- ldave: New Game Blitz - 2026
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
parandroid
félisten
utálom ezt a játékot! :O
annyira szemét! :O
csak abba bírnám hagyni... :O -
_Volkovy_
nagyúr
up
-
aDM|RaL^
őstag
mintha magamat látnám 5 évvel ezelőtt..
gépelés gyorsan = helyesírási hiba mindenütt
például megprobalok nagyon gyorsan lleghepelni egy spoert es ezert felrecsuszoimds mindemn möonmdani!:)
mostmar gyorsan gepelek, meg a backspace-t is megtanultam hasznalni:D
csetelj sokat, meg irj mint allat azt majd hozzaszoksz a billedhez. -
_Volkovy_
nagyúr
UP a témának
Még mindig keresem azt a bizonyos verziót :D -
Starsky72
addikt
Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.
Tárgy:
Küldve: 2004.09.17. 9:00
A következő címzett(ek) nem voltak elérhetők:
volkovy@vipmail.hu: 2004.09.17. 9:33
The e-mail system was unable to deliver the message, but did not report a specific reason. Check the address and try again. If it still fails, contact your system administrator. :F -
Starsky72
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
jajj, ne haragudj, nem felejtettem el, de a #48ból azt hittem, hogy közben megszerezted.:B
Most megint otthon vagyok, de ha tudsz jönni valahogy MSNre, akkor rögtön átküldöm, ha nem, akkor viszont megint csak a holnap marad, de akkor most már tuti átküldöm.
Bocs, félreértettem. -
_Volkovy_
nagyúr
Huh,elsőre 4/1-ig jutottam a deluxe verzióban.
Tökjó :D -
Drizzt
nagyúr
Ez nagyon jó!!!
-
djsaabe
tag
ahha majd megnézzük./megnézem.
-
zenit
tag
A játék hivatalos honlapja: [L]http://www.popcap.com/gamepopup.php?theGame=zuma[/L]
(fura, hogy eddig még senki sem írta ide :) )
Ott van online meg demo verzió is, ki lehet próbálni, nagyon hangulatos kis játék.
Szerk.: Persze a Deluxe változat ütősebb a webes verziónál.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
arra a játékra emlékeztek, amikor golyók gurultak valami csőrendszeren keresztül, és ilyen négyes, forgatható tárakon keresztül kellett átnavigálni őket, és ha négy egyforma került egy tárba, akkor eltűntek... kicsit kuszán hangzik, de aki ismeri, az biztos ráismer. ennek mi volt a címe? és van újabb verziója?
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem de a haverja biztos
-
parandroid
félisten
hehehe, ahogy így olvasom ezt a topikot, lehet, hogy megvan a kyodai utódja... :D
-
Starsky72
addikt
13Mb zippelve a full verzió, akinek kell elküldöm.
-
djsaabe
tag
jólvan nekme aszem nemkell nemszeretam az ilyen gamekat.
-
Starsky72
addikt
trükk vagy átbaszás nincs.
rá kell menni a combókra és a kis pénzérmére is, ha tudsz.
amúgy azt vettem észre, hogy barátnőm valahogy kevesebbet keresgél lövés elött, mint én, szal sokkal gyorsabb nálam. Pl timebonus-t és pályarekordokat olyan szinten nyom, hogy a közelében sem vagyok. :U -
_Volkovy_
nagyúr
mi-ez-mi-ez-mi-ez?
-
djsaabe
tag
ja maximum királyfi !!
de sebajletöltm a zumat és megpuszilom a békát ami van benne pontosabban a mnonitorra adok eggyet ahl van a békuci és hoppá má ki is lehet nyomtatni a királylányt.:D -
Starsky72
addikt
barátnőm pár napja nyomta végig, olyan 2milla körüli pontja lett, előjött szemben még 1 rejtett templom és asszem nettó 3órányi masszív játékidő van benne, ami alatt végzett vele.
De már úgy keni, hogy leül és bármikor végigmegy.
Én 3kiló körül elvérzek. -
djsaabe
tag
isi pici kicsi szegény khalox
gyere adokegy puszit :D -
djsaabe
tag
neonize nekem mondtad hogy menjek msnre ??
mia a pasportos emailod mert amit a phan adtálémeg az nemjó vagy vegyél te fel engem partnerenk. -
djsaabe
tag
pl régen alit tudtam gépelni most meg hogy mgatnulta ma CHATen azóta már anyira meg hogy félreütöm a billeket.
-
TexT-BoY
addikt
-
djsaabe
tag
trak igazad van
nemtom mivan velem de mostanában már annyira gyorsan irok hogy általűban félreütöm a betűket és ezért van az a sok hiba de próbálok rá odafoigyelni. -
djsaabe
tag
jaj szegény nemtud a békucival ugrálni.:ddd :DDD
-
illusiON
őstag
:D ez aztán komoly egy game lehet :D LOL:D
-
djsaabe
tag
aha az abej hogy én nem az 5mbos játékra gondoltam de ha úgygondolod hogy nagynehezen felpréseltek 5 mbot 2 cdre akkor lehethogy egyről beszélünk de nem tartom velószinűnek. tehát ezse az lesz.
-
illusiON
őstag
ez nem jött be khalox :D
-
djsaabe
tag
amúghy a games valmai nem a spoton meg a sgellen hanem ehgy másikon nézem deazon nemvoltsemmi
-
djsaabe
tag
megpróbálom csak angolul utálok olvasni meg forditani csak nemborok egy ro*a*t moby ouset szerezni. amúgy nem azért mert gondjaim vannka za angolla mert 6 éve tanulok anfol és eddig 4-es voltam. pl unokatesómnak oylan angoltanárja volt hogy full ötös volt angolból közben nemtudott egy oylan szöveget leforditani amit egy 6.os gyerek lefordit szinte szószerint ő meg 8.os volt akkor.
-
illusiON
őstag
gamezone.com és gamespot.com vagy gamershell.com itt írd be a nevét ennek a zorgnak vagy minek, engem nem érdekel...
-
djsaabe
tag
hy
aki hallott már valamit az előbb emlitett játékról az irja már le nekm hogy milyen tipusú és stb a játék, mert én eddig csak a nevét láttam. elvileg elég új játék a doom 3 után jelent meg kb 5 nappal.
akinek tapasztalata is van a gameval kapcsolatban azt is irja le.
thx
Aktív témák
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest