasza zack (#11975) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Azt írtad nem olyan rég, hogy nem régen kezdtél el játszani Battlefield-el?!

A PH-s szerókon nagyon sok olyan srác van, akik már évek óta tolják fps-ekkel és elég jól játszanak, nem szégyen ha alulmaradsz ellenük.
(Több száz,vagy több ezer óra játék van a kezükben)

Ne légy türelmetlen, csak gyakorolj és egyre jobban fogsz te is játszani!
Vagy válaszd a conquest szerót, ott egy kicsit nagyobb lehetőség van "ügyeskedni" a kezdő játékosoknak is!

[ Szerkesztve ]

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#12000) belaazallat


belaazallat
addikt

Üdv!

A TRS klán ellenfelet keres, egy 8 vs 8 eleni csatába? Kötött szabályok közötti mecs lenne.
Lenne még 7 vállalkozó egyén, aki kiállna ellenük? TS-en összedolgozhatnánk ellenük.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.