Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proxy2
aktív tag
válasz
devil-k #3229 üzenetére
Sziasztok!
Készülőben a XPenology ESXi leírás, mivel nem vagyok egy írói vénával megáldott típus,
ezért megosztanám az eddig elkészült művet.XPenology ESXi docx
Nem titok, hogy nem csak saját tapasztalat hanem ez a forrás is felhasználásra került, mivel igen jó és pontos.
Kérlek benneteket, akiket érdekel ez a felhasználási forma jelezetek vissza mi az amit szívesen látnátok benne, mi az ami nem jó.
Köszi, P5
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest