- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
syl5
őstag
Csinálnál nekem egy képet a gradiens tesztről?
Itt a teszt!
Beépített böngészőbe nyisd meg a telefonnal, mert van olyan böngésző is (pl.: Opera), amelyik rosszabb minőségbe jeleníti meg a képet, így nem látszanak a kritikus árnyalatok. Letöltve se jó, mert az Album is ezt csinálja!
Ha hibás a kijelző, akkor a legelső képen kellene látnod kék csíkot/csíkokat!(#9891) djozsi
Közel sincs összesen 100 post-om, ellenben veled, aki szarja a kommenteket, amikből árad a tudatlanság...
Te kommenthuszár már csak nevetek rajtad
Tudod van ott egy szerkesztés link is 5 percen belül! Fel kéne fedezni!
Amúgy olvass bele pár hozzászólásomba...találsz ott érdemit! Jah bocs, Te azokat biztos nem veszed érdeminek, mert értelmezni se tudod... -
djozsi
senior tag
De az nem lehet, hogy 512 ramon se gyorsabb a gyári rom! Egy csomó ember fantáziavilágát döntöd most romokba!
Értsd meg, hogy most itt "A Szentséges, Új Blade", ami maga a Tökéletesség, személyesen Isten is ezzel telefonál, de a "Gonosz T" nem osztja meg ezt azokkal a kárhozatra ítélt Lelkekkel, akik "A Szentségtelen, Régi Blade" tulajdonosai, ami káoszt és pusztulást hoz mindenkire, aki a birtokába veszi. De sajnos néhány ember kávéjába tudatmódosító szereket oldott az "Ármánykodó T", aminek hatására azt hitték, hogy a "Szentségtelen, Régi Blade" is jó lesz nekik és egészen addig hitték ezt, amíg nem jött el "A Próféta, Kinek Birtokában van A Kép, Melyen Egy Szám 200-zal Nagyobb, Mint A Másik Képen" és ezzel felnyitotta a szemüket.Ez nem holmi fogyasztói cikkről szól, amire 2-3 év múlva emlékezni se fogunk, ez a Jó és a Gonosz örök, véget nem érő háborújának egyik legjelentősebb csatája, ahol a tét nem kevesebb, mint maga az Örök Boldogság.
-
vampire17
addikt
Nos, szerintem még nem volt olyan új szállításból vásárlós ember, akinek gondja lett volna a cuccal, szóval igen valószínű, hogy az új szállítmánnyal minden rendben.
Mellesleg, én szivesen lefényképezném a ram dolgot, de az egyetlen közelemben levő fényképező a mobilban van

Amúgy én is ma kaptam meg, (föntebb már írtam) egy délutánnyi nyüstölés után a tapasztalat:
A fentebb felsorolt hibák (kijelző mizéria, wifi, stb) közül egyik sem jelentkezett, egy hiba viszont maradt, a térerő kijelzéssel sztm valami gond van, mert azt jelzi, hogy semmi térerő nincs, de lazán tudok hívni, fogadni. Szal ez tuti valami szoftveres gubanc.
Egyszer azt hittem, hogy előjött az "érintőképernyő lefagyás" hiba, de "csak" az android fagyott le (ki tudja miért...) egy újraindítás segített rajta. Azért ha eltelik raja egy kis idő, írok még róla.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudod van ott egy szerkesztés link is 5 percen belül! Fel kéne fedezni!