Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
Noss
Az én környezetemben is felcsapta a fejét ez a mánia , s most énis regeltem
Sószerinte ezt kaptam :
Tudok egy tuti dolgot!Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok pénzt kap, cserébe kapsz egy telefont,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t ilyeneket,tök ingyen!!! Az ismerősöm már mult héten kapta meg az x-boxot!!! Mutatta is!!! Én is regisztráltam!! Leírom hogy kell: te is regisztrálj mindenképpen!!! nagyon megéri!! http://www.xpango.com?ref=90414240 Pontosan ezt írd be mindenestől!!! Ez fontos!!! Az oldalon lesz három kép valamelyikre kattints!!! bejövő oldal tetején ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!!! FIRST NAME: vezetékneved LAST NAME: keresztneved EMAIL: e-mail cím PASSWORD: jelszavad CONFIRM PASWORD: jelszó mégeccer! ADRESS 1: utca, házszám TOWN/city: város CONUTY/state:megye COUNTRY
rszág POST CODE:irányítószám CONTACT NUMBER: teló szám ( nem fontos) HOW DID YOU HEAR:mindenképp ez legyen ott:friend or referal!!!! FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy mien cuccot kérsz,cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit! REFERRAL ID: 90414240 ez legyen mindenképp!!!Másképp nem mükszik
2007.04.02. 16:31:39 Kornél™(L) Giokondo TERMS AND CONDITIONS: a ''View'' legyen kipipálva!!!! Ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!!! Bejön egy oldal ez kiírja a REFERAL számodat ezt írd le el ne felejtsd el!!! Küldd el e-mailbe mindenkinek ezt a linket:www.xpango.com/?ref=számod A számod szó helyére a te referal számodat kell írni!!! Minél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a cuccot!!!! Nem kamu csak regisztrálnod kell és tovább küldeni a linket!! Csak így működik a dolog!!
Ha nem rgisztráltatok akkor regeljetek .
Kitudja lehet nekemis beüt a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- ZIDOO médialejátszók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
rszág POST CODE:irányítószám CONTACT NUMBER: teló szám ( nem fontos) HOW DID YOU HEAR:mindenképp ez legyen ott:friend or referal!!!! FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy mien cuccot kérsz,cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit! REFERRAL ID: 90414240 ez legyen mindenképp!!!Másképp nem mükszik