Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attesz
aktív tag
válasz
faggyasgergo
üzenetére
Sziasztok!
Pont ezt próbálom elmondani a magam rossz megfogalmazásában.
Képzeljünk el egy extrém esetet.
Van egy telefon, ami mondjuk 16Gb-ig kezeli az SD kártyákat.
A belső memóriája pedig elég kevés.
(amikor a Blade-et csináltam, akkor hasonló gond jelentkezett)
Azt mondjátok, hogy legyen rajta a Link2Sd. Ok.
Felrakod. Viszont találkozol azzal a problémával, hogy telepíted a programokat amiket használsz és hiába linkeled az Sd-re, akkor is hamarosan elfogy a belső hely. Ugyanis nem pakolja át az Appokat teljes egészében az Sd-re. De gondolom ezt Ti is tudjátok. Tehát igazából nem lehet kihasználni a 16Gb-ot.
Ha telepíted az in2ext-et ahol a partició max 2Gb lehet. Persze most mondhatjátok azt, hogy mi az ami nem fér el 2Gb belső memórián. De mondom ez most extrém eset. Szépen telepítgeted az Appjaidat és fogyóban a hely. Itt már nincs lehetőség bővítésre.
Megint csak ott a 16 Gb amit nem lehet kihasználni.
Ezért gondoltam azt, hogy jó az a kombó amit kitaláltam.
De igazából ez a dolog a kis belső memóriánál és kis kártyánál jön elő a legjobban.
A párom Skate-jébe egy 4 Gb-os kártya került. 1Gb-ot leválasztottam a belsőnek, a többi meg a maradék, hogy legyen hely fotózni, a zenéknek, filmeknek, .....stb.
Ezért, hogy ne tünjön el a hely olyan gyorsan a Link2Sd-vel a játékokat átraktam a másik particióra.
Tök jól működik ez a megoldás.Csak gondoltam leírom
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo
üzenetére
Valami rémlik, hogy én annó emiatt tértem át az int2ext használatára, mert link2sd-vel is sikerült elérjem a „kevés a hely...” üzenetet, amit int2ex-tel még soha. (1 gigát választottam le
)Amúgy most már pár nap használat után az a tapasztalatom, hogy a 21-i romban időnként van egy-egy megtorpanás... főleg ha telefonálni akarok (exdialer-t használok), elég hosszan gondolkodik, mire nekiáll.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)