Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Jelenleg melyik a legjobb ICS Bladera?
-
thxer
aktív tag
válasz barnam_ #17953 üzenetére
Nekem a tilal6991 0510 van fent, a kamera előnézet működik, lehet vele fényképezni, videót nem tud, bejövő hívásnál éled, bluetooth, gps, wifi működik, fényérzékelő és távolságérzékelő is. Elég stabil, már egy ideje ICS-t használok és mindig frissítgetem, de fagyás még nem volt, nem ragad bent processz, az akkuidő jó. A sebességével sincs gond, gyorsabbnak érzem mint a GB-t, pedig itt teledobáltam widgetekkel az asztalt, van rajta valami effekt is + élő háttérkép és nem szaggat.
-
thxer
aktív tag
Videólejátszás még korlátos, Youtube csak LQ-ban megy, olyan 400x240 a max felbontás amit szaggatás mentesen játszik. Gondolom emiatt nem tud videót sem felvenni. Panorámaképet sem csinál.
Hárombetűs navit szoktam használni, zenehallgatást sztereó BT headsettel, wifi, net megy, ébresztő jó, hívást jelzi, a végén visszajön a kép, szóval amire használok arra tökéletes. -
t181
senior tag
Ha ICS, akkor nálam mindenképpen ez.:
http://www.modaco.com/topic/353230-may-8ics-beta-rom-aokp-cm9-remix-rc-63/
Akinek mond valamit az AOKP, az feltétlen tegye fel. Akinek nem ,az pedig azért.
Nekem sokkal jobban bejön, mint a CM9. Milliószor több beállítási lehetőség.(sok nem felesleges, kényelmi funkció)
A héten érettségiztem, kellett egy stabil, korrekt rom.
Nálam 5ösre vizsgázott.
Zenét hallgattam, játszottam, neteztem, endomondo-ztam és lazán kibírta a napot.
Most már erről készül mindig NANDBackup, és ez megy vissza, ha valami új nem jön be.
Kernel ide vagy oda, fos vagy nem fos, igazi ICS vagy nem, nekem most ez jön be.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Murphys2
tag
válasz Hujikolp #17935 üzenetére
Nekem egyből felment minden gond nélkül... de ne sajnáld. Igaz, hogy tökéletesen működik a hangszóró a Viberrel és Skype-al, de az aksi kb 16 óra alatt lemerül sima készenlétben. A hangszóróból folyamatosan halk sistergés hallatszik, így nem hagyja lekepcsolni szegény telefont. Második nap után inkább újraindítottam a telóm, és használom ismét headsettel. Bár ha csak otthol akar valaki telefonálni a töltő közelében, akkor jó megoldás lehet...
-
barnam_
nagyúr
Akit még érdekel a CM7:
CM7.2 Unofficial May 10th [link]
Semmi extra, de azért jó látni, hogy még mindig vannak friss build-ek. -
rezme
tag
Azt kell mondjam nagyon meglepett az ics, haver telójára raktuk fel és csak keresem az állam, valóban egyedül a youtube hq-kell csiszolni meg a legelején beállítani hogy a háttérben egyszerre csak 2 alkalmazás fusson. Írják hogy nem alkalmas hétköznapi használatra, de sztem ez hülyeség. Ha valakit érdekel konkrétan erről a romról beszélek.
[ Szerkesztve ]
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
-
w333
félisten
válasz barnam_ #17979 üzenetére
Nem olyan rossz ez mivel én a Moto Defy-n is ilyesmit használok igy nekem nagyon tetszik illetve ugyis feleségem használja és ezt meg úgysem tudja elpiszkálni mint pl. a cm7 -et na mind 1 marad nálam nagyon stabil és sokkal jobb az akkuhasználat
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #17983 üzenetére
Az lényegtelen. Ez is csak egy 1 órás használat utáni "akku statisztika"
-
Sulthekk
aktív tag
Plagizálják az Ice Armort:[link]
-
w333
félisten
Felraktam a Swedish Snow Rls7 verziót csak nem tudom hogy-hogy lehet a tárcsázót alapértelmezetté tenni mert mindig a címtár jön be előre is köszi
-
w333
félisten
válasz donjohnson #17994 üzenetére
Újraindítás után megjavult
[ Szerkesztve ]
-
koszegii
tag
Sziasztok!
Jelenleg az RLS7 van fent, ezt [link] a romot szeretném feltenni.Mi a csere menete,leírná valaki?Köszönöm.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest