Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• warezandspam

csendes tag

Tisztelt Szerző!

Először is nagyon köszönöm ezt a tartalmas és részletes összefoglalót!
    Szerettem volna privátban írni, de nem találtam ezt a lehetőséget, sőt még a szerző nevét sem - 'újoncként' biztosan én nem vettem észre valamit.

Ellenben lenne egy-két kérdésem, mert új vagyok a témában, és ez lenne az első ilyen jellegű eszközöm.

1.) Három különböző gépről (PC W7, PC W10, laptop W7) szeretném a jelenleg 3 db 'My Documents' mappát egy közös elérhető helyen tudni. Megoldható ezzel a kütyüvel, hogy ugyanúgy lássam, mint Windows alatt (a My Documents mappát), csak plusz biztonságot adjon?

2.) Mivel azt olvastam hogy ez a NAS saját ext4 formátumot használ, ha egy Windows alatt NTFS-ben formázott, teleírt 4TB-os HDD-t beleteszek, akkor bukom a tartalmát?

3.) Ugye jól vettem ki a leírásból, hogy elvileg bármilyen fájltípusokat tárolhatok a NAS-on, nem csak médiatartalmat (fotó, videő stb.)?

4.) Elnézést, ha nekem nem egyértelmű, de ugye lehetséges ezt a NAS-t ethernet/LAN kábelen keresztül az otthoni gigabites routeremhez bekötni, és nem csak USB-n keresztül?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák