Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
régi sweet dreams 2-t cseréltem le asszony telóján ice armor 2 rebornra, és az értesítési csengőhangoknál nincs ott a Clarinet nevezetű... nem tudja valaki véletlenül, h honnan tudnám letölteni? Ezt szokta meg a lelkem, és vissza szeretném rakni neki
-
RockHaRD
addikt
válasz kelzsoca #17656 üzenetére
tényleg
letöltöttem a SW2-t, és benne volt ogg-ként
köszi, bnőm nevében is
szerk.: amúgy a legnagyobb fail ez az androidtól, hogy Clarinet néven fut ez a csengőhang, mert ez Oboa hang (mindketten oboisták vagyunk, szal megismerjük )
kb olyan ,mint annó vmelyik Amerikai Pitébe, amikor a Stiffler megdug egy Angolkürtöt, és azt mondják rá, h Oboa -_-
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #17485 üzenetére
Nekem a frissítésnél amikor bejött a 100% megjelent a "Sikeres letöltés" és visszaállt 0%-ra. A telefonon viszont FTM felirat volt. Vártam 5 percet semmi sem történt, lehúztam, ahogy a hivatalos leírás is javasolja.
Most akkor ezt elkapkodtam, mert a boot képernyőt nem vártam meg? Az mennyi idő múlva jelent volna meg? A Telenor sem jelezte, a T-Mobile meg még szűkszavúbb.
Annyi változást tapasztaltam, hogy az alkalmazások föl-le görgetése nem annyira gyors, mint a 2.1-el volt.
-
istnag
addikt
sziasztok,
Tanács,tipp,megerősítés kellene..
Szóval, tegnap előtt este a párom rálépett egy nagyon picit a telefonomra,nem is törődtem vele,mert tényleg csak kicsi volt...,másnap reggel akarom tudni az időt,menyomom a bekapcs gombot,de csak nagyon nagyon vékony színes csíkokat láttam kb 4 db,a kijelző többi része fekete. Aztán próbálgattam,de mostanra már semmi nem jelenik meg a kijelző látszatra nincs betörve,a bevilágítás oldalról tökéletes. Szóval egyszerűen nincs kép,én úgy gondolom kijelző,vagy annak a kábelje lehet oda...Szívesen meghallgatnám Ti mit gondoltok! Köszi szépen Mindenkinek! -
-
istnag
addikt
válasz kelzsoca #17667 üzenetére
Igen erre is gondoltam,már el is küldtem egy szervízbe..Egyébként a legjobb az aegészben,hogy előtte nap meg az asztalról verte le,akkor a flaszteron csattant,de működött faxán,amíg rá nem lépett másnap este. szerintem ez a rálépés volt a pont az i-n...most készültem új telefont venni,ez meg az övé lett volna,mert nagyon tetszett neki,nemsokára megérkezik az új ház is hozzá.. Mindegy jól már jövünk ki belőle szerintem,,,
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz kelzsoca #17667 üzenetére
Szia Zsoca.
Apeelme-ről nem tudsz vmit, hogy merre van? Nagyon eltűnt?
Küldtem Neki email-t is, de arra sem reagált semmit.
Esetleg Te is tudnál nekem segíteni ötlettel:
annyi lenne, hogy az IA2R romban található szótár - balra dőlő ékezetekkel és felajánlott szavakkal -, hogyan lehetne másik CM7 romba átrakni, mert az nagyon bejött és jól működött?Köszönöm előre is
Janó"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kelzsoca
félisten
válasz istnag #17669 üzenetére
előtte nap meg az asztalról verte le
Itt mozdulhatott ki a kábel a helyéről, és a taposást volt az i-re a pont
Ha a touch panel nem tört be, akár egy szakszerű szétszedés, és a kábel megigazítása helyre is hozhatja, ugye ha nem tört el a digitizer, az LCD sem sérült, hiszen az alatta van.
(#17670) jano_77
Szerintem a mai naptól már elérhető lesz itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
lehet a Blade-en keretet cserélni? Hátlapot nyilván lehet, de az előlap keretét lehetséges? Bnőm telója borzasztó állapotban van... kijelző-fólia van rajta kezdetek óta, tehát az makulátlan, de a keret... az durva
szerk.: [link] pl ez rámenne? Mármint nyilván rámenne, de nem éppen otthoni munka lenne kicserélni, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Keeperv85 #17672 üzenetére
Akkor a digitizer alatt (ami esetenként túléli a behatást) sérülhet az LCD is, bár érdekes hogy a legtöbb esetben éppen fordítva van (mondjuk egy ejtést követően)
Viszont a becsíkozodó kép a szalagkábel kimozdulására is visszavezethető.
(#17673) G^zC^mp€r
A váz és középrész tudtommal azonos, de majd jön egy szétszedésben jártasabb kollega (Keeperv85) és megerősíti vagy megcáfolja.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz kelzsoca #17674 üzenetére
a kérdés nem arra vonatkozott, hogy azonos-e a ház, a linkelttel, hanem ha megvesz az ember egy ilyet, akkor azt otthon ki tudja cserélni pl? Mert látom, h ezen pl az előlap üvege is benne van (vagy plexi, nemtom), és akkor pl az érintő képernyő nem romlik-e el, ilyesmi?
-
kelzsoca
félisten
válasz RockHaRD #17677 üzenetére
Én értettem a kérdést, de ha a ház nem azonos, akkor kidobtad a pénzt az ablakon.
Többen próbálkoztak már otthoni cserével, aki valamelyest értett hozzá az ki tudta cserélni, de voltak jópáran, akiknek ez nem sikerült (pl: elektromos töltést adtak a digitizernek, eltörték a kábelt, vagy kitörték a csatlakozót a helyéről stb..)
-
RockHaRD
addikt
válasz kelzsoca #17678 üzenetére
értem tehát ha elvielg mindent a helyére raksz, nem törsz el semmit, akkor az érintő képernyő ugyanúgy működni fog...
amúgy a "valamelyest értett hozzá" részbe szerintem bele tartozom, mert elég sok telefonon cseréltem annó házikót... (sőt, N95-ömön annó az alaplapon kívül szinte mindent kicseréltem )
-
pch
senior tag
A digitizer berakásához érdemes esd védőkesztyűt használni csuklópántos földeléssel.
Nélküle 80-20% a halálozási arány....pch
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
tivcike
tag
Hali! Olyan progit keresek amivel tömegesen lehet névjegyeket törölni
-
Sulthekk
aktív tag
válasz Keeperv85 #17652 üzenetére
Nna, már majdnem működik. Nem könnyű binárisokat belenyomni az APK-ba fordításkor... Csak egy kis bibi van: Pont a rootoló részt nem tudom kipróbálni.
Csináltam olyan verziót, ami Rootolt telefonon már működik (Egyenlőre csak GEN2), felflasheli a recoveryt és szépen újraindítja a telefont. De ez is csak akkor működik, ha egyenként hívogatom 'su -c'-vel, ha nyitok egy sh-t, és kiadatom a su parancsot, akkor már nem... Ami azért gáz, mert ugyan az exploit már nem jó CM7-re, de gyári romon azzal kéne root jogot szereznem az Appnak... Ami azért érdekes, mert másoknak állítólag így működik
-
joiner007
aktív tag
válasz RockHaRD #17681 üzenetére
Barátnőmnek, kb. egy éve beázott a bladeje, szerencsére nem ázott sokat a vízben, azonnal aksi ki, majd szétszedtem apró darabokra, két napot száradt, majd összeraktam. Igaz imádkozott, hogy bekapcsoljon, de jó lett azóta is megy neki. Szerintem elég egyszerű a belseje. Simán szét lehet szedni. Youtubeon van egy jó videó a műveletről. Ennek ellenére nem biztatlak, hogy szedd szét, mert bármi becsúszhat, és nem 100%, hogy menni fog
[ Szerkesztve ]
-
-
pinnacle
nagyúr
A Bladen a kijelző körül van védő fólia? A jobb alsó sarokban volt egy vékony csík, úgy nézett ki, mintha fólia maradvány lenne, (azt hittem használt készüléket adtak el nekem amiről már leszedték), próbáltam leszedni, de egyre nagyobb lesz. Szerintetek a fólia nyúlik egyre jobban vagy már jön le a festék?
-
mpierre
veterán
válasz pinnacle #17694 üzenetére
Plastidip a megoldás, ha nem akarsz kecsölni a garival.
@ mindenki: First strike alatt hogyan tudom frissíteni a marketet play-re? Ha elindítom a marketet az esetek többségében fc-zik. Vagy felejtsem el és szokjak át a pc-n letöltésre, majd sd-ről telepítésre?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
pinnacle
nagyúr
válasz mpierre #17695 üzenetére
Köszi! Ez, hogy működik, csak lekenem a festékhiányos részt?
Elvitték bevizsgálásra, csak az a gond, hogy ez van a honlapukon.
"Készülékem garanciális, így kérhetem-e burkolatának garanciális cseréjét?
A használatból eredő kopások miatti burkolatcsere nem garanciális tevékenység, így annak cseréjét csak fizetős keretek között tudjuk vállalni."Mondjuk azt nem tudom, mennyire jogszerű az, hogy a festékleválás nem garanciális, ráadásul 3 munkanapon belül. Akkor viszont minek viszik el megvizsgálásra?
-
mpierre
veterán
válasz RockHaRD #17696 üzenetére
Én is erre emlékszem, de az fc-k miatt gondoltam, hogy már fáj neki, hogy csak a market van fönt, nem a play.
pinnacle: Nem. Kimaszkolod azokat a részeket, amiket nem akarsz lefújni, majd lefújod az egész telót és kapsz egy leheletvékony gumi réteget a telóra, ami leszedhető bármikor. [link]
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Már 1000 éve nem cseréltem a romot, meg a kelzsoca féle "Two-Face VI" van rajta. Mi most jelenleg a legjobb rom? Egy kis frissítést kéne már csinálnom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest