Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz DJGABI #14401 üzenetére
Gyári frissítőtől is lehet tégla.
Szerintem ne szórakozz ezekell a konvertálókkal hanem gen2-esísd. Ha már nekiállsz akkor használj olyan frissítő ami 136_2_302-es partició kiosztást csinál. Ami a téglát illet a legtöbbet életre lehet kelteni amit meg nem azokat álltalában cseréli a szervíz. -
tboldi
nagyúr
válasz DJGABI #14525 üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok, most kerültem gép elé.
A teljesítmény részleghez bekerült pár extra, nem kell hozzá külön app: I/O scheduler, memória-kezelő, valami KSM (még nem tudom, mi ez).
Bootanimáció egyszerűbben cserélhető és előnézet is van.
A statusbar is teljesen átvariálható. Az óra színe/helyzete most már romon belül megoldható. Maga a csík színe is változtatható, átlátszó is lehet (csak egy kicsit vagy teljesen), vagy egy másik képet is be lehet állítani. Ugyanígy be lehet állítani a legördülő részt is. Most már nem kell szórakozni az apk-kal. Itt annyi a bökkenő, hogy lehúzáskor van egy kb. 1 mp-es lag, remélem squadzone kijavítja.
A fordításra némítás funkció is alapból benne van.Így hirtelen ezek a legérdekesebbek. Bővebben ott a linken a changelog, lehet bogarászni.
szerk.: Most jött egy update hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
-
gabe8719
senior tag
válasz DJGABI #14956 üzenetére
És nincs véletlen fellelhető formában valami külön recoveryből telepíthető animációs pakk a sima IA2-höz, amiben ezek megvannak? (pl. kijelző elfordulás, áttűnések, stb..) Az baromi jó lenne
A belakott reborn-ról van backupom, melyik apk-t keressem a témához? (Bár ez nem létszükség, szerintem az IA2 téma is teljesen jó. )[ Szerkesztve ]
-
-
xSide
őstag
válasz DJGABI #15061 üzenetére
Még mindig a régi tele2-es kernelt raktam bele, persze a régi wifi mappával együtt
Maradt a megszokott sebesség fájlküldéskor is (letöltés pc-ről 2,5mega és fel 1,8mega)
Tegnap raktam fel, így akksi időről nincs még tapasztalat, viszont a görgethetőség, még finomabb mindenhol
Még nem laggolt be egyszer sem...
Az android billentyűzet fc-vel leállt, így lecseréltem alapból a smart pro-ra![ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz DJGABI #15101 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Bevallom nagyon parázom tőle, hogy valamit elba szok.
Keresnem kellene egy ismerőst, aki csinált már ilyesmit. Ha egyszer megmutatnak valamit, azt egy életre megjegyzem, de ez most nagyon új.
Akkor - ha jól értem - az első lépés a telenoros frissítés, aztán jöhet a -1-es pont linkjén található,
"HA ÚGY ÉRZED, HOGY NEM VAGY BIZTOS, INKÁBB NE IS KEZDD EL A FRISSÍTÉSI FOLYAMATOT!
A MŰVELET SORÁN A TELEFONODBÓL AKÁR TÉGLA IS LEHET, AZAZ TELJESEN MŰKÖDÉSKÉPTELENNÉ IS VÁLHAT!!!"
rész.
Egészen megnyugodtam.Nincs erre valamilyen olcsó fizetős szolgáltatás valamelyikőtöknél? (priviben persze, ha és amennyiben)
Szívesen megtanulnám, csak nincs kedvem 2 évig számlát fizetni egy penge téglára...https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Glatius
őstag
válasz DJGABI #15675 üzenetére
A ZTE Era után nekem is csorog a nyálam, kár hogy akkor is sokba fog kerülni, ha olcsó lesz, az bizony egy másik kategória.
A frissítés pedig éppen le is lehetett tiltva, nem tudom, nem-e a naptár szinkronizálással csinálja az óra állítást, mert akkor annak be kell lenni kapcsolva, hogy ne csak bekapcssoláskor frissítsen.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Lenry
félisten
válasz DJGABI #15916 üzenetére
a designnal nincs bajom, nekem bejön.
most a Qualcomm kiadta az Adreno drivereket, úgyhogy a hardveres gyorsítás is dobhat a dolgonde még nagyon sok munka lesz vele, mire ez egy, a mindennapokban használható rendszer lesz.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
donjohnson
addikt
válasz DJGABI #16278 üzenetére
ha ennyire zavar, akkor töröld a Camera.apk-t a rom system / app mappájából és másold oda az lgCamera-t, majd telepítsd a módosított RLS5 romodat.
arra figyelj, hogy 0-ás legyen a tömörítés mértéke, amikor készíted a zip-et.
egy kis segítség: [link]sto1911: jaja, az még jobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
t181
senior tag
válasz DJGABI #16349 üzenetére
Hát igen, az új driverek miatt van. Egyébként ezzel én is így vagy, hogy ritkán fényképezek, de akkor normálisan akarok, csak a cserélt Blade-del olyan probléma van, hogy készíteni kell 2-3 képet, és utána tud normálisan fókuszálni.... :S
Nem mondom, hogy nincsenek hibái(nehezen jut eszembe, a kamerát kivéve), de számomra mindennapi használatra teljesen alkalmas, pedig, nem csak FB-zek...A videó régi, mármint az a verzió, amiben nincsenek az új Qualcomm driverek.
A kér ROM között, nem túlzással, körül-belül ég és föld a különbség...Szerintem tegyél egy próbát, megéri...
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
maggi1886076
addikt
válasz DJGABI #17137 üzenetére
ezzel a rommal nem foglalkoztak, mert adatokat küld és nem lehet tudni, hogy milyen célból.
Más: TomG féle kernel mit tud?
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
kvojnovics
tag
válasz DJGABI #17341 üzenetére
Hello!
Köszönöm a gyors reakciót! Válaszom a következő: bármennyire is úgy tűnt, nem vagyok egy nagy módosítgató, maximum annyira, hogy app ki, app be, új bootanimation cserélése és más audio "beépítése"! Ezek egytől egyig megoldhatók lazán egy zipes recoveryből telepíthető fájlnál! És az én tudásom csak eddig terjed! Sajnos! Ezért lenne szükségem arra, amit írtam! Ui.: már töltöm amit linkeltél! Megpróbálom! Előre is köszönöm! Szép napot!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz DJGABI #17473 üzenetére
NEM telepíti fel, csak van benne driver. Ami települ, az a Windows saját drivere, HA nincs letiltva ez a lehetőség.
A telefont nem kell bekapcsolni a folyamat előtt, sőt, akku sem kell bele... DE(!!!) ha benne van hagyva, akkor sem lesz baja.
Viszont én -ha már exe- kivenném a cefs-t a folyamat alól, ugyanis az az ami totál felesleges és veszélyes is...
-
-
t181
senior tag
válasz DJGABI #18319 üzenetére
SS7-et Én is használtam, még abban a "korszakomban", amikor nagyon az akksi-ra mentem.
Ment is, jó is volt, gyors is, bírt az akksi.
Aztán valamiért visszamentem CM7-re. Akku-idő szempontjából semmi különbséget nem vettem észre.
Ismét leírom, hogy csak burstlam 6.4-es build-jéről tudok nyilatkozni, azt használtam huzamosabb ideig.
Pont érettségi előtt jött ki az a build. Nem akartam kísérletezgetni, kellett egy jó ROM, de furdalt a kíváncsiság, felraktam.
Egy átlag napom:reggel vonaton zene, és egy kicsit nyomkodtam. Suliig zene, suliban érettségi előtti utolsó percekben is nyomkodtam. Vissza az állomásig zene. Ott egy óra várakozás: zene, mobilnetezés, játék, telefonálás. Vonaton zene, nyomkodás. Hazáig zene.
Plusz minden sétával megtett utamat az Endomondo kísérte figyelemmel, tehát GPS is ment.
Úgy érzem eléggé ki volt használva. 35-40% körül volt kb, mikor hazaértem.
Szerintem elég korrekt az akkuidő is.Szerk.:
SetCPU-val beállítottam, hogy kikapcsolt képernyőnél 122-245MHz között pörgetheti a procit.Szerk2.:
Nem nevezném csilli-villinek. Csak sokkal kényelmesebbnek, mint a CM7.[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest