Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
Mivel a patch szerintem a ROM-ot patch-eli és nem a kernelt, így mindegy a sorrend.
apeelme:
Létezik olyan magyar T9 szótár az IA2R-hoz, amiben az ékezetek nincsenek megfordítva, és működik a saját billentyűzettel? (Smart Keyboard-al megoldható, de nem szeretnék másik billentyűzetet.)[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz dombila #16551 üzenetére
"Létezik olyan magyar T9 szótár az IA2R-hoz, amiben az ékezetek nincsenek megfordítva, és működik a saját billentyűzettel? (Smart Keyboard-al megoldható, de nem szeretnék másik billentyűzetet.)"
Nekem olyan kéne, amiben mindkét fajta betű benne van. Van ilyen, mert más telókon működik.
-
apeelme
addikt
válasz dombila #16551 üzenetére
terveztem hogy megcsinálom...de idő hiányában feledésbe merült a dolog
(#16548) OrLiX: G^zC^mp€r kérdése jó...tényleg miért ? és nehogy azt mond hogy véletlenül...egyébként nem baj, de nem fogom minden esetben leírni az összes lehetséges variációt...amúgy meg minek úgysem tartják be nem?
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
A kis feleségem csókoltatja a szakácsokat és a segítőkész fórumtársakat!
Előzmény: Megvettem a Blade-et, s mondtam neki, hogy ha nagyjából kiismerem, akkor az övé lesz, én meg nézek valami nagyobbat. (Még mindig gondolkodom a Skate-en, de lehet, hogy egy Blade + valamilyen Tab lesz belőle) Ő erősködött, hogy neki "butafon" is jó, nincs kedve új dolgokat tanulni, nem egy technokrata stb. Valami egyszerű nőies "kagylósat" szeretett volna. Ma készítettem neki egy Skype account-ot és éppen a Torontóban élő barátnőjével beszélget, amit nem tudna, mert a netbook-ot én nyüstölöm jelenleg. 1 perces szünetében jött be szólni, hogy nekem köszi a telefont, meg a készítőknek a "programot" - ez nála az IceArmor2 ReBoRn megnevezése.
Azt hiszem hamarosan lesz nekem is kérdésem Tablet ügyben, persze a saját topicjában, én is köszi a munkátokat!
(kelcsoca okés, de apeelme-t csak PayPal-lal lehet meghívni egy kávéra? Aki tud más módot rá, jöhet privátban, köszi)
[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
maggi1886076
addikt
ezt próbálta már vki?[link]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Z.É.T.
őstag
válasz tboldi #16561 üzenetére
Nem mertem, mert mi van, ha az ape haiti kreolul van? (segít)
Vagy latinul/olaszul? (méh)
Esetleg portugálul? (kizárólag/egyetlen)
Akkor lehet, hogy az elme sem magyarul! (Elme azeriül tudomány, dánul szilfák, stb. Azért köszi az észrevételt!https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Dover
tag
A romnak a .zip-jében hol található meg a nyelv?
[ Szerkesztve ]
-
macsek18
aktív tag
Felraktam az ice armor2 reborn-t. Köszönet az alkotóknak
Két kérdésem van.
Kipipáltam az ébresztést hangerő gombbal,alvó állapotból,de nem működi.
Alapból nem,vagy csak valamit rosszul lőttem be?
A másik,hogy 1500-as aksim van. Simán csak merítsem le és töltsem újra,vagy kalibráljam? -
-
Keeperv85
nagyúr
Nincs a dexben semmi ilyesmi, az maga a program. Mi a gond vele? Csak annyi, hogy éppen nem tudod mi van a másolandó fájlokban és az aláírás ellenőrzésen szépen elhajt vele a rom a 'csába... Ráadásul nem kell és nem is lehet minden az arsc-kből az egyik romból a a másikba mozgatva...
-
Mercutio_
félisten
válasz Keeperv85 #16533 üzenetére
Ez a BrewMP doksi tényleg elég részletes, gondolom vannak standard "lib"-ek, amik ezeket a funkciókat kezelik és valami grafikus felületen keresztül kiajánlják, vagy ne álmodjak?
Konkrétan hol/minél kell ezeket az infókat használni?
Az EFS2-es doksit kevésbé értettem, ez a memória egyes területeinek/felhasználásának definiálálsa, vagy mi a szösz? (túl tömör, kevés az infó benne)
#16575: Ez már tavaly is lejött nekem, érthetetlen, hogy ha valaki még ennyire se tudja mi/hol/miért van és milyen módon módosítható hogy mer beletúrni
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Dover
tag
válasz #40993792 #16578 üzenetére
ebből nem lett semmi "Installation aborted"
Figyelj Mercutio_ ha észre vetted volna a magyar rom főzők nagyon nagy része eltávozott a Blade-től vagy csak magának módosít!! Vmikor vkinek el kell kezdeni, ideje lépni legalább elsajátítaní dolgokat! Hisz a tudás ingyen van (még) !
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Mercutio_ #16577 üzenetére
A grafikus felület maga a QXDM és a QPST, de nem úszod meg a programozást. Ami van, az bent ül a kernel mélyén. Az EFS2 doksi egy felosztás egy tipikus Quallcom memória berendezkedése...Minden egyes fájlnak megvan persze külön-külön a szerepe. amss.mbn >> fő FW és radio layout, cefs.mbn >> Compressed EFS.. stb.. stb.. Mindegyik másképp kódolódik. Mivel magukba foglalják a bootloadert is, így ezekkel könnyű téglát gyártani...
-
Dover
tag
HÁÁÁÁÁ
Sikerült!!! Bebootolt!!! És még magyar is!!!! igaz kb 65% de azis vmi!!!!!
(feltöltést ne kérjetek mert a feltöltő sebességem 50Kb/s! bocsi) -
ux1
addikt
Mindenkit elvittek az ufók
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
csibor
addikt
ZTE Libra hogy viszonyul a SG3-hoz sebességben? A teszt 2.1 ment, de ha jól látom most már 2.3 rá.
-
DJGABI
addikt
válasz csibor #16594 üzenetére
Van egy Galaxy3 (remélem ezt értetted SG3 alatt) a környezetemben. Igazából így az egyetlen előnye manapság, hogy 3-4 napokat eldöcög egy feltöltéssel az ismerősömnél. Amúgy minden tekintetben jobb a Libra (esetemben a Blade). Kijelző egyértelmű, RAM egyértelmű. A G3 prociját oké, hogy lehet Gigahertz-ekig húzni, a baj csak az hogy nincs mellette rendes grafikus gyorsító (FIMG 3DSE, állítólag Spicából örökölte). Szóval bármilyen 3D-s játék felejtős, de pl még egy Drag Racing is baromi szaggatós volt rajt. Ja és nem mellesleg a Librára hivatalos 2.3 van, szóval 100%-osan működőképes, a G3-ra csak CM7, pár dolog még mindig nem működik benn.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tivcike
tag
CM9 RC5.82 hogy müködik? Próbálta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest