- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
1600 - 1501
13915 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:38 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
-
Banex
csendes tag
Ma végre magaménak tudhatok egy ilyen fasza kis telefont, 8 gigás kártyával.
Kérlek segítsetek ( legalapabb dolog): hogy tudom összekötni a géppel usb kábel segítségével? Feltelepítettem amit feldob, megosztottam mégsem látja sem a kártyát, sem a belső tárhelyet.
-
Pitti11
tag
-
balazsnba
csendes tag
Ha már ennél a témánál vagyunk, akkor én is rákérdeznék, hogy mit gondoltok az SD kártyám alkalmasságáról. Ha jól tudom, nekem ilyen kártyám van. Januárban vennem az ipon.hu-n 6913 Ft-ért, akkor minden más boltot egy ezressel vert legalább ezzel a kittel. Szóval, ez szerintetek milyen?
-
Laza...
addikt
-
7Sony7
addikt
Üdv! Bocsi, nem idevaló kérdés, de itt most volt szó róla.: Sd card R 16 / W 4 Mb/s az milyen kategória? ( gagyi- elmegy-átlag) ?
-
BlackDevil
aktív tag
-
doongoo
addikt
Kábel helyett vegyél OTG adaptert akkor. Egyik fele USB, másik fele micro USB és kb. 3 cm hosszú az egész
Hamarosan beszámolok, hogy viszi-e rendesen a 128 GB-os micro SCXC kártyát is a teló. Ugye a 64 GB-osat kezeli (most ez van benne) és a neten utánanézve arra jutottam, hogy egy próbát megér (azt írják, hogy ha tudja a microSDXC-t kezelni, akkor abból gyakorlatilag bármekkorát elvisz 2TB-ig). Mihelyst ideér, beszámolok.
-
setom
tag
-
BlackDevil
aktív tag
-
426os
őstag
Én 32GB C10 Transcend-et vettem itt aprón egy sráctól, 1 év garival még tavaly. Nem rég néztem, most 5300-ért vesztegeti őket. Eredeti (Transcend honlapján ellenőrizhető), semmi baj vele. Külföldről olcsóbb, de ha gyorsan kell, akkor szerintem megéri.
OTG kábelt meg helyettesítheted mondjuk műanyag adapterrel is. -
Laza...
addikt
Megoszlanak a vélemények róla, nekem még nem volt olyan. Ennyiből tudsz válogatni
Kicsit drágábban a Sony is ott van, az arra írt 40MB/s olvasás az valszeg igaz is, az írási sebességét meg ki tudja 
Lógó kábel: De ha a pendrive valahova beütődik, lehet törik a teló USB csatija is... az meg drága móka. De nekem 8

-
BlackDevil
aktív tag
-
BlackDevil
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani hozzá mem karit valami gyorsat 32eset meg otg pendrive-ot? Esetleg valami kiegészítőt tokon kívül?

-
Laza...
addikt
-
aytukabozs
addikt
a twrp tapicskolós recovery tehát a kijelzőt használod benne navigálásra, míg a CWM-nél a klasszikus hangerő fel-le +power gombokkal navigálsz..
a linkelt bat file-nak meg pont az a lényege hogy nem feltétlenül rakod fel az új recovery-t a telefonra, azon marad a gyári, csak bebootolsz, használod, aztán annyi..
-
tpeter77
addikt
-
Senais
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
setom
tag
-
Senais
aktív tag
-
Laza...
addikt
-
Senais
aktív tag
Hmm... igazából kipróbáltam mindkét megoldást, amikor beállítottam, hogy a külső sd legyen az elsődleges, akkor rettentő módon belassult a telefon, amikor a programmal akartam megcsinálni, akkor meg egyszerűen nem ment. Úgy néz ki hagyom az egészet.
Viszont köszönöm a segítséget, jó látni hogy vannak ilyen emberek a topikban

-
asdf_
veterán
-
setom
tag
-
426os
őstag
-
setom
tag
-
Senais
aktív tag
Nincs valami lehetőség arra hogy beállítsam egy adott appnál, hogy a datát a külső sd-ről nézze (appban nem lehet beállítani, el se tudom indítani így)? azzal a 400-500 mega rammal nem igazán tudok gazdálkodni egy 1gigás data esetén

próbáltam gl to sd-t de nem jött össze
-
FoxPuppy
tag
+1
hasonlóan a Snapdragon nagyon csalogató volt az 1S-ben és a kamerát is nagyon hype-olták hogy f2.0, kategóriában kimagasló, stb.
Nem rég a következők miatt adtam el :1, A kijelző valahogy nem tetszettek a színek, az átmenetek és az élesség, egyszerűen úgy ahogy van kb. az egész kép amit produkált és nem tudom lehet hogy csak nekem (vagy a fólia hibája volt )de nap fényben értékelhetetlen volt. hozzáteszem számomra....
(előtte egy Zoppo ZP780-as telóm volt, igaz "csak" 960x540 kijelzővel,de kép minőségben
agyoncsapta az 1S-t és elvileg ez még is csak egy Xiaomi ..még ha entry-level készülék akkor is...)2 a kamera dinamika tartománya, átfogása katasztröfi volt, középtónus mellett, ha kapott egy 2 tartománnyal nagyobb fényértéket rögtön elkezdett "fátyolosodni" a fény felől...
3.és hát a memóriakezelés sem volt a toppon , mint azt itt írták a fórum társak.
Másfél hónapot volt meg , pedig nem azért vettem meg, hogy eladjam....

viszont Vörös Bika barátunkkal eddig minden ok, ezért a pénzért ezt vártam !

(a leírt tapasztalatok és vélemények, nem az 1S készülék degradálását szolgálják!!!)
-
kano
nagyúr
-
n@p@lm
addikt
-
doongoo
addikt
+1 Én anno örömmel vettem az 1S-t az MTK-s Hongmi után (mert még annál is jobbra számítottam) és még nagyobb örömmel adtam el a fentebb írt problémák miatt. Az, hogy fél év kellett hozzá, hogy kiküszöböljék azt, amit alapból is tudnia kellett volna, az nekem, mint felhasználónak túl sok idő.
Küzdene valaki egy fél évet pl. egy PC-vel, ha az rendszeresen kilőné a zenelejátszást, ha közben megnyitom a böngészőt,
Amúgy én is követem még az 1S topicot és örülök, hogy végre lehet rendesen használni azt a telót is. Remélhetőleg ez már így is marad -
BlackDevil
aktív tag
-
Trully
csendes tag
-
Laza...
addikt
Végre, fél év után...
Én szerettem a Hongmit (vagy Redmit, ahogy tetszik), de mostanában a MIUI csapat nem áll a helyzet magaslatán. Elég sok a probléma, lásd pl. Mi3 topic is (igen, én figyelemmel követem
) Amúgy ez a V5 topic, itt senkit nemnehezen tudsz meggyőzni bárkit is hogy a Redmi ennek a telónak a közelébe ér-e, mindent figyelembe véve.Délután kirakok egy flashelő/bootloló bat fájlt, egyszerűbb lesz így a majdnem teljesen kezdőknek is frissíteni a telót

-
n@p@lm
addikt
-
426os
őstag
+1
Azért az bőven lehet átlagos felhasználás, hogy netezés közben legyen megnyitva 1-2-3 lap a böngészőben, esetleg egy pdf vagy egyéb dokumentum a háttérben, amire néha ránézne az ember gyorsan. Snapi400+1GB ram párosnak ezt röhögve kell kezelni, sőt jóval többet is. De a Redmi 1S ilyen alap dolgoknál is elvérzik. Lehet erre mondani, hogy ennyi pénzért mit vár az ember, de ez nettó hülyeség, mivel ezeket még a több éves sokkal gyengébb hardverű telefonok is röhögve elvégzik. Hasonló hardverrel meg a mostani készülékek kb mindenre elegek. Redmi 1S-el meg csak telefonálni tudsz kb kompromisszum mentesen. De akkor meg minek adsz ki 40-50k-t egy telefonra, ha csak erre kell?
-
Laza...
addikt

Ez nem csak kijelentés, hanem tény

-
aytukabozs
addikt
-
n@p@lm
addikt
átlagos felhasználás mellett egy napot bőven kibír.
feleségemnek az van, na ő aztán átlag felhasználó, tehát tapasztalatból beszélek.
viber, telefonálás, időnként netezés.
sd kártya kezelés? hát avval mi a baj?
hardcore felhasználó az igényeinek megfelelő készüléket vegyen, de arról nem a telefon tehet ha nem úgy használják ahogy elvárható legyen.a játékok extrém példa, valaki azt hiszi hogy a telefon egy játékgép.
-
Lord bIron
csendes tag
-
n@p@lm
addikt
előtte a redmi 1s fórumot bújtam, ahol szerencsére kiderült, hogy a felmagasztaló reviewk ellenére a gyakorlatban agyfaszt lehet kapni tőle
)
ez konkrétan orbitális baromság.
mit akarsz rajta futtatni, dishonoredet tomb raiderrel karöltve? -
Cyborg
őstag
Hasonló cipőben járunk, én is ezokból agyalok egy ideje(plusz pénzhiány miatt is ráérek), csak én nagy(obb) akksit is szeretnék.
Esetleg nézd meg a Coolpad F1-et, azt is dícsérik a gazdik, Nekem most az tűnik a legésszerűbb megoldásnak, és nem is drága. -
Lord bIron
csendes tag
Köszi a választ.
(Nézegettem már ezt a térképet, csak vmiért az adblockom kiszűri a beállítási opciókat.)
Nem tervezek youtube-ozni wifin kívül a korlátos netem miatt (500 mega), böngészni opera minit használtam pont ezért (azon 2g-n is elviselhető a sebesség), a google maps és a viber lehet inkább a szűk keresztmetszet. A levelezés, chat és szinkronizáció is megy 2g-n, de ez eléggé öntökönlövésnek tűnik, ha megfosztom magam a meglévő szolgáltatástól.
Laza viszont azt mondja, h nem zavaró.
Ehh, marad az agyalás még egy ideig.
-
Cyborg
őstag
ITT kapsz választ a kérdésedre. Elvileg rengeteget buksz Vodásként egy nem 900-as telóval, gyakorlatilag csak a városokban lesz 3G, minden máshol csak 2G, viszont azon is megkapsz minden fontos üzenetet, böngészgetni is lehet, satöbbi, csak a YT lesz tetű lassú

Persze ez a térképes dolog csak találgatás, hogy így van, nem szentírás, de egyenlőre ezzel kell beérni, mert a Vodafone sem hajlandó pontos felvilágosítást adni az ügyben.
ITT találsz listát a Vodafonosoknak való telókról, a lista elég karcsú, mindenki döntsön saját belátása szerint.
-
Laza...
addikt
-
Lord bIron
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek már egy ideje a telefonnal és nagyon tetszik, ár/érték arányban verhetetlennek tűnik (előtte a redmi 1s fórumot bújtam, ahol szerencsére kiderült, hogy a felmagasztaló reviewk ellenére a gyakorlatban agyfaszt lehet kapni tőle
).
Ami viszont most megijesztett, az a 900MHz-es 3g hiánya. Vodafone-os vagyok (szegedi, de Dunaföldváron is gyakran megfordulok), aminél ugye az országos lefedettség fele (a vidéki területek) ezen a frekvencián történik. A kérdésem az lenne az ennél a szolgáltatónál lévő tulajoktól, hogy mennyire zavaró ez. A főútvonalak+városok vajon rendesen meg vannak szórva 2100-as frekivel? A voda honlapján semmi infó ezekről...
Előre is kösz a választ.
-
asdf_
veterán
A Nubia security-t az uninstallhatom batran, ugye? Mintha elakadt volna rajta ket bejovo hivasom, vagy valami hasonlo, egy pillanatra kepernyo felvillan, aztan annyi, es lett egy nem fogadott hivasom. Utana ugyanez meg egyszer, az ertesitesi savban meg megjelent a program, es kinaiul gagyaraszik valamit

-
426os
őstag
-
asdf_
veterán
Hihetetlen
Valahogy nem tudom magam ele kepzelni a pillanatot, amikor kipattan ez valaki fejebol, hogy te figyu, tudod mit, van az mp3-akban ez az id3 tag, benne van az album neve, cime, meg hogy hanyadik track az adott nota, vicceljuk meg a juzereket, hagyjuk ezt a szamsorrend dolgot a fenebe... Beszaras, komolyan 
-
426os
őstag
-
asdf_
veterán
A gyari zenelejatszo tenyleg abc sorrendben akarja lejatszani egy album dalait, vagy en vagyok a hulye?

-
Upo
addikt
Miui tesztelés után én is visszatöltöttem a cwm mentést, nekem is hülyéskedni kezdett. Mobilnetre se nagyon akart felmenni, wifiről nem akart menni a telepítés, program uninstallra reboot, úgyhogy nyomtam egy wipe data-t, utána még mindig voltak gondok. Úgyhogy csináltam cwm-ből egy wipe data+format system-et, újrahúztam a gyári romot, most jó lett.
-
beneszilo
tag
-
doongoo
addikt
-
Pitti11
tag
-
Senais
aktív tag
-
Laza...
addikt
Nem egészen, mert CWM volt a telódon, és nem tudom milyen verziós rom. Ezt fél éjszaka alatt megoldottuk
Volt wipe is, (én legalábbis mondtam/írtam) de szerintem nem csináltad meg.Mindenképpen kellene egy wipe cache és advanced/wipe dalvik cache.
Szerintem simán rátetted az 1.12-őt, újraindult és örültél hogy minden OK. De nem feltétlenül minden OK, a wipe-k nem véletlen kellenek
A teló nem tőlem van, mielőtt bárki megkövezne

-
beneszilo
tag
-
Senais
aktív tag
-
Laza...
addikt
-
beneszilo
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Senais
aktív tag
-
beneszilo
tag
-
Tika79
tag
-
Laza...
addikt
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy miért nem tölti be a videókat a youtube app? (connection to server lost - touch to retry hibaüzenet, bármilyen videónál)
Találtam egy olyan megoldást, miszerint az aktuális wifi kapcsolatnál DNS1-et át kell írni 8.8.8.8-ra, a DNS2-t 8.8.4.4-re, de így sem jó

-
Tika79
tag
-
Senais
aktív tag
-
Laza...
addikt
-
doongoo
addikt
-
Senais
aktív tag
Gondolom mással is előfordult már, mikor visszaállította a telefonszámait a telefonon akkor mindig duplázta, triplázta és így tovább... a számait. Miui-nál külön öröm volt, hogy a dupla névjegyeket össze lehetett fűzni, megörültem hogy zte-nél is van ilyen funkció, viszont mikor rámegyek hogy csinálja meg, nem történik semmi

Van akinek ez működik?
-
FoxPuppy
tag
-
XenHai
senior tag
-
FoxPuppy
tag
Radio-csere :
Nekem legutoljára tegnap a 4.9.27-es MIUI tesztelése után volt SIM-problémám, visszatettem backupból a stock belakott romot és csak egy SIM-et érzékelt újraindítás ki-be kapcs után is.
Fogtam a gyári romot kiszedtem a rádiót megcsináltam a zip-et belőle feltoltam és megy mind2 SIM-mel.
Szóval nekem ez működött , de mondjuk mást nem is tud felülírni a MIUI telepítő sem ha megnézed a file-jait.
Illetve a CWM-backup csak a kernelt backuppolta a radiot nem!!!TWRP SD-mount:
Igen nekem is be van X-elve és backupot is csinál aktuális dátummal a külső SD-re is nekem is.
Szóval tudja használni recovery-ben a kártyákat, viszont a géphez csatlakoztatva az illesztő driverekkel valami nem ok..JAVÍTÁS: Az USB-mass storage mód nem megy, az MTP működik rendesen !!!

-
doongoo
addikt
„Nagyon jó az új TWRP, csak sajnos nekem nem csatol-ja a meghajtókat
,
a CWM nekem csatolta a belső SD-t."Ezt hogy lehet tesztelni? Ha bemegyek a mount lehetőségbe, nálam alapból be van ikszelve intSD, microSD, data, cache. Backupot is megcsinálja mindkettőre, attól függően, melyiket választom ki.
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
És ez tuti segít, kipróbáltad személyesen? Csak azért, mert valamelyik korábbi Miuinál én beleszaladtam, hogy a Miui elvitte 1 simesre a telót és hiába volt cwm backup a gyári rendszerről, azt visszaállítva is maradt egy sim. Akkor is kaptam radio fájlt, de nem segített, csak a gyári Rom újrahúzása.
-
Laza...
addikt
-
doongoo
addikt
-
tpeter77
addikt
-
aytukabozs
addikt
-
Laza...
addikt
-
asdf_
veterán
-
tpeter77
addikt
-
Laza...
addikt
-
FoxPuppy
tag
Sziasztok!
Aki (véletlen) MIUI rommal mókolna, majd visszatérne a stock ROM-ra és azt tapasztalná hogy, csak egy vagy egy SIM-et sem lát a telefon, akkor az recovery-ből tolja fel ezt a zipet.
(ezek a MIUI romok módosított radio-fileokat használnak.)Az update csak a stock 1.12-es radio fileokat tartalmazza.
Természetesen a flash-elés csak saját felelősségre !!!
Laza : köszi, akkor bátran rendelek
Nagyon jó az új TWRP, csak sajnos nekem nem csatol-ja a meghajtókat
,
a CWM nekem csatolta a belső SD-t. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Tika79
tag
-
Laza...
addikt
-
asdf_
veterán
Ahh, imadom, amikor alapfunkciokat elrejtenek a juzer elol :/ thx Akkor mar csak az a nyugom, hogy 3 megapixel a legkisebb (a regi telefonomon volt 640*480, bazisok vonalkodot fotozok, arra pont jo volt, hogy latszik, de nem foglal sok helyet foloslegesen)
A masodikra: index, de akar ez a forum is: van a hozzaszolas sotetbarnaja, scrollozol, scrollozol, aztan leersz a lap legaljara, ahol mar vilagosszzurke hatter van. No, minel tobb mutatkozik ebbol a vilagosszurkebol a kepernyon, a hozzaszolas tartalmanal levo barna annal vilagosabb lesz.
-
FoxPuppy
tag
-
aytukabozs
addikt
-
Laza...
addikt
-
FoxPuppy
tag
Sziasztok!
Nem tud, Valaki ajánlani valami megbízható helyről minőségi márkájú tempered glass fóliát , meg valami, normális, diszkrét tokot ?!
-
Laza...
addikt
-
asdf_
veterán
Thx, a wifi-re rajottem idokozben, hogy mindig bekapcsolvara kell rakni, mert ha maradjon bekapcsolva ha csatlakozva van, az nem nyert kategoria, annak ellenere, hogy bekapcsolva kene maradnia, nem tudom, valami 20-30 perc mulva mar tokhiaba pingeltem a telefon ip-jet, marhara nem valaszolt, feloldottam a kepernyozarat, es hopp, egybol jon valasz, no, akkor raktam ra, hogy mindig bekapcsolva maradjon. Nem tudom mennyi akksit eszik, de leszarom
Aztan, hogy igy hogyan jonnek a levelek, az majd kiderul, hetvegen nalam halistennek nyugi van 
@batonyo #1441: thx, ranezek.
Azt meg jol tippelem, hogy ha fenykepnel felbontast is akarok allitani, akkor 3rd party app, merthogy a gyaribol ennek lehetoseget sikeresen lehagytak? (vagy csak en vagyok bena?
)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1600 - 1501
13915 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsit drágábban a Sony is ott van, az arra írt 40MB/s olvasás az valszeg igaz is, az írási sebességét meg ki tudja 

Én szerettem a Hongmit (vagy Redmit, ahogy tetszik), de mostanában a MIUI csapat nem áll a helyzet magaslatán. Elég sok a probléma, lásd pl. Mi3 topic is (igen, én figyelemmel követem