Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
#56573440 #13037 üzenetére
Jun 1.02b BL és DSM 6.1.4-gyel telepítettem az N40L-t. Nem írtam át, megkapta a korábbi leírás alapján készített T610 mac-jét. Volt két azonos mac, ip a hálózatban
, ennyire nem működik. Valószínűleg olyan kártya is kell hozzá, ami támogatja.
A hálókártyák számát megadó szám sem működik, 1-es érték mellett a DSM látott két hálókártyát. Bondba fűzve most is működik, azóta sem írtam át 2-re (HP N40L és HP MS gen8).
A serial generálást pedig az xpenology-s leírás is említi, linkkel a generátorra.@Dello79:
Kell, hogy a dsm ne lássa a pendrive-ot. De le van írva az összefoglalóban.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest