Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-04-05 13:51:56

LOGOUT.hu

Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1082) contaxg válasza Mezga Aladár (#1081) üzenetére


contaxg
veterán

Az egyik szemem sír a másik nevet mert elvitték az A-t. Komoly elvonási tűneteim vannak azóta. Tegnap óta újra PC alapon... de gondolkodom azon is, hogy a Málna 2-öt ki kellene próbálni.
A hangja nagyon nyugodt volt, semmi élesség, bántó nem volt benne (az Acer noti néha elég csattogós tud lenni). Olyan alja volt, hogy néha oda mentem a dobozaimhoz és megnéztm, hogy tényleg ezekből jöttek-e azok mélyek. A zongora és komolyzene volt rajta a legjobb. Nem sokat szépített a vacak felvételeken, de legalább nem tolta a fejembe a hibákat.. a nagyon összetett pécéről már-már zavaros, kusza hahgzású felvételeket is tisztán és iszonyat jó felbontással lőtte át a dac-ra. Az USB része elég spécinek mondottés simán látta és kezelte a Heed DA-t (de pl a Korg-ot nem) Messze jobb minőségű egy Macbook USB-hez képest, de nekem még mindig jobban tetszett spdif-ről. Lehet, hogy jobb az spdif kábelem, nem tudom. Ha arra gondolok, hogy mennyibe keről egy új Macbook és egy Amarra együtt, talán nem is olyan drága, de azért az durva, hogy a képeken olyan nagyon szép fémes dobozka tulajdonképpen műanyag..Ettől függetlenül sajnos nagyon szerthető történet, de kellett a pénz.

[ Szerkesztve ]

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.