Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34408) csabyka666


csabyka666
addikt

Köszönöm, hogy foglalkoztok a kérdésemmel!

Úgy gondolom, a topicban sokan profi szinten, de legalábbis nálam sokkal magasabb szinten csináljátok a fotózást. Mindamellett, hogy igyekszem törekedni a legjobb eredményre, azt kell belássátok, hogy én nem katalógusba akarok tárgyfotókat készíteni, csupán a használtpiacon szeretném értékesíteni a bontott, többnyire PC és laptop alkatrészeimet. Biztos láttatok már hirdetéseket, gyakran csapnivaló, igénytelen, homályos, kiégett...mind fotók mind leírás szempontjából borzalmas. Úgy hiszem, ha minimális melót beleteszek, már nagyságrendekkel jobb képeket tudok csinálni.
Jelenleg van ez a 2x10W-os tapétázott sarkom, de már ezzel is ezerszer igényesebb képeket tudok készíteni, mintha a kanapéra feldobom az adott tárgyat, a háttérben meg ott a koszos alsógatyám...szóval értitek, mi itt a lényeg nekem.
Ehhez még hozzájön, hogy nem AUTO módban használom a kamerát, hanem játszok a záridővel, ISO-val, pedig még mindig csak egy okostelefonnal készítem a képeket...

Ezért kérdeztem, a linkelt Ledvance jó lehet-e nekem. Nagyon nem is szeretnék sokat invesztálni ebbe, persze jó lenne egy komoly fényképező, egy jobb setup, de ez inkább ilyen low budget DIY stúdió lesz.

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.