Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
oxox
addikt
Áve
Ismét...annyit kérnék, hogy a megadott típusról tudnál egy másik linket adni?
Merthogy akárhogy gúbad a szemem nem látok rajta sata-t (az egyik guru haverom megkértem nézze már...meg, hogy csak Én vagyok vak, avagy nincs a linken satája....Ő is negatívra hozta ki az eredményt....)
oxox -
-
oxox
addikt
rendben csak a ''brávó'' nem tudtam, hogy annak szól, hogy navégre egy ajánlat...vagy, hogy húúúúz L ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A típust azért jó lenne ha sikerülne megtudni!
A Garancia kérdése még nyitott akárcsak a kipróbálás/működés közben látható?Ezek tudatában, és némi mérlegelés után szerintem a 10eFt működhet.
Meg persze ha lekezeli a sata2s winyom
A mostani ''márkás'' mercury 450W-tápom beszámítható-e. 1év kisker gar a Lordba megnem mondom pontosan, hogy mikor vettem, sac/kb 1hónapja. tehát circa 11hó gar.
27-i héten Zegen leszek ha addig ráér, nem kapsz jobb ajánlatot (ami nekem túmács), vagy Én nem találok jobbat mint írtam mehet a bolt. Egyenlőre egy Chieftec van versenyben nálam vele 9,5-ért 1év gar, ha kell szla-val...de a Zalman azért úgy itélem meg jobb...tehát a válaszokat előre is thx...és majd mérlegelek
oxox
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
oxox
addikt
Áve!
Megkérdezném, hogy melyik típus (2 400w-st találtam), ha ez valahol szerepel, csak nem szúrta ki a szemem akkor sorry...
tehát zm400a-apf avagy zm400b-aps...mindkettő fekete bár az utóbbira tippelek az aktív pfc miatt...egy kis felvilágosító kérdés hagy tegyek fel...ezzel is elárúlva hozzá nem értésemet....mi pontosan ez a power factor? pf.
Érdekelne az átvétel helyszíne hol ejthető meg esetleges sikeres ''licit''nél
? Nagykanizsa-Bp-Zeg?
Tehát kis segítség kéne passzív-aktív téren?! Bevallom eddig nem sokat foglalkoztam a tápokkal (bár még anno XT-vel kezdtem), de lehet érdekelne és esetünkben a 8eFt-ra rálicitálok. A garancia bolti (kis-nagyker?), avagy személyes bizalmon alapuló? Látható/kipróbálható?
thx
oxox
még annyi kérdés, hogy a sataII -is lekezeli ugye?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

rendben csak a ''brávó'' nem tudtam, hogy annak szól, hogy navégre egy ajánlat...vagy, hogy húúúúz L ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
? Nagykanizsa-Bp-Zeg?