-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezandspam
csendes tag
Tisztelt Szerző!
Először is nagyon köszönöm ezt a tartalmas és részletes összefoglalót!
Szerettem volna privátban írni, de nem találtam ezt a lehetőséget, sőt még a szerző nevét sem - 'újoncként' biztosan én nem vettem észre valamit.Ellenben lenne egy-két kérdésem, mert új vagyok a témában, és ez lenne az első ilyen jellegű eszközöm.
1.) Három különböző gépről (PC W7, PC W10, laptop W7) szeretném a jelenleg 3 db 'My Documents' mappát egy közös elérhető helyen tudni. Megoldható ezzel a kütyüvel, hogy ugyanúgy lássam, mint Windows alatt (a My Documents mappát), csak plusz biztonságot adjon?
2.) Mivel azt olvastam hogy ez a NAS saját ext4 formátumot használ, ha egy Windows alatt NTFS-ben formázott, teleírt 4TB-os HDD-t beleteszek, akkor bukom a tartalmát?
3.) Ugye jól vettem ki a leírásból, hogy elvileg bármilyen fájltípusokat tárolhatok a NAS-on, nem csak médiatartalmat (fotó, videő stb.)?
4.) Elnézést, ha nekem nem egyértelmű, de ugye lehetséges ezt a NAS-t ethernet/LAN kábelen keresztül az otthoni gigabites routeremhez bekötni, és nem csak USB-n keresztül?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia