- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Badboys #24653 üzenetére
Fura, mindig úgy beszélsz a blade-ről, mintha minden tulajdonos itt lenne. Elmondanám, hogy a blade-esek 99.99%-a a gyári 2.1-es ROM-mal használja, és igen elégedett vele, mert a gyári rom-mal is egy nagyon jó telefon ebben a kategóriában. Az, hogy a 3.0-hoz méred a saját butaságod mércéje, ugyanis a 3.0 CSAK tabletekre jön, a mobilokra momentál a 2.3 a legfrissebb és a 2.4-re hoznak át a 3.0-ból funkciókat, de mindegy azért oszd az észt bátran.
Nem tudom mi az amivel el lehet érni azt a szintet amit te elvársz a telefonoktól, de az biztos nem a 3.0 android lesz.
Wifit baromira nem dobálja (úgy működik ahogy kell, csak van akik nem tudják értelmezni a mondatokat a kapcsoló alatt amit nyomkodnak), nem csorog belőle a nafta (töben írjuk, hogy napokig elmegy), és a 2 partíciót jól használja (feltéve ha nincs usererror mint a te esetedben).Inkább azt kéne belátni hogy sötét vagy mint az éjszaka ezekhez a dolgokhoz, ilyen esetben meg kell maradni a gyári beállításoknál, ahol minden alkalmazás stabilan 1000% működik, magyar, és várni a hivatalos frissítésre. Magam is egy hónapig használtam a gyárit, mert sötétnek tartottam magam, hogy ROM-ozgassak, tegnap vágtam bele először. Ja, némi önkritika nem árt a háznál persze.
Nézzük már meg te milyen winmo-ra váltasz, mesélj a készülékről a mi lenyűgözött a blade-hez képest! Mi van rajta, milyen kijelző, multitouch, mennyi ram, mekkora proci, milyen érzékelők, mennyi az ára? Hányas winmo, mert ha nem 7-es te is elavult szar oprendszert használsz, csak neked esélyed nincs arra, hogy valaha frissítsd.
Lássuk amit vettél, rakd ide a paramétereit és győz meg minket, hogy a blade egy lapát szar ahoz képest! De ha lehet kapcsold be az off topic-ot.
Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest