Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
jencsikdani
üzenetére
Mármint az opció ezt kikapcsolni
-
ledgeri
nagyúr
Hát most nőtt zavaróra a feliratkozási listűban lévő shortok száma. Hallottam, hogy valahol kikapcsolható a megjelenésük... Hol is?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
jencsikdani
üzenetére
Igen, ennek itt kellene lennie. Más telefonon megjelenik?
-
jencsikdani
tag
válasz
jencsikdani
üzenetére
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
jencsikdani
üzenetére
Minden friss?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
jencsikdani
üzenetére
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Tegnapi napon áttértem Spotify-ról Youtube Premiumra.
Ami eddig hátrány, hogy nincs hozzá Music desktop alkalmazás.
Találtam egy 3rd party alkalmazást, az ilyeneket érdemes kerülni?
ytmdesktop.app : [link]
Nagyrészt nem gépen hallgatok zenét, szóval nem annyira nagy gond egyébként.
Előre is köszönöm a segítséget! -
ceia
őstag
Az én desktop pc-men a 1080p meghal, a 720p jól megy, ha éppen jó a net. De mire végre megy rendesen, a böngésző párszor összex4rja magát a youtube nagy igénye -- és, keverései miatt. Másodpercekre kifagy, nem fogad inputot, többször átméretezi a videóablakot) Tehát ez youtube-on van. VLC-vel megy a 1080p is, ha semmi más nem megy, csak a vlc és feladatkezelőben a prioritását felrakom high-ra. Végül találtam egy jó megoldást, hogy az én gépemen is élvezhető legyen a youtube videó - youtube nélkül! Csak a videó címét kell tudnom.
<BODY bgcolor=#000000 text=#bbff00>
<br> <center>
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/krAlTbmeK_U" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
<br> Yeehaa!Ez megy a jegyzettömbbe, tetszőleges .htm kiterjesztésű név, kiment. Aztán enter rajta és jön a csoda. A youtube videó lejátszás megtáltosodik! Hiszen nem a Youtubeon vagyunk, a böngésző maga játsza le. A vastagon kiemelt rész a videó mindig 11 karakteres kódja. A 640x360 csak induló felbontásnak lett beállítva, lehet bármi, full screen is.
Letölteni a JDownloader 2-vel szoktam. Leginkább külön kép és hangfájlban menti le a videókat, dashvideo és dashaudio kitejesztéssel. Néha mp4-ben is, nem tudom, mitől függ. Aztán azokat össze kell rakni egybe, "muxingelni" az ffmpeg.exe-vel, parancssorból. Persze írtam rá .bat file-t
ffmpeg -i r:\a.dashAudio -i r:\a.dashVideo /a.mp4
így minden a.dashaudio és a.dashvideo-val működik. Csak át kell neveznem a letötött file-okat és mehet a mux! Szépen, kockulósan összeilleszti parancssor képernyőn. Nekem az ffmpeg mellett ott kell legyen a vc++redist_x86.exe is.
Az r: meghajtó helyett lehet más is. Az nekem ramdsik, oda töltök le, és ott tömörítgetek. Szóval amikor lehet, ne a hdd-n molyoljon a gép.De van egy online letöltő is, ami még működik. [link]
Ez mp4-be szedi le, vagy wmv-be.Csak mp3 letöltésére a legjobb ez az oldal, nagyon jó minőségben szedi le, 48KHz-es 320-ast lészít. Van pár extra szolgáltatása is!
Csak kedvem volt írogatni, remélem, hasznát veszi valaki ezeknek..
-
mcwizard
tag
Sziasztok!
A minap felfüggesztették a youtube fiókomat, mert állítólag megszegtem a felhasználási feltételeket. Ezzel csak annyi a problémám, hogy soha egy videót nem töltöttem fel és nem is kommenteltem sosem egy videó alá sem. Csak videókat nézni használom. Ezt meg is írtam nekik, de válaszként továbbra is fenttartják a felfüggesztést és belinkelték a közösségi irányelveket. Ez szép és jó, de továbbra sem tudom az okát, hogy mi miatt vagyok felfüggesztve...
Végignéztem a fióktevékenyéget, de sajátomon kívül nincs benne semmi.
Esetleg valaki járt már így valaki? Vagy utána lehet járni valahogy, hogy pontosan mi miatt történt af elfüggesztés?Köszi előre is a válaszokat!
-
pruzsi
őstag
Nincs hivatalos youtube csatornája...
https://www.youtube.com/results?search_query=red+fraction+mell
csak randon fel van töltve többször -
VoidXs
Topikgazda
A viszontbejelentés a tulajnak megy, amit mindenki csípőből elutasít, így akkor se lenne értelme, ha a szabályok jó oldalán lennél. Más anyagát dalszöveggel kiegészíteni nem fair use, a tulaj jogosan tett nálad panaszt. Ha engedélyezte a közösségi feliratokat, akkor azzal tudsz hozzájárulni, ha feliratként az ő videójára elkészíted a fordítást.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Kaptam egy copyright strike-ot a NBCUniversal Entertainment Japan LLC.
Hogy miért az passzolom mert a zene több tucatszor fent van a youtubeon randon userek által enyémen magyar lyrics volt ezért volt más...Mi ilyenkor a teendő? Videót töröltem. Viszontbejelentést kár küldeni.
Írtam a bejelentőnek hogy mi a probléma az enyémmel és a többi miért lehet fent
-
Hege1234
addikt
válasz
blackmoto
üzenetére
aha eléggé "vírus" gyanús
ha jól gondolom akkor nyit egy headless
(ha jól van használva nem látod a feladatkezelőbe se, illetve igen, csak azon a tab-on keresd ahol a felhasználó neved van az részletesebb képet ad) böngészőt/lapot és annak hallod a hangját
én legalábbis ott próbálnám meg bezárogatni és így megtalálni
de ezzel így csak leállítod egy időre...
sztem inkább rakd újra a gépet -
blackmoto
senior tag
A következőt tapasztalom ebben a környezetben:
Edition Windows 11 Pro
Version 21H2
Installed on 2022. 07. 03.
OS build 22000.795
Experience Windows Feature Experience Pack 1000.22000.795.0Angol nyelvű rendszer
A használt böngésző az Edge. Version 103.0.1264.62 (Official build) (64-bit)
Youtube Premium előfizetésem van. Megállítok egy videót a felénél, és pár perc múlva valami elcseszett reklám elindul a háttérben csak hang formájában és akkor sem áll le, ha folytatom a videó lejátszást.
Tegnap valami arab szöveget nyomott, ma meg az imént valami alkalmazásról regélt valaki talán orosz akcentussal angolul, de nem fogtam fel/ nem derült ki számomra miről beszél. Pedig nincs gondom az angollal.
Más nem találkozott ilyennel? Lehet vírus, vagy mi a szar ez?
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
kifizetésekkel kapcsolatban lenne kérdésem, hát ha valaki még érintett ezzel kapcsolatban, illetve nem igazán teljesen tiszta most a képlet. Olvasom az adsense fiókomban, hogy júliustól külön adsense bevételek vannak és külön youtube bevételek. Most ez eredményezheti azt, hogy kevesebb lett pl ebben a hónapban az egyenlegem? Mert az adsense 0, youtubeon lett valamennyi pl, de nekem úgy tűnik, hogy ez is hátrányosan érintett engem, mert eddig minden hónapban több volt a bevétel, olyan, mintha önmagában a reklám bevételek az adsense profilra kerültek volna, bár az meg most épp nálam semmi.
Tehát kettészedték őket, és mintha így a kifizetések is csökkentek volna. Ez lehetséges vagy csak simán a nézettség csökkent?
Bár a magyarázat szerint éppen így egyszerűsödött a YT után történő kifizetés. -
-
Komi28
senior tag
Tegnap még ment a Vanced. Ma viszont offline állapotban van és nem indul el. Próbáltam mobilneten, wifin de mindegyiknél offline-t ír ki. Mi lehet a gond?
-
ledgeri
nagyúr
Van felület listázni az
összes általam készített kommentet ami mások videója alatt vanésválaszoltak rá... esetleg éses rész nélkül. -
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hirdetők kielégítése.
-
Youtube mióta lett ilyen safespace? Már komolyan keresni kell olyan kommentet, ami nem az adott tartalmat élteti. Az egy dolog, hogy az algoritmus már egyből kiszedi az olyan hsz-t amiben káromkodás van, de most direkt nézegettem egy két népszerűbb előadó videóját, és nem hiszem el, hogy soha senki nem ír kritikát. Több ezer kommentet görgettem, és csak felszopó hozzászólásokat látok mindenütt, ráadásul a fele olyan mintha robot írta volna. Persze a magyar tartalmakkal más a helyzet, magyarul láthatóan annyira nem tud az algoritmus. De kérdem én, mi a frász folyik itt?
-
Sziasztok. Látom volt már téma, de nem igazán értem miért van az hogy válaszolok egy kommentre és nem jeleníti meg? Ha megnézem inkognitóban ott írja hogy 1 válasz, megnyitom, és üres, egyébként rengeteg ilyet látni, hogy mondjuk az 5 válaszból csak egyet jelenít meg.
Ha új hozzászólásba írom akkor megjelenik ugyanazon a csatornán, csak akkor nem ha válaszolom valakinek
Hiába megyek arra hogy legújabb szerint rendezze.. ki tudja hány kommentért vettem már a fáradságot hogy leírjam, aztán valamiért nem jelenítik meg
-
trapi007
tag
ezt találtam:
This APK com.vanced.manager_2.6.2_(Crimson)-262_minAPI21(nodpi)_apkmirror.com.apk is signed by Team Vanced and upgrades your existing app.
APK certificate fingerprintsSHA-1: 2ef45415813d0954e4944a2d53a38e2651cd1172
SHA-256: 8b1dfe07a73975ea964192555492e1fe1c8cf4f3490063865ebe3f6bdfbe597d
Certificate: CN=YouTube Vanced, OU=eventHorizon, O=eventHorizon, L=XDA, ST=Unknown, C=UnknownThe cryptographic signature guarantees the file is safe to install and was not tampered with in any way.
APK file hashesMD5: 02a2ff9e69d85de4dad105213f620382
SHA-1: 690396a68222724daff6622715643cfa48ce5940
SHA-256: c2da3df534ece06c4e87d60ae4690f4c58a9b6d3d05a45898181123201c1d8d9
Verify the file you downloaded is not corrupt and was not tampered with using the file hashes above.Az eredeti honlapon a pirossal kiemelt SHA van. De a letöltött fájlnál ezt nem tudom ,,előhívni". Viszont az aláhúzott számsort megkapom egy online SHA256 File Checksum ellenőrzésnél.
-
trapi007
tag
Tavasszal leállt a vancedapp.com, a klienseket törölték az oldalról. A honlapjukon most is ez van kiírva, és a Brave böngészőt javasolja. A leállás után a manager kiírta az aktuális verziókat, a ,,Legújabb:" mező üres volt.
Most viszont Vanced microG-ből frissített új verzióra. Így rákerestem:
A youtubevanced.com oldalon újra elérhető, és telepíthető.
Ez most kerülendő verzió, vagy ez az utód? Illetve ott folytatják ahol abbahagyták? -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Van egy ősrégi prémium fiókom, tévén ezzel is vagyok bejelentkezve. Szeretnék másik eszközzel is belépni, de nem tudok. Az email szolgáltató már megszűnt, nem kapok megerősítő kódot. Van valami "trükk", hogy be tudjak lépni, és megváltoztassam, hozzáadjak másik címet?
-
Helló!
A youtube-ra érkezve (főleg inkognitó ablakban bejelentkezve google fiókba) mindig feldob egy választó ablakot, hogy válasszak csatornát. Régen egy korábbi munkahelyem miatt volt hozzám rendelve másik csatorna. Szeretnék megszabadulni tőle... kerestem már megoldást, de nem találtam.
Van valami tippetek? -
Helló,
Megjelent ez fent:
Minden évben be kellene újra küldeni? Mert nem látok rá opciót, hogy újból beküldhessem...
Viszont még ez sem következet be:
"3. nap: A rendszer összesíti az előző hónaphoz tartozó becsült bevételeket, és közzéteszi őket a Kifizetések oldalon. A Kifizetések oldalon megjelenik egy olyan tétel, amely az összesített bevétel és az előző havi tranzakciók összegét tartalmazza.
A Kifizetések oldalon a különböző korrekciókkal és díjakkal kapcsolatos levonások is megjelennek. Előfordulhat, hogy az összesítési folyamat során, az érvénytelen tevékenységek miatt levont összegek tételei nem jelennek meg a listában. További információ az érvénytelen tevékenységek miatti levonásokról."Ebben a hónapban, bár még ma van 3-a és az USA-ban visszább járnak az időben.
-
AssAssynn
addikt
Igen, én is ezt kérdezném, mint előttem, hogy a feltöltő, az szívezik, nem? Meg abból se mind. De nekem mindig jön 1db rá. És nem azonnal, meg nem az, hogy mindig X időn belül, de szerintem max 1 napon belül mindig ott van, ezért gondolok emberre. Vagy még arra gondoltam, hogy maga a youtube próbál így bátorítani a hozzászólásra, hogy a rendszer dob rá egyet.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nem lehetetlen, de melyik a jobb neked?
Valamiért elkapott egy bot, vagy van egy furi barátod, aki naponta figyeli MINDEN youtube-os lépésedet.
(a barát téma akkor esélyes, ha pl te meg tudod nézni valós barát accountján, aki feliatkozott, hogy ha te bárhova kommentelsz az látszik-e, neki, ember usernek megjelenített felületen.) -
AssAssynn
addikt
Fel lehet úgy iratkozni egy youtube csatornára, hogy még a hozzászólásokról is jöjjön értesítés?
Van egy csatornám, amivel, ha bármikor, bárhol hozzászólok, rövid időn belül mindig jön egy darab like rá. És a legtöbb esetben attól több sosem, de egy darab mindig, és gyorsan. -
Amilo02
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit panaszkodnék, előre is sorry miatta
Kezd egyre jobban “ipari” hulladék lenni ez a YouTube applikáció [iPhone] és [iPad] alatt.
Lehet, hogy csak nálam van a gond, nem tudom!?
Már egy ideje csinálja a szarságokat, mint pl. hogy 4K és egyel kisebb felbontást nem lehet kiválasztani a beállításokban. A videó tudná, hisz régebben be tudtam állítani a kívánt felbontást, és asztali gépen is van rá lehetőség, de a fentebb említett eszközökön “korlátozták” vagy nem tudom mit csináltak, de nem lehetséges.
Ez legtöbb esetben a 4K HDR videóknál jön elő. Ott 420p -nél feljebb nem engedi.
A másik probléma pedig a betöltés: Ha sikerül olyan videót találni ami engedi a 4K HDR felbontást, a betöltés akadozik. A betöltő csíkot igen hamar utoléri a videó, és megáll a lejátszás. A netem nem lassú, [ezt] az iPad-al mértem WIFI-n, iPhone is kb ezt tudja.
Ami még érdekes, hogy ha böngészőből indítom a YouTube-ot, ott ezek közül egyik hiba sem tapasztalható. -
tzimash
őstag
Van lehetőség videókat tiltani tag-ek vagy keyword-ök alapján?
Pl. nem akarom, hogy a gyerek Minecraft-os videókat nézzen, akkor tudom tiltani az összes olyan videót, aminek a címében ott van ez a szó? -
ledgeri
nagyúr
No minap vettem észre, hogy youtube-on is megjelent a "hova kattintottak" statisztikai-görbe az előjövő idősáv felet.... Csak tudnám melyik videómegosztó oldalról veték az ötletet...

-
ledgeri
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Hát ha nem zavar a re-render idő akkor Davinchi Resolve eléggé top, ha ingenes dolgokról beszélünk, de ha tényleg csak kitakarni kell lehet hogy van kisebb igényű is.
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Rendszámokat szeretnék kitakarni egy rövid videóban, de a youtube szerkesztőben a kitakarás elmászik, átméretezi magát, és időben is hol elnyúlik, hol megrövidül, gyakorlatilag nem tudom befejezni, mert állandóan korrigálnom kell a már beállított takarásokat. Mi lehet a megoldás? Esetleg tud valaki egy ingyenes video editor alkalmazást, amiben a kitakarásokat meg lehet oldani?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szuper! Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére

-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
ITT a Megjegyzések menüpont alatt érhető el.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Comment history van, és ha be van állítva a like-olt videók külön playlistedbe mennek... Több infóm nincs, de nem állítom, hogy nem létezik!
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Ha like-oltam egy videót vagy hozzászoltam, meg lehet tudni, ki lehet gyűjteni annak dátumát? Van ehhez valami felhasználói felület?
-
Hege1234
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
ha van python installálva nálad akkor ezekből a sorokból könnyen lehet csinálni
olyat, hogy mikor az adott oldalon vagy akkor jobb egérgomb és "behívod" az adott oldal linkjét
így lehet kreálni egy saját böngészős letöltőtmp3 6,01 MB, 230kbps
yt-dlp -x --audio-quality 0 --audio-format "mp3" "https://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0"
aac 11,2 MB, 429kbpsyt-dlp -x --audio-quality 0 --audio-format "aac" "https://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0"
opus 3,02 MB, 116kbpsyt-dlp -x --audio-quality 0 --audio-format "opus" "https://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0"vp9 video (mkv):
yt-dlp -f "bv[height<=1080][vcodec=vp9]+ba" --remux-video "mkv" "https://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0"ffmpeg-re szükséged lesz hozzá (mp3)
PuMbA
azért zene letöltésére (gondolom több album) egyesével állandóan -F -et használni, hogy mik az elérhető formátumok elég nagy szivatás -
PuMbA
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Felejtős az összes GUI-s cucc. Nem mutatják az összes sávot, bugosak, lassan frissülnek, tele vannak szeméttel. Az eredeti cuccot, tehát a YouTube-DLP-t töltsd le. Parancssorban:
-F "https://www.youtube.com/watch?v=s25cnyTMHHOO"
-val lekérdezheted az elérhető videó és hangsávokat, majd
-f <sáv_azonosítójával>
letöltheted. A YouTube a hangot 128kbps-es AAC-ban és 128kbps-es OPUS-ban tárolja csak, az utóbbi a jobb minőségű, de pár eszköz nem tudja lejátszani, ezért van még AAC is. MP3-természetesen felesleges tovább konvertálni, mert csak a minőség romlik és a fájlméret nő.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hege1234
üzenetére
Valami rendes GUI-s nincs inkább? A webeset is csak azért nem szeretem, mert nekem olyan "kompaktabb" és egyszerűbb ha egy GUI-s desktop app-ban van ez megcsinálva. Az MS Store persze tele van ezekkel, de nem akarok 100 félét telepíteni meg kipróbálni, mikor ugyan úgy nem lennének jók, arra amit írtam. (Meg olyan sem, amiben valami malware lenne esetleg, amire volt már példa az egyik "híres" YT letöltő progi esetén...)
-
updog
őstag
Sziasztok! Márkafiókot törölt már valaki? Google saját instrukcióit követve eljutok az utolsó lépésig, ahol is azt írja:
"E tartalmak törlődnek [...]
7 feltöltött videó törölve lesz [...]
A(z) 63 feliratkozóval rendelkező csatornája törlődni fog."Ezzel az a baj hogy ezek az eredeti, fő profilom adatai, ott van 7 videó, és 63 feliratkozás (gondolom bug a fordításban). A márkaprofil 0/0, sose használtam direkt, de összevissza vannak a kedvelések, és a mentett videók, magam sem tudom mikor melyikkel vagyok bejelentkezve, és baromira zavar hogy nem tudom követni mit hova mentettem.
De így azért nem böknék rá őszintén a "Fiók törlése" gombra...
-
Hege1234
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
próbáld ki ezt is:
[link]
(van újabb verzió is annál mint ami abban a hsz-ben szerepel)alapból mp3 "0" (ez az elérhető legjobb) -ra van állítva,
ami általában 260kbps, de ez a videótól is függ -
SunMount3r
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Visszatérve erre a 4K Video Downloader-re, hogy ez videókhoz jó, azokat tényleg 1080p-s verzióban is le tudja szedni, de külön a hang (vagy zene) letöltéséhez már nem annyira. Ezzel minden YT videóból max 128kbs-el tudom csak letölteni a hangot (mp3-ban). Kipróbáltam a "testvér alkalmazását" a 4K YT to MP3-at (az ingyenes verziót), itt vannak ilyen beállítási lehetőségek is, de ezzel is csak 128kbps-el tölti le hangsávokat, hiába állítom feljebb.
Mert pl. ezzel a webes letöltővel megy a 320kbps-es letöltés is. Kérdés az, hogy itt mi lehet ennek az oka? Vagy ez a webes letöltő is csak 128kbps-ben extraktálná a hangsávot, csak átkonvertálja 320kbps-re?
Valaki tud erről valamit, hogy hogy is van ez a YT-so videók hangsávjának bitrátáival?
(Természetesen egy olyan megoldást keresek, amivel a lehető legjobb eredeti minőségben (úgy, ahogy az az adott videóban is van) tudnám a hangsávokat letölteni mp3-ban és lehetőleg egy Windows-os asztali alkalmazással).
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Az miért van, hogy (android-os tableten) eltűnt a YT videók alatti kommentek fordítási lehetősége angolról magyarra?
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
Itthon a Sony TV-n a Youtubenél automatikusra van a felbontás beállítása állítva és 480P-n játszik le magától pedig a video 1080P.
Mit kell ahhoz állítani hogy mindent a legerősebb felbontáson játsszon le magától?
Vezetékesen csatlakozok a routerhez bár ha jól tudom sajnos a tv csatija csak 100 megás.
Digi 1000 van itthon -
janos1988
addikt
Ha már "Nem áll rendelkezésre" egy YT videó, de a url megvan, meg lehet valahogy állapítani, hogy mi volt a videó cime?
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Te jó ég, még tovább tudja kavarni, teljes káosz van most.
BTW a google-nek vagy Youtubenak van egy olyan első embere akinek a nevét lehet emlegetni ha valami nem megy?
mint Tim Cook vagy Bill bácsi? -
trialboj
őstag
Sziasztok, tudna segíteni valaki miért kutyulta össze a YT a videó alatti elrendezést? Csak az én accom, senki másnak nincs a környezetemben. Idiótaság, semmi értelme nincs desktopon, úgy tűnik mint valami glitch, az egészet szerintem tabletre fejlesztették és valamiért belekényszerítették az accomat hogy mindenhol használja.
A description jobb fent nyílik meg, de most már a subscribe gombot is elmozították, sők egy komment is felkerült de jobb oldalra is átrakja a kommenteket ha rákattintok, teljes nonszensz.
Valahogy ki lehet iratkozni ebből a tesztelő csoportból? Nem fogadtam el semmit, nem vagyok benne a YT premium benefitsnél semmilyen beta programban.
Nem is értem hogy ha nem hagyhatok véleményt mi értelme nálam aktiválni, úgy sem tudom reagálni, se akkor ha tetszik, de főleg akkor ha nem.
-
bul07
nagyúr
Telefonnal csináltam egy felvételt, feltöltöttem PC-n
Viszont a rá mutató link nem rendesen nyílik meg hanem ilyen nyomorult Shorts-kéntHogy tudnám az elérni hogy rendes nézetben nyíljon meg a videó a linkre kattintva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elég volt a microG fiókot törölni majd újra beírni
Hiába megyek arra hogy legújabb szerint rendezze.. ki tudja hány kommentért vettem már a fáradságot hogy leírjam, aztán valamiért nem jelenítik meg

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)