2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Firefox... egyre rosszabb

    Csak nekem tűnik úgy, vagy másnál is egyre lassabb? Minél újabb, annál rosszabb. Azzal szoktam tesztelni, hogy a napi frissítéseket megnyitom szépen innen a logoutról. Plusz mondjuk FB apróhirdetések, azok is laggolnak. Sokszor nem lehet még görgetni se, az égvilágon nem reagál semmire, több oldalnál is. Vírus, meg ilyesmi nincs, Chrome meg a jó öreg IE az akadás nélkül megy. Csak az utóbbi időben a rókát szerettem meg, nem akarom lecserélni, de ha ezt így folytatják muszáj lesz.

    Megoldás a problémára a firefox fórumról:
    Flash Player protected mód kikapcsolása: C:\Windows\System32\Macromed\Flash
    mms.cfg
    Add hozzá ezt a sort: ProtectedMode=0

    Ez valóban sokat lendít a teljesítményen! Saját tapasztalat: Celeron T3000, 2GB ram, intel gma4500 720p youtube video előtte majdnem 90%-os terheltség, a protected mód kikapcsolása után 50% körüli terheltség. Nagyon nem mindegy!

    Victoryus 11 éve 12

  • Kösz Digi...

    Meglepve tapasztaltam, hogy eltünt a Discovery Science meg az egyik NG. Bejött helyettük néhány új csatorna. Persze megint nem szóltak előre. Miért nem lehet legalább a számlával egy tájékoztatót küldeni? Nov. 8-tól új csatornakiosztás, ha kell ha nem. De minek ennyi sport adó? Azok kerülnek majdnem a legtöbbe. Inkább rtl 2 lene végre.

    Victoryus 11 éve 10

  • Új Scooter album!

    2 napja megjelent az új albumuk: Music for a big night out
    15 szám van a deluxe változaton, az utolsó három remix.
    Szerintem jó lett ez az album is, kicsit visszatértek az alapokhoz, de van benne jumpstyle is bőven. Pörgős, energikus album. Végre nem csak 1-2 szám van rajta ami tetszik, mint más előadóknál. Kedvencem a 2. szám, I'm raver, baby, plusz az I wish i was, és persze a Too much silence. De a többi is jó.
    Lesz mire tekerni továbbra is :) (nem úgy :((( )

    Victoryus 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.