- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo_joe
csendes tag
Nincs senki aki ssegíteni
Lécci segítsetek! -
Gizmo_joe
csendes tag
Sziasztok!
_Hunter_ meg én nyomnánk hálóban egy kis game-t, viszont kellene egy kis segítség. Szeretnénk kölcsönbe kérni valakitől Settlers 3, esetleg ha van valakinek Settlers 4 game-t! Segítsetek nekünk mert unalom van...
Esetleg ha valaki tud ajánlani valami jó stratégiai játékot, arra is vevők vagyunk!
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
up
-
Boyfish
senior tag
inno3d 5900xt van 40k-ért eladó, új,1 év nagyker garival!
Gyárilag Cooler Master hűtővel szerelt és rambordákkal!
Xpertvision 9800se 128bit +4pipe megy 9600xt szintje fölött van a kari!
kb. 1 hónapos, adok rá 3 hó garit, 29k
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Keresek SÜRGŐSEN 9800 Pro vga-t!
-
busman
veterán
2*512/400ddr-t cserélnék Geil-re vagy vmien márkásabbra
-
Mania
senior tag
2 db Elixir DDR (nem noname) 512 PC3200 ELADÓ 6 hónap garanciával.
Ár.: 35k -
sonar
addikt
Eladó egy 360W-os chiftec 1 ventis aranyszinű hűtőráccsal!
És egy Maxtor 120G 8M Cahse 1 éves winyó -
Loretto
veterán
Kit érdekelne ez:
Abit ic7 rev 1.1 + 2.8c ''EE'' lapra juniusig gari.
Csak felmérés szinten érdeklődök. -
Mania
senior tag
2 db Elixir DDR (nem noname) 512 PC3200 ELADÓ 6 hónap garanciával.
Ár.: 35k -
busman
veterán
2*512/400ddr-t cserélnék Geil-re vagy vmien márkásabbra.
-
Batman
őstag
Bővebben: link
Nézzétek meg hátha tudtok eladni nekem valamit. -
_Hunter_
őstag
Na halihó. Ki tud nékünk segíteni. Haver titánja úgy nézz ki, hogy elszállt. Van valakinek felesleges vga-ja egy ideig kölcsönbe, mert nyista lóvé?
-
Goose-T
veterán
Ha valaki nem tudná, milyen telefon is a SE T630, most jelent meg róla itt cikk: Bővebben: link.
-
Goose-T
veterán
Hali! Van itten egy SonyEricsson T630-as teló, 2 hónapos. Nem tudom, hogy független-e, de ha nem is az, simán megoldható. Kell-e valakinek? Legyen az irányára 30 ruppó. Ha nem kell senkinek, akkor meg van egy Samsung C100-as masinéria, mondjuk 10 ezerért. Ha valamelyik előbb elkel, a másik nem lesz eladó!
-
Batman
őstag
Nézzetek be ide:
Bővebben: link
köszike -
_Hunter_
őstag
-
_Hunter_
őstag
Na akkor mi lesz a dvd-kel. Nekem igen sürgős szóval ha így nem akkor postáztatom a cuccot. Ha másnak is ennyire sürgős akkor Csazsol árait nézze mert ő postáz is. Még ma szerintem rendelek úgyhogy hajrá, vagy max egyedül rendelek.
És ezutón kívánok mindenkinek Eredményekben Gazdad Boldog Új Évet! -
Boyfish
senior tag
inno3d 5900xt új, 1év garival 40k-ért eladó, dobozos, gyárilag Cooler Master hűtővel és rambordákkal szerelt kártya eladó
-
_Hunter_
őstag
Boyfish, PeterkeT, Ghost én is betársulnék.
Jövő hétre kellene nekem vagy utánna de mindenképpen jan eleje.
100 v. 150 db dvd+r platinum (Kindernél affem 140huf/db)
100 dvd tok (45huf lemezekhez)
Megoldható lenne? -
vlaci79
senior tag
udv mindenkinek!
Aki tud egerszegen Arita dvd-r 8 (G05) )lemez eledot kerem jelezze nekem itt a forumba.
Koszi -
kiskubai
tag
nincs valakinek egy thermaltake háza???
-
Boyfish
senior tag
válasz
parandroid #646 üzenetére
vegyen valaki egy Xpertvision 9800se 256bites kártyát, moddolni nem lehet, 1 év garival 380/600(2.5ns BGA ramokkal), aki ma elviszi Zalaegerszegen, annak 30k-ért odaadom, de holnap reggel visszaköltözik velem Pestre
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid #635 üzenetére
Ha megoldható, akkor én is betársulnék...
Nekem is szükségem lenne pár száz darab lemezre.
Szabad?
-
neongorack
senior tag
válasz
neongorack #634 üzenetére
Na senki nem tudja? #634!
-
Boyfish
senior tag
válasz
parandroid #641 üzenetére
ha jól megfizetsz, egy kamionnyit is lehozok
-
Boyfish
senior tag
válasz
parandroid #639 üzenetére
rendszeresen járok föl-le, kb. 2 hetente, de meg tudjuk dumálni
csak ne legyen nagyon sok -
Boyfish
senior tag
válasz
parandroid #637 üzenetére
meg lehet oldani, szóljál!
-
parandroid
félisten
kifogytam a dvd-lemezekből, és mostanában nem tervezek pesti utat. ha jársz arra, és még páran összejönnénk innen zegről akkor a nagyobb tételű vásárlásért ő is kedvezményt adna, neked meg tudnánk honorálni lemezenéknt pár forinttal a szállítást. meg kell néznem amúgy kinder aktuális kínálatát és körbe kell kérdeznem a családban, hogy mennyi lemez kell, de szerintem január első hetére lenne csak amúgy is aktuális. úgyhogy egyelőre csak elvi síkon kérdezem...
p -
Boyfish
senior tag
válasz
parandroid #635 üzenetére
mi kéne Kindertől?
-
parandroid
félisten
nem árul valaki zegen márkás (tdk, verbatim) dvd-r lemezeket olcsón (olyan 180 körül, de mindenképpen 200 alatt)? kéne párszáz darab...
boyfish, nincs kedved kindertől hozni pár csomagot némi jutalékért?
Boldog Karácsonyt!
p -
neongorack
senior tag
Adjatok el Music Playert!
Vagy csak mondjátok meg hogy van e a T-Mobilba vagy a Vodkafonba!
Ja és ha valaki tudja hogy mennyibe kerül akkor azt is!
Előre is THX! -
Boyfish
senior tag
vegyetek videokarit!
-
neongorack
senior tag
Nokia Music Playert keresek!
A Pannonba nem volt! Már néztem! -
Boyfish
senior tag
Xpertvision 9800se 256bit, nem moddolható, sürgősen 32k, új, 1 év gari(nagyker), egyszer lett használva! Dobozos, 2 játék, úgy vettem észre, hogy 2.5nanos koceka ramok nyomulnak rajtuk, de csak 350mhz-en mennek(tovább nem mertem nyúzni!
Powercolor 9800 128bit 8pipe 3.3ns ramok, Counter Strike játék, doboz, minden tartozék, új, egyszer volt használva 1 év gari(nagyker)!
35k
mindkettő kártyából csak 1 darab van!
Semmit nem számítok be, max. A64-es lapot! -
busman
veterán
Ati 9500nonprot-cserélnék 9800ra.
-
pikámer
tag
Motorola C385 független eladò vagy pc alkatrészre cserélhetö.
aztán kapkodjátok rendesen!: -
Boyfish
senior tag
LG M4160 16x DVD-író eladó, OEM, új, 1 év garis, 16k
-
busman
veterán
Ati 9500nonprot-cserélnék 9800ra.
[Szerkesztve] -
pikámer
tag
én is remélem mert egyhamar nem akarok kártyát cserélni,siluro IQ pedig elejitöl fogva fent van ugyanis miután beraktam a kártyát azt hittem felszáll a gépem mind a helikopáter ugy szòlt a venti,amugy pedig a 41.09 driver hozta ki eddig a legtöbbet belöle(nem az eredeti nem a 43.45,44.03,56.72x stb)
na proszit -
Mania
senior tag
Keresek ATX nagytoronyházat,vagy midi-t 500mm magasság felett,AthlonXP procit 1.8-2.0Ghz kornyékén(2200-2400+ T-bred v. 2500+ Bartont)
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid #618 üzenetére
Bocs de azt a pénzt nem tudom adni, inkább adok másikat.
Akkor kedd reggel a szokott helyen. -
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid #614 üzenetére
Sors fintora!
Haver most szólt, hogy kellene neki (karácsony ajándékba) egy 256 v 512 sdram. Szóval amit ajánlottál a zalmanért cserébe mehet 4,5-be? Kedd reggel parkoló? -
Loretto
veterán
itt vagyok, bocsi ha esetleg lett volna vmi gond. Remélem Goose ismerőse ill, peterkeT is elégedett.
Goose, nekem 2000mhz cerka minden alapon még 8000-et sem adott. egy tipp a siluroIQ-t tegye fel ismerősöd és szépen halk lesz. -
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #609 üzenetére
ezt megnyugtatásul szántam annak, aki kevesli egy ti eredményeit.
pillanatnyilag kevés pénzért a legjobb választás a piacon. illetve már jó ideje az.
szerintem ha valamelyik gyártó újra nekiállna gyártani, kaszálni lehetne vele rendesen...olcsóbb rendszerekben simán megállja a helyét, de akkor ki venné az fx-eket?
-
pikámer
tag
ezùton is köszönöm mindenkinek aki segitett abban,hogy Loretto titániumjának örököse lehessek..,olvasva Loretto tapasztalatait itt ''http://vganfo.uw.hu/loregf4ti.html'' megnyugtat az elért eredmény egy kicsit
habár tudom,hogy ez megy többet is,majd finomitok még a dolgon.
mégegyszer proszit mindenkinek -
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid #608 üzenetére
Ez biztos nekem szántad?
Fingom nincs kinek a gépéről beszéltél de asszem az nem is kérdéses hogy egy fx5600-st megeszik reggelire.
Hát igen ha valaki nagyon ponthajhász akkor azért rendbe kell rakni a rendszert tuningdriver meg minden lüke beállítás azt lehet nyomni neki.
Emlékszem amikor meghúztam a ramokat hogy mit mennek, egy 30cm álló ventillátor 3-s fokozatban tolta rá a levegőt kb.30-40cm-ről. Csak azt volt a baj hogy hangos volt. -
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #607 üzenetére
inkább arra hívd fel a figyelmét, hogy egy inno3d fx5600vivo egy 2,4-es celeronnal és 256MB RAM-mal mindent alapon hagyva 6400 pont körül csinál. mondjuk az a gép úgy tele van rakva mindenféle tv-tuner-rel meg műholdvevőkártáyval, meg minden lóbigyulával és a hozzájuk tartozó minden program futtatását megkritizáló meghajtóprogramokkal (amik azért jelentős hátráltató tényező), hogy tuningról szó sem lehetett - minden úgy van összegányolva, hogy örülök, hogy működik.
na de akkor is! és ez még nem a 64 bites hiperolcsó xt verzió, 35k volt nem egészen egy éve.csak akkoriban még senki nem akarta eladni a titániumát...
egyébként ha gyűjt még kb egy tízezrest hozzá olyan február környékéig, akkor elcserélheti egy jól húzható 9600pro-ra, és azzal már tényleg nem lesz gondja. vevőt meg még akkor is bőven talál rá. -
-
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid #603 üzenetére
Boldog Karácsonyt!
-
-
_Hunter_
őstag
Goose-T ha gondolod jöhetsz a kártyáért.
PeterkeT remélem elég halk lett a hűtés. -
Batman
őstag
up
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Saab, Volvo topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest