Hirdetés

2024. március 1., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Zelda Játékok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-01 11:48:46

LOGOUT.hu

Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46) Birsinator


Birsinator
tag

Hát üdv mindenkinek!
És igen jelentkezem a zelda kedvelők (ex függők) társaságába :)
Sajnálatos módon eredetiben nem igazán sikerült játszanom vele, viszont nagyon nagy vadászatban vagyok az első két Zeldát illetően, ugyanis egy NES boldog tulajdonsoa vagyok immár több mint 15 éve.
No elsőre ennyi, aztán még jövök. Ja és lehet, hogy azért mert azzal játszottam először, vagy csak azért mert talán tényleg a legjobb Zelda játék, de nekem a kedvencem a Nintendo 64-es Ocarina of Time.

És most kövezzetek meg, de én a kalandjátékok terén a Final Fanatsy sorozattal egyenértékűnek tartom, bár teljesen más a két rendszer. (mind a kettő nagy kedvenc)

Sayonara!

[ Szerkesztve ]

A gombázás olyan mint a vallás, vannak hivők és hitetlenek, én hívő vagyok! (valaki szerint egyszerűen bolond :t)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Zelda Játékok
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.